Tobě se líbilo aduo jen z toho důvodu, protože sis myslel, že Mercedes bude mít nejlepší motor.
Poslední závod určitě nasadí novou PU. Aduo to neovlivní a nevyplácáš si žeton.
S tím, že sezónu můžeš zahájit se starým motorem a znovu dosáhnout na aduo.
Pak máš žolíka i pro 2028. Od 7 závodu vezmeš motor pro 2027.
Stejně. Představte si jaké je to pro fanoušky F1 (a že jich bude většina), kteří se o tyhle věci vubec nezajimají, možná jsou do toho zažraní, ale ani neví co je to ADUO. To musí být krásný. ![]()
Jo, drtivou většinu to vůbec nezajímá, sledujou to jako Takeshiho hrad a je jim fajn.
Já jsem hlavně předpokládal, že to bude fungující systém.
Akorát to jsem se ve FIA spletl. ![]()
Clanok o Maxovi a zakomplexovani trotlovia uz vyliezli z dier ![]()
Však ty s Josem a Bretnixem tu smrdíte furt.
Tak je pravda ze o Alonsovi ani pes nestekne tak aspoň pod clankom o Maxovi si tu mozte riesit svoje komplexy ![]()
opytaj sa ho koho tym myslel ![]()
urcite medzi tymi top3 myslel aj miniho, ale rozhodne doslova nepovedal, ze je mini lepsi ako russell ako si sa to snazil podsunut
Ty musíš mať IQ Jána Groha ak ti nedoplo, že Wolff tým najlepším myslel Verstappena (navyše ešte aj v kontexte jeho vyjadrení citovaných v tomto článku).
preco by som mal uvazovat v kontexte citacii uvedenych v clanku, ked ten vyrok o russellovi povedal dlhe mesiace predtym ![]()
to akoze kontext vyjadreni spred roka budeme posudzovat podla vyjadreni zo vcerajska? ![]()
Ok, tak ešte raz.
Daj tvoj názor, koho podľa teba myslel tým najlepším jazdcom?
opytaj sa wolffa koho tym myslel, to vie len on
No tak debata o tom, kdo je nejlepší v této sezóně na roštu je vyřešena.
A tohle je zatím asi nejslabší Maxova sezóna. On ten Max opravdu letos jezdí tak na 80%, to je pravda, ale stejně to stále stačí.![]()
Tak nejdřív Kimiho táta, teď Toto Wolf. ![]()
Musel Kimi trošku Tota nazlobit.
Takze nemas na to ziaden nazor alebo si nevies domysliet? ![]()
preco by som si domyslal, co si mysli wolff?
Snad mu už radši napiš, že Max je nejlepší, jinak bude mít záchvaty na dvojtou kazajku.
a nenapisem nech ho aj roztrhne od jedu ![]()