Začiatok budúcej sezóny bude dôležitý pre moju ďalšiu kariéru, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

3 Likes

Aha, takze tam nesuperil s Gutierrezom a Manorom?

Nechapem, co konkretne si mi v tvojej odpovedi ponukol, kde by som mohol dat vecnu reakciu?

Predbehol Gutierreza, Sutila, Bianchiho, Kvyata a Ricciarda.

1 Like

Takze predbehol pilotov, ktorych pocet bodov v danej sezone bol 0, 0, 2, 8 a Ricciarda, ktory aj tak nakoniec skoncil pred nim.

Cize co take zazracne tam dokazal?

A co to ma spolocne s tym, ze ak Newey postavi take pretacave a citlive auto ako postavil v RB, tak Alonso moze skoncit podobne ako dvojky v RB?

Vsetci vieme, ze Alonso preferuje nedotacave auta. Honzi to vie najlepsie, ten uz presviedcal aj samotneho Alonsa, ze ma rad pretacave auta. :clown_face:

To je úplně jednoduchý, kdyby si se na to video podíval a nezačal si zase komplexovat, tak bys viděl, že Alo už dávno jezdí a jezdil s oversteer monopostama

Jinak nemusíš neustále potvrzovat svoje neznalosti F1, chápu, že sis dal do wikipedie sezónu 2014 a Britanii 2014, ale reaguješ bez kontextu a zase vypadáš jako blb

1 Like

Ehm, ja som len napisal, ktorych jazdcov Alonso predbehol, kedze mifty tu z cesty pisal len o Gutierrezovi a jednom Manore. Nad tym, ake auto postavi Newey a ako skonci Alonso som sa vobec nezamyslal a ani ma to momentalne az tak velmi nezaujima. Preto uplne nerozumiem tejto reakcii.

1 Like

Tak či to bol Gutierrez alebo Bianchi alebo Kvyat je asi jedno, všetko slabší piloti vtedy v sklených autách. Jediný Ricciardo relevantný.

Ja nerozumiem prečo tu to video vôbec pristálo, článok je o budúcej sezóne, diskusia o možnom Alonsovom konci v závislosti od auta, tak som len plynulo nadviazal na chlapcov, že Newey v RB konštruoval autá presne opačné ako preferuje Alonso. Rovnaké autá ako on preferuje napríklad Pérez a vieme ako v RB dopadol.

A čo? Ja píšem, že preferuje understeer, nie s čím jazdil.

drivers like Fernando Alonso, Lewis Hamilton and Sergio Perez all DELIBERATELY set up their cars to UNDERSTEER

V RB by dopadol ako Pérez. Môže tak dopadnúť aj v Astone ak podobné auto postaví Newey znovu. Jeho jedinou záchranou vtedy môže byť to, že nepodpíšu Maxa a nikto nebude vedieť kam až to auto môže dostať.

Nerozumím proč tu přistál RBR s Maxem, když je článek o Alovi a příští sezoně, nějak ti to zase nevyšlo. Ale reagoval jsem na to, že Alo už s tím davno jezdí, tak proč by s tím najednou měl problém.

2 Likes

To my vieme. Všetci ostatní túto súvislosť chápu.

Muzes to davat do Motorismus.

2 Likes

Že cpeš Maxe a děláš z něho boha, i když je to dávno extrémně trapný? Ano, to vidí všichni

3 Likes