Wolffovi dochádza kapacita: Nedáva to žiaden zmysel | Magazín F1 - F1online.sk

lepsie je kopat do Jezka kvoli memecku, viem :smiley:

To je moc složitý tady pro kolegy :grinning:

Snad to nebyly nějaké tvé oblíbené topánky, to by byly škoda :upside_down_face:

oh pan etalon inteligencie, tak nam to slabsim vysvetli, idealne bez gramatickych chyb, prosim

dodaj podklady a data a dam ti kredit

3 Likes

na forum jedine tieto

image

3 Likes

Co ti mám doložit? Že se měnila pravidla na 2017? :slightly_smiling_face:

Když se chtěj jen hádat a ne někam se dostat, ok :slightly_smiling_face:

ty si marny, radsej bez tvorit memecka nech nemas potom copyright problemy :smiley:

2 Likes

Na co ti mám doložit data? Že se měnili pravdila na 2017? Zase ani nemáš co, tak se prohlásíš za vítěze a shazuješ ty ,co ukažou, že víš zase houno

ja som sa opytal na to. bud chces odpovedat alebo nie.

Tady se prohlásí zase nesmysly, že Mercedes nezvládl změny pravidel, když ukážeš na 2017, kde se měnilo komplet aero, tak se vymlouvaji a @Hedgehog ani neví, co mam dokazovat :grinning:

1 Like

skor ty nevies o com pises ked to teraz nevies dokazat :smiley: mal mercedes mimo motory stazene pravidla kvoli aero zmene?

1 Like

clanok tu kazdy vie dat, a tvoj nazor? ci len papouskovat?

No tak zvládl Mercedes tu změnu pravidel? Podle výsledků zvládl. Dotahlo se Ferrari motorově? Dotahlo viz výsledky.

Ty jsi je někdy viděl uznat že máš pravdu? :face_with_hand_over_mouth: Já je tu vidím jen štěkat. Čím víc jim tu pravdu budeš servírovat tím víc je nasereš a tím víc budou štěkat a tím víc jich tady bude :smile:

1 Like

vidis mna napada paralela s RB, vtedy ked Mercu hovorili, ze s party modom a s ich sialenym motorom su neporazitelni, tak sandbaggovali vikend co vikend, neriesilo sa, ze superi sa nedokazu dotiahnut

teraz to je uplne ina kava, RBR podvadza, Fiari lobuje, mercedesu ostalo len zrat karmu

3 Likes

Já vím, že to neuznaji, už nemusím dokladat data, už mam napsat svůj názor. To je tak vždycky. Každej, kdo sleduje F1 dlouhodobě ví o těch změnách v pravidlech, ale tady to musíš dokladat, neuvěřitelné :grinning:

strasne si hrdy na to, ze sledujes F1 vela rokov, ze to musis pomaly v kazdom poste pisat :smiley:

si frajer mas moj obdiv :+1:

2 Likes

A u Mercedesu se lidi neozvali? Treba testy s Pirelli? Nebo právě změna pavidel? Psali to, ale na jinou adresu