Unleash_the_lion
Podla mna by sa do toho Haasu mohol rovno posadit Mazepin starsi, ked uz si to zaplati, naco sa obtazovat s Nikitom?
1 odpoveďPodla mna by sa do toho Haasu mohol rovno posadit Mazepin starsi, ked uz si to zaplati, naco sa obtazovat s Nikitom?
1 odpoveďBola by škoda, keby pri zaujímavých voľných jazdcoch (Hülkenberg, Perez) a zaujímavých mladíkoch ako Mick, Schwarzmann alebo Ilott dostal jedno z mála voľných miest zrovna niekto ako je Mazepin.
Ak už chcú niekoho s kým môžu počítať aj na dlhšie obdobie tak určite dvojica ( skúsený jazdec a mladší pilot ) ak Perez ozaj pôjde do Williamsu tak ja by som siahol po Hulkovi body dokáže doniesť a zároveň vie dať feedback tímu, a pripadne dať šancu mladému pilotovi. Určite by som nešiel do rizika dvoch mladých jazdcov. Sledujem výkony jazdcov aj v F2 prajem viacerým aby našli svoje miesto ale ak sa na to pozriem reálne tak pre mna by dávalo väčší zmysel dať miesto skúsenému jazdcovi a nováčikovi.
Podla toho, co zatial bolo zverejnene, mi vac dava zmysel Schumacher + Raikkonen v Alfe a v Haase by som to skor videl na jedneho z dvojice Ilott/Schwarzman, Mazepin pravdepodobne superlicenciu neziska, a ak aj, tak to bude len dalsi platiaci neschopak. A k novacikovi niekoho skuseneho, mat v stajni dvoch mladych je takticka samovrazda. Otazka je, po kom siahnu, ja by som bral Hulka. A ak sa Perez nazoaj dohodne s Williamsom a vysackuju Russela, tak je to len dalsi dokaz toho, ze Mercedes chysta odchod, ale musia zatlkat, zatlkat a zatlkat…
1 odpoveďTen bol dobry
Ale zas no…aj Latiffi a Stroll, Ocon, Russell, Magnusen, Albon, Gasley alebo Norris by celkom dobre obišli…na Perézovi tiež nie je moc čo pokaziť. Je tam kopec mien čo sa pokaziť nedajú= v podstate väčšina
Ale zas aj kopec takých čo sa dajú
Taký "Fetel či Ferstapen, Sainc ,Džovinaci, Rajkonen + tí menovaní " by boli tiež “dobre” obišli
Je to na hlavu je to raz v originále takto tak by to tak mali nechať. Výnimkou môže byť Kvyat alebo Tsunoda kde sa to prepisuje z iného písma ale inak tomu ozaj nerozumiem.
To je jedno ktory, dolezite je CI podpise.