Aha, takze tam nesuperil s Gutierrezom a Manorom?
Nechapem, co konkretne si mi v tvojej odpovedi ponukol, kde by som mohol dat vecnu reakciu?
Predbehol Gutierreza, Sutila, Bianchiho, Kvyata a Ricciarda.
Takze predbehol pilotov, ktorych pocet bodov v danej sezone bol 0, 0, 2, 8 a Ricciarda, ktory aj tak nakoniec skoncil pred nim.
Cize co take zazracne tam dokazal?
A co to ma spolocne s tym, ze ak Newey postavi take pretacave a citlive auto ako postavil v RB, tak Alonso moze skoncit podobne ako dvojky v RB?
Vsetci vieme, ze Alonso preferuje nedotacave auta. Honzi to vie najlepsie, ten uz presviedcal aj samotneho Alonsa, ze ma rad pretacave auta.
To je úplně jednoduchý, kdyby si se na to video podíval a nezačal si zase komplexovat, tak bys viděl, že Alo už dávno jezdí a jezdil s oversteer monopostama
Jinak nemusíš neustále potvrzovat svoje neznalosti F1, chápu, že sis dal do wikipedie sezónu 2014 a Britanii 2014, ale reaguješ bez kontextu a zase vypadáš jako blb
Ehm, ja som len napisal, ktorych jazdcov Alonso predbehol, kedze mifty tu z cesty pisal len o Gutierrezovi a jednom Manore. Nad tym, ake auto postavi Newey a ako skonci Alonso som sa vobec nezamyslal a ani ma to momentalne az tak velmi nezaujima. Preto uplne nerozumiem tejto reakcii.
Tak či to bol Gutierrez alebo Bianchi alebo Kvyat je asi jedno, všetko slabší piloti vtedy v sklených autách. Jediný Ricciardo relevantný.
Ja nerozumiem prečo tu to video vôbec pristálo, článok je o budúcej sezóne, diskusia o možnom Alonsovom konci v závislosti od auta, tak som len plynulo nadviazal na chlapcov, že Newey v RB konštruoval autá presne opačné ako preferuje Alonso. Rovnaké autá ako on preferuje napríklad Pérez a vieme ako v RB dopadol.
A čo? Ja píšem, že preferuje understeer, nie s čím jazdil.
drivers like Fernando Alonso, Lewis Hamilton and Sergio Perez all DELIBERATELY set up their cars to UNDERSTEER
V RB by dopadol ako Pérez. Môže tak dopadnúť aj v Astone ak podobné auto postaví Newey znovu. Jeho jedinou záchranou vtedy môže byť to, že nepodpíšu Maxa a nikto nebude vedieť kam až to auto môže dostať.
Nerozumím proč tu přistál RBR s Maxem, když je článek o Alovi a příští sezoně, nějak ti to zase nevyšlo. Ale reagoval jsem na to, že Alo už s tím davno jezdí, tak proč by s tím najednou měl problém.
To my vieme. Všetci ostatní túto súvislosť chápu.
Muzes to davat do Motorismus.
Že cpeš Maxe a děláš z něho boha, i když je to dávno extrémně trapný? Ano, to vidí všichni