Wolff sa pokúsi získať Verstappena, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Je těžká doba, jen tohle ho bude stát tak 10 mega :smile:

2 Likes

Mal to byt “female coworker” aj ked dneska uz nevies

Dneska říci female, to je dalších 10 mega :smiley:

Záleží na tom, kdo to řekne :grinning:

Všechno to zařizuje Aston, cílem oslabit tento rok Ferrari, Mercedes a RedBull. Na McLaren ještě dolaďují detaily ale taky se to brzy dostane ven.

… u nás stabilita a klid na práci :slightly_smiling_face:

2 Likes

Dobré zhodnocení.

No nevím, prý AM láká Stellu na obrovský balík peněz, aby dělal šéfa traťovych operací

1 Like

Tak to je vono :smile: Hele to schvaluju všema deseti :sunglasses:

Binotto do RB…

1 Like

Haha a hned podpisat Sainza a pokracujeme :grinning:

Jn, nejlepší tah od RB

Jedine, ze by se Red Bull prejmenoval na Mercedes.

Hlavne je tady zprava, ze Newey chce do Ferrari za Hamiltonem. Jedu jedu jeduuu :laughing:

Tak podla teba Hamilton mal auto s ktorym by vyhral hociktory jazdec , ale o Maxovi ktory ma auto este o 2 triedy lepsie basnis ako o najlepsom pretekarovi historie. Zaujimave. A co sa tyka auta z 2021 a schopnosti Russela tak by som bol tiez s tvrdeniami opatrny. Ano ale zalezi ake auto z roku 2021 by mal GR k dispozicii. Lebo mozes hovorit co chces tak bol rozdiel v aute zo zaciatku sezony ked bol Mercedes slabsi ako RB a auto po letnej prestavke kde bol uz lepsi ako RB . Max je dobry a uz aj skuseny jazdec ale nie je az taky ako ho niektory ospevuju. A nie je o tolko lepsi ako GR , akurat ze ma dominantne auto ake v ere f1 asi ani nebolo. A v terajsej dobe ak by boli RB a Mercedes na rovnakej urovni tak by mal praveze vyhodu GR , presne taku aku mal M Verstapen v suboji s Hamiltonom. V prvej casti sezony by na nom nebol taky tlak ako na Maxovi ako majstrovi sveta. Mohol by jazdit agresivnejsie ako Max

Nerob zo seba Hogra prosim ta.

Toto tvrdim kde?

Toto pisem kde? Kde vobec v predchadzajucom komentari spominam Maxa?

• Max nema ani rovnake auto ako mal Hamilton 2014-2016 alebo 2020, nie to este o dve triedy lepsie. Len bol lepsim (konzistentnejsim) pilotom ako Hamilton v tych sezonach a zaroven mal slabsieho timoveho kolegu ako Hamilton v 2014-2016.
  • Najlepsi pretekar historie je zatial pre mna Schumacher

Ale bolo, boli aj lepsie (Mercedesy 2014-2016, 2020, Ferrari 2004, McLaren 1988 a 1989 - vacsina z tychto aut bola celkovo lepsich ako RB 2023 - ma viac quali vitazstiev a viac double)

No, videli sme aky dobry je Russell ked je agresivny. Asi tak dobry ako bol Max tak v roku 2017. Tolko kontaktov co mal Russell za posledne dva roky nemal snad ziadny iny pilot.