Je to velká vlna mládí. Je nutno si přiznat že Ricci už nic nenabízel.
Sbohem.
Takhle to dopadá, když se staneš obětí cizího ega.
Rád bych ho ještě jednou viděl. V nějakém lepším týmu.
Horner s nim pekne “vypiekol” vo finale, som zvedavy ci ostane vobec v strukturach redbullu alebo je volny a pojde napr do Indy
To bude tezky, je tady vlna mladiku, top tymy jsou obsazene a F1 ma schizu v otazce prijeti novych tymu, v neposledni rade je Ricci bez formy.
Ja se jen divim ze se tak znicil, podle me bezduvodne, asi se moc litoval a takhle to dopadlo.
tak zle nebolo, ale ci bolo napriklad top aj aerodynamicke, to uz tazko povedat.
Ale kazdopadne nemuselo, vykonu z mtora mali viac ako potrebovali.
Bol kontaminovany…
prve roky bolo top aj aerodynamicky resp. aj mechanicky(grip)
mercedes mal napr. asi najlepsi system tlmicov a fia sa ho snazila upravami pravidiel a nie len medzi sezonami, ale aj pocas sezony obmedzit v tejto oblasti a aj tak vzdy v tom boli top
ved preto mal mercedes take problemy s poskakovanim lebo oni 8 rokov mali top odpruzenie a mohli si dovolit to auto nastavovat tak ako si to aerodynamika ziadala a tlmice to auto udrzali stabilne, lenze v 22 prislo k velkej zmene v tejto oblasti a zrazu sa mercedes musel popasovat s problemami ktore keby system tlmicov bol ako predtym by hravo vyriesili
to su len reci, ze mercedes tie tituly ziskal len vdaka motoru. aj keby mali rovnaky motor ako ferrari, alebo rb tak tie tituly(nie vsetky) ziskaju. ved v 2017-18 malo silnejsi motor ferrari
o tych tlmicoch viem. ale to stale neznamena, ze bol automaticky top aj aerodynamicky.
a co sa tyka tych titulov tak to je len tvoj nazor.
A teraz, ked uz motor nie je taky rozhodujuci, tak mercedes neni vpredu. Asi nahoda, no.
v prvych rokoch to bolo najlepsie auto
ani rb nemal v tych rokoch vzdy dobre auto, mali s nim velke problemy. ani newey nepostavi vzdy vitazne auto, aj ten sa dokaze pekne seknut
kto mal podla teba v rokoch 2014-16 najlepsie auto?
najlepsia aerodynamika nerovna sa automaticky najlepsie auto
mercedes nemusel mat najlepsiu aerodynamiku, ale s tym systemom svojich tlmicov mohol byt najlepsie auto. aerodynamika je len cast vykonu auta, dolezity je aj mechanicky grip, stabilita auta pri brzdeni atd.