Za Verstappenovu agresivitu je vďačný aj Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Honza na HR škodovky zistil, že VW zatvára závody, tak sa bojí

1 Like

Už zase jsi to nevydržel :smile:

1 Like

A) nevydržel si to ani den, takže jsem vyhrál
B) Helmutko tady přijde s narážkou na mě, mimo topic, nic k F1, ale prostě si musel kopnout. Tak se ho ptám, proč je na mě tak kyselej? A oznámil jsme mu, že furt čekám omluvu, kdy mě nařkl z lhaní.
C) Zase napsal prokazatelnou lež, očekávám, že zase uteče, jak v diskuzi, kdy mě nařkl z lhaní, co jsem vyvrátil
Já vím, vy si myslíte, že pod anonymitou není potřeba slušnost a věcnost, pro mě je jedno, jestli to je net nebo realnej svět. Proč bych chodil někde anonymně schválně lhát a útočit? Přijde mi to na hlavu, ale samozřejmě to je váš problém

To je jedna věc, že to nevydržel. Druhá věc je, jak Šimonko přiběhne, aby si s kamarady kopl, protože asi v životě nemá nic, co by mu dělalo radoat, tak si musel najít něco, čím si to zalepí. Každopádně mi tohle přijde, jako banda usmrkanců, kteří se neumí vypořádát s problémy ve svým životě, tak se rozhodli znepřijemňovat životy ostatním :roll_eyes:

Nevyhral si nic reagoval si na rhapa tak suchaj nohami

Tie tvoje topicy su komicke :smile:

Pekny den

A co, že jsem reagoval na rHapa? Sázka byla mezi námi, nemluvě o tom, že si zase nedokazal reagovat na nic. Ty jsi fakt ztracená existence tady.

1 Like

No ked myslis

Pekny den

No, tak já nemůžu za to, že nedokážeš fungovat za sebe. Btw včera jsem ti psal, že mi to za tyden pošleš, po 5 minutach jsi reagoval. Dlužíš mi litr.

1 Like

No jasne, uz to posielam

Ok, když mi to do pátku nepřijde, tak jsi oficiálně lhář.

To budeme na stejno

“Za Leclerkovu neschopnost jazdit pod tlakom je vdacny aj Norris.” :wink:

Mu odchádzali pneu, kedže kvôli LICO ich nemohol mať v správnom okne

Naco to sem davas, on si to aj tak nevie precitat a vidi tam stale nieco ine, proste je chorý, nemoze za to…

3 Likes

Uz nepomoze nic, nepomohla ignoracia, nepomohlo bavit sa s nim jeho recou, takze sem tam na 30 sekund “podebatovat” a koniec :smile:

Hoši, vy píšete o tom, kdo je chorej? Běžte si vzít klystýry a kazajky.

1 Like

Šimonko ale, nevymlouvej se furt na něco. V sobotu to bylo nastavení na závod. V závodě to byl lift, špatná konstalace hvězd a nevím co ještě. Že tě to baví psát takové ptákoviny.

1 Like

Ano scasti to bolo aj tym, ale ja som tym nemal na mysli iba tento zavod.