Zazvonil zvonec a špekuláciám je koniec! Monako má vo vrecku trojročnú zmluvu | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Monaka nekončí. Po dlhých mesiacoch plných špekulácií a vyjednávaní sme v novom kalendári pre sezónu 2023 našli aj toto tradičné podujatie. Jeho zotrvanie tak bolo potvrdené touto formou. FOM však krátko po zverejnení kalendára vydalo aj oficiálne stanovisko, v ktorom potvrdilo, že Veľká cena Monaka zostáva minimálne do roku 2025.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77023/zazvonil-zvonec-a-spekulaciam-je-koniec-monako-ma-vo-vrecku-trojrocnu-zmluvu

Sice mě nebaví a často Monako vynechávám, ale je určitě důležitou součástí F1.
Největší smetánka světa se sjede na svoje jachty a podepisujou se smlouvy a big dealy. :slight_smile:

Takisto to nesledujem. Za mna je to megapruser, ked to dokazes vyhrat aj bez MGU-K ci co to nemal Ricciardo k dispozicii …

Skoda, zbytocna VC

Monako byla nuda téměř vždy. Ale ty přípravy na závod nemívá běžně žádný okruh zajímavější.
Nebo mokrý závod 1984? S Kanadou 2011 jsem ještě nikdy žádné napínavější závody nevděl.

jedina velka cena ktoru vynechavam

Hloupe tema, bez Monaka by to neslo…

Monako nie je zrovna napinavy zavod, ale podla mna patri do F1 kalendara. Zazit to nazivo je nieco fakt brutal.

Monako vie ponúknuť aj zaujímavé preteky no rozhodne nie sú štandardom. Dokonca si myslím, že nemusí ani pršať. Zaujímave preteky boli v 03, 05 čo boli suché preteky, ale pravdou je, že keď už ani Latifi to poriadne nerozbije tak je niečo “špatne”

ale do dnesneho dna si na to spominas. Keby sa mu MGU-k pokazila v SPA tak si na to uz nespomenies ani keby ta za ziva rezali.
Osobne nechapem tu nenavist voci Monaku. Az na extra predbiehacie manevre je tam vsetko co vsade inde. Treningy, kvalifikacia, strategie, keci okolo. Podla mna minimalne stvrtina GP zazije rovnako nudne ak nie nudnejsie preteky ako Monako, akurat pri monaku je to viac menej garantovane, pri inych podujatiach to dopredu nevies.

1 Like

Jedna z VC, ktoré by mi vôbec, ale že vôbec nechýbali…totálna nuda rok, čo rok