Jj 20 let. 2024 - 2008 je 16 let od PK, od PJ 17. Si zase dělal svoje analyticky výpočty a pak to tak vypadá
Nasilu koment
Pise tam skoro
Admin mi pisal, ze ti zabudol udelit toto ocenenie za minuly rok, tak to mam spravit za neho. Paci sa:
Zaroven ho mrzi, ze ti stale nefixol ignore list, ale na druhu stranu k0k0tizmus ti z hlavy odstranit nevie.
Tak já vím, že píše skoro, protože nemá znalosti o F1 a čerpá je max z wikipedie, ale ve 25-ti taky neřekneš, že ti táhne na 30tku
Ty sis zavřel účet, abych ti nemohl postovat, jak moc máš ze mne komplexy a reaguješ na mne? Neboj, ty čísla tu mám furt
Hej hej, len ja reagujem na teba.
Viac si si nasr4t do huby v jednom komentari nemohol. V prvej vete hovoris, ze je reagujem na teba a mam z teba komplex a v druhej hovoris, ze si si screenshotoval moj profil kolko na koho reagujem. A ze ja som stalker.
Ze ta otec radsej nefrkol mamke na brucho, nerobil by si im taku hanbu teraz.
Ty si screenshotujes a ukladas profily inych uzivatelov fora, ale ja som chudacik plny komplexov. Dobre Honziku.
Nasilu ako cele Honzikove posobenie na tomto fore. Komplex zo mna a potrebu reagovat aj napriek tomu, ze ma ma v ignore liste, sa uz ani nesnazi skryvat a verejne sa k tomu hlasi.
Kamo chytas sa stebla nehnevaj sa
Edit ja som v 25ke s oblubou pouzival, ze som tu uz stvrt storocie
A 25 ze 100 není čtvrt? Je kamo, on jen Jos dostává stejnou medicinu, co tu sám kolikrát vypisoval za ■■■■■■■■■ to, že to neumí unést je jeho slabost, ale jsi hodnej, že se ho zastavas, sám to očividně nezvládá
Dik, ze si ma zastavas, lebo sam som to nezvladal, kym si neprisiel.
No aj v 25ke som casto vrave ze mi tiahne na 30 tak ja uz neviem
Zase som stupil na naslapnu minu sakra @Jos_Verstappen
Musíš na to opatrně, jinak budeš rukojmí až moc často
Klidně můžeme používat slova, že nám táhne a stovku a budeme mít pravdu všichni.
Stovka je pro čučkaře
Až budeme mít stovku, tak už budeme čučkaři stejně všichni.