Wolff uvažuje nad svojou budúcnosťou: Ešte som sa nerozhodol | F1online.sk

DomovSprávyVýsledkyPilotiTímyKalendárPartneriLive

redakcia@f1online.skRSSZásady ochrany údajov© 2020 F1online.sk

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/8045/wolff-uvazuje-nad-svojou-buducnostou-este-som-sa-nerozhodol

Ja nechcem byť zlá ale ten posledný odsek je z kategórie WTF. Akože ak sa ide tváriť, že by bol ochotný skončiť ako šéf najúspešnejšieho tímu v F1 kôli tomu aby jeho žena mohla robiť šéfku tímu vo formuleE, tak buď je na hlavu padnutý on alebo si myslí že my všetci. Ja som dosť ambiciózna žena ale úprimne si myslím že tento prístup by bol aj s pohľadu Susie Wolf je dosť OD Veci… aj keď pravdepodobne o toto vôbec nejde, len potom neviem prečo Toto robí trafenú z vlastnej ženy. SW je taká typická feministka (rovnako ako Claire Williams akurát v jej prípade jej mnohí nakladáte ako nepatrí tam kde je a je tam len pre známosti ja sa pýtam tu je to inak? ) Susie má pocit vlastnej dôležitosti ako všetko riadi a ako ona ma brutálne nezávislú kariéru a pod. To je v poriadku ale 2 ľudia nemôžu robiť aj kariéru v motorsporte aj mat rodinu. Načo mali dieťa? Príklad je Geri Halliwell ktorá sa dokázala vzdať kariéry pre rodinu a preto, že ju robí Horner a stať sa ženou v domácnosti ( a to teda bola podstatne väčšia hviezda ako SW). Aj keď za mňa to sú len výhovorky Toto už čosi pečie s Strollom sr. a hrá to na rodinu, aby až raz odíde mal aliby. Ale aj tak si myslím, že ešte tento rok neskončí. Toto je človek ktorý ide len po úspechu takže tipujem, že ešte rok dá a potom ak sa AM ukáže ako dobrý projekt pôjde hľadať“ novú výzvu.“ Tieto jeho mind games už sú niekedy až trápne a nehodné manažéra jeho kalibru. Niekedy už je to až absurdné co dokáže vypustiť.Cele toto divadielko mi príde trošku moc najmä keď ho Mercedes vôbec nepotrebuje. Vieme že podpíše aj on aj Ham akurát bude robiť cirkus aby to vyzeralo aké to majú ťažké. Neviem mne tento spôsob robenia politiky nesedí. A znova vravim… Urobil hlúpu ešte aj z vlastnej ženy. Stojí mu to za to?

Nechcem ti do toho velmi pindat, ale Suzie Wolff si moze robit co chce. z kategorie WTF je skor tvoj vylev o Wolffovcoch.

1 lajk

Reálne si myslíš ze toto je dôvod prečo by uvažoval že skončí? Ozaj? Toto opäť hrá svoje hry a múti vody. Ja som len napísala že ak je to pravda tak z pohľadu ženy ozaj nerozumiem o co jej ide… Silou mocou robiť kariéru…Ja ako matka by som toto neurobila… Ma dieta môže s nim cestovať s Totom a mat pokoj . Navyše pravidelne tu všetci nakladajú CW prečo vtedy nevykrikuješ?

Ja osobne by som tiež na mieste Tota skončil. Však peňazí má bahadej a takto ostane doma pri dieťati a uvidí ho vyrástať. Keď bolo diaťa menšie nemohol lebo cestoval s Mercedesom po svete a teraz by mal na to čas. Kvázi materská dovolenka.
A ďakujem ti za ten výlev :joy:neskutočne pobavilo, celkom si sa tam opustila :joy:

Ja som sa opustila? Znova opakujem byť to CW uz by sme počúvali. Nehnevaj sa na mňa povedať v jednom rozhovore že chce pokračovať a v tom istom to hrať na rodinu je mimo… . Ja by som chápala ak by odišiel je to ťažký biznis a určite náročná práca. Ale ak chce nech to proste povie odchádzam kôli rodine a nerobí tu cirkus a sprostú z vlastnej ženy. Navyše vziať si ich zo sebou nie je problém… Problém je ze tu robia kariéru obaja…

Toto bolo krutoprisne aj namna :grin:

Dobre uvazujes, tiez si myslim, ze Wolf smeruje smerom AM-Stroll…
Akurat tie kecy su zase prifarbene a trosku prevratene mediami, nech je o com pisat…

SW aj CW si mozu robit co chcu z dovodov ake sa im pacia a mna to toho nic nie je. Druha vec je ked mam hodnotit vysledky toho co urobili, ale to teraz nie je tema.
Co sa tyka Wolffa tak tam je jasne, ze este to este nema uzavrete a bez toho do medii nic konkretne nevypusti.

Wolffík by zrejme rád lepšie kresielko, napríklad to Kalleniusove. Ako vyjednávaciu páku si zaistili podiely u tatka Strollka, kde podla mna aj skončí. Načo inak celé to divadielko s Copy Pointom