Zbaví sa F1 Monaka? Najprv si to dobre premyslite, odkazuje vedeniu súťaže Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Jj 20 let. 2024 - 2008 je 16 let od PK, od PJ 17. Si zase dělal svoje analyticky výpočty a pak to tak vypadá

Nasilu koment

Pise tam skoro

3 Likes

Admin mi pisal, ze ti zabudol udelit toto ocenenie za minuly rok, tak to mam spravit za neho. Paci sa:

Zaroven ho mrzi, ze ti stale nefixol ignore list, ale na druhu stranu k0k0tizmus ti z hlavy odstranit nevie. :slight_smile:

Tak já vím, že píše skoro, protože nemá znalosti o F1 a čerpá je max z wikipedie, ale ve 25-ti taky neřekneš, že ti táhne na 30tku

Ty sis zavřel účet, abych ti nemohl postovat, jak moc máš ze mne komplexy a reaguješ na mne? Neboj, ty čísla tu mám furt :slightly_smiling_face:

Hej hej, len ja reagujem na teba. :joy:

Viac si si nasr4t do huby v jednom komentari nemohol. V prvej vete hovoris, ze je reagujem na teba a mam z teba komplex a v druhej hovoris, ze si si screenshotoval moj profil kolko na koho reagujem. :joy: A ze ja som stalker. :joy:

Ze ta otec radsej nefrkol mamke na brucho, nerobil by si im taku hanbu teraz. :slight_smile:

Ty jsi takovej chudáček plnej komplexů :slightly_smiling_face:

Ty si screenshotujes a ukladas profily inych uzivatelov fora, ale ja som chudacik plny komplexov. Dobre Honziku. :joy:

Nasilu ako cele Honzikove posobenie na tomto fore. Komplex zo mna a potrebu reagovat aj napriek tomu, ze ma ma v ignore liste, sa uz ani nesnazi skryvat a verejne sa k tomu hlasi. :smiley:

Kamo chytas sa stebla nehnevaj sa :smiley:

Edit ja som v 25ke s oblubou pouzival, ze som tu uz stvrt storocie :grinning:

A 25 ze 100 není čtvrt? Je :slightly_smiling_face: kamo, on jen Jos dostává stejnou medicinu, co tu sám kolikrát vypisoval za ■■■■■■■■■ to, že to neumí unést je jeho slabost, ale jsi hodnej, že se ho zastavas, sám to očividně nezvládá :grinning:

Dik, ze si ma zastavas, lebo sam som to nezvladal, kym si neprisiel. :slight_smile:

1 Like

No aj v 25ke som casto vrave ze mi tiahne na 30 tak ja uz neviem

Zase som stupil na naslapnu minu sakra @Jos_Verstappen :rofl:

Musíš na to opatrně, jinak budeš rukojmí až moc často :grinning:

Klidně můžeme používat slova, že nám táhne a stovku a budeme mít pravdu všichni. :slightly_smiling_face:

1 Like

Stovka je pro čučkaře

Až budeme mít stovku, tak už budeme čučkaři stejně všichni. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like