no tak to zase pozor - ja sa na to cele pozeram naopak:
tato pauza predsa zvysi zaujem o F1, cely twitter aj Threads aj ostatne socky ziju len Hornerom a Maxom v Mercedese, ja by som za toto dal vedeniu F1 a FIA samotnej medaile
no tak to zase pozor - ja sa na to cele pozeram naopak:
tato pauza predsa zvysi zaujem o F1, cely twitter aj Threads aj ostatne socky ziju len Hornerom a Maxom v Mercedese, ja by som za toto dal vedeniu F1 a FIA samotnej medaile
Když půjde Verstappen do Mercedesu místo Antonelliho, tak mi to nevadí.
Chci vidět interní souboj Russell - Verstappen.
je to brutal pauza. Este tyzden. Potom zase nuda.
Wolf vyfackal nejaké ženy ? Dal facku drzému ožranovi, to je celé. Tak čo sem pletieš psychopata Verstapena ?
A mladý bude o pár rokov tak isto v novinách.
bud ma niekto sklony fackat, alebo nema. k tomu Verstappenovi mozno napokon nebude mat tak daleko.
Dobrý! Jinak bůhví, co a jak se tam semlelo a kdo byl a nebyl střízliv. Jestli bych o něco nestála, tak dělat soudce opilcům .
To ako minulý rok keď pred štartom sezóny bol Horner 5x vyhodený.
Však o vyhození Horner si psal hlavně ty a rHapo
Naopak, normálny človek sa nad rečami ako ty hovoríš ‘ožrana’ iba usmeje a odignoruje. Ale očividne psychopat je tu Wolff. Stačí si pozrieť ako trieska do stola alebo láme sluchadlá ak sa náhodou nedarí.
Takže ty ho poznáš osobne? Super, tíško závidím.
Ty a tvoja pamat Honziku, to je este horsie ako ty a tvoja anglictina.
Nebud hejter, honziQ chce len rozprudit debatu
Tak ted uz celkem dava smysl, proc se Toto tak branil vzit George do A teamu, ale bez obav vzal Kimiho bez zkusenosti. To pisu porad, nejak se mi nezda ze by mu veril.
Však mi můžeš v klidu doložit citace, kde jsem tu údajně několikrát psal o vyhazovu Hornera.
@Hedgehog už toho fakt nech, zase tu s Josem chcete vyvolávat hádky a roz-dr-bat diskuzi?
Aj s tebou, uz pol hodinu refreshuje a caka odpoved od teba.
Já si vzpomínám to že Kimi tím jak se tam motal a žvatlal naštval i jeho asi největší fanynku, IceWomen
Tak ty asi často do mesta nechodíš, keď máš takýto pohľad na ožranov. Možno by si zmenil názor, ak by pár ožranov malo blbé keci na tvoju priateľku.
Už podľa môjho nicku si si mohol všimnúť, že sa živím hraním hudby na akciách, takže s ožranmi mám skúseností až až. A čo do toho miešaš priateľku? Russell je nebodaj Wolffova ku*vička?