Steiner by Schumachera okamžite bral, ale… | F1online.sk

Jedno z mien, ktoré sa spomína, je Nikita Mazepin. „Pán Mazepin starší chce, aby sa jeho syn dostal do F1 a jeho syn to chce tiež, dokonca ešte viac ako otec. Mazepin má vlastnú veľkú firmu Uralkali, ktorá sponzoruje aj tím F2. Najskôr musím prísť na to, ktorým smerom sa chceme uberať a keď to budeme vedieť, rozhodneme sa. S Mazepinovcami hovorím rovnako, ako s Hülkenbergom,” dodal Günther Steiner.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/13544/steiner-by-schumachera-okamzite-bral-ale

Podla mna by sa do toho Haasu mohol rovno posadit Mazepin starsi, ked uz si to zaplati, naco sa obtazovat s Nikitom?

nema body…

2 Likes

Bola by škoda, keby pri zaujímavých voľných jazdcoch (Hülkenberg, Perez) a zaujímavých mladíkoch ako Mick, Schwarzmann alebo Ilott dostal jedno z mála voľných miest zrovna niekto ako je Mazepin.

Ak už chcú niekoho s kým môžu počítať aj na dlhšie obdobie tak určite dvojica ( skúsený jazdec a mladší pilot ) ak Perez ozaj pôjde do Williamsu tak ja by som siahol po Hulkovi body dokáže doniesť a zároveň vie dať feedback tímu, a pripadne dať šancu mladému pilotovi. Určite by som nešiel do rizika dvoch mladých jazdcov. Sledujem výkony jazdcov aj v F2 prajem viacerým aby našli svoje miesto ale ak sa na to pozriem reálne tak pre mna by dávalo väčší zmysel dať miesto skúsenému jazdcovi a nováčikovi.

Podla toho, co zatial bolo zverejnene, mi vac dava zmysel Schumacher + Raikkonen v Alfe a v Haase by som to skor videl na jedneho z dvojice Ilott/Schwarzman, Mazepin pravdepodobne superlicenciu neziska, a ak aj, tak to bude len dalsi platiaci neschopak. A k novacikovi niekoho skuseneho, mat v stajni dvoch mladych je takticka samovrazda. Otazka je, po kom siahnu, ja by som bral Hulka. A ak sa Perez nazoaj dohodne s Williamsom a vysackuju Russela, tak je to len dalsi dokaz toho, ze Mercedes chysta odchod, ale musia zatlkat, zatlkat a zatlkat…

Ten bol dobry :clap::+1::joy::relieved:

O medaku sa dozvieme hned, ako podpise Hamilton :hugs:

Myslíš že prv podpíše Lewis alebo Toto ???

Len technická. Podľa čoho si redakcia vyberá kedy použije slovenský prepis a kedy nie?

Pretože, prečo Švarcman áno ale nie Šumacher alebo Serdžio, prípadne Štajner nie? :slight_smile:

Toto tiež nechápem…Tsunodu chápem to sa tak prepisuje aj do Angličtiny ale Švarcman je ozaj ako napísať Šumacher či Štajner malo by to byť Schwartzman to meno je rovnako ako tie predhcádzajúce nemecké tak nevidím dôvod niektoré prepisovať a iné nie.

Lujz Hemilton, Šárl Leklérk, Romén Grožán.

hádam najlepšie by z toho vyššiel Bottas :smiley:

1 Like

Ale zas no…aj Latiffi a Stroll, Ocon, Russell, Magnusen, Albon, Gasley alebo Norris by celkom dobre obišli…na Perézovi tiež nie je moc čo pokaziť. Je tam kopec mien čo sa pokaziť nedajú= v podstate väčšina :smiley: :smiley: Ale zas aj kopec takých čo sa dajú :smiley: :smiley: Taký "Fetel či Ferstapen, Sainc ,Džovinaci, Rajkonen + tí menovaní " by boli tiež “dobre” obišli :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Je to na hlavu je to raz v originále takto tak by to tak mali nechať. Výnimkou môže byť Kvyat alebo Tsunoda kde sa to prepisuje z iného písma ale inak tomu ozaj nerozumiem.

To je jedno ktory, dolezite je CI podpise.