Wolff nezabudol na Abú Zabí 2021: Šialenec zničil rekord najväčšieho šampióna | Magazín F1 - F1online.sk

pro určité vrstvy? Nechci nic říkat, ale máš IQ rozložené skříně a přišel si kopat na základě psaného projevu, když neumíš psát háčky a čárky.

1 Like

No tak nic nerikej, proc to delas? IQ rozlozene skrine spis vypada na vtip ze zakladky. :+1:

8 Likes

Co proč dělám? Ty jsi přišel kopat skrze můj názor, k F1 jako vždy nenapíšeš nic a ještě se snaží tupě urážet a u toho se střílíš do nohou

1 Like

jj, ale akorát bych neurážel rozložené skříně.

1 Like

Zas ti všetci len ubližujú Janko?

Ty chudáčik šikanovaný.

3 Likes

To je strašná klauniada co tu někteří předvádí. Borec přijde s tím, že moje spisovnost je šílená (lajkuje mu to expert, co napíše vyníci), ale k F1 nic nemá a neumí psát háčky a čárky. Já fakt nevím, jestli to je stand-up comedy domluvená nebo to myslí vážně. Protože jestli to myslí vážně tihle jedinci, tak opravdu patří do jiné sociální skupiny na okraji společnosti :smiley:

1 Like

Ty zalez nebo zase dostaneš tak naloženo, že tu budeš fňujat další tři dny a ještě k tomu si budeš muset založit další účty

Janko HOGAR miestny blb :joy:

1 Like

Pises: nechci nic rikat. Proto ti odpovidam: tak nic nerikej. Neprisel jsem kopat kvuli nazoru, ale upozornit te, ze tu vypisujes vyrazy spodiny spolecnosti. A to se mi nelibi u nikoho, jedno komu fandi. Je to zabava a ty musis porad nekoho urazet kvuli blbostem.

3 Likes

Hádejte se pořádně a nebo vůbec.

dahliabunni-popcorn

3 Likes

Hovorové výrazy jsou výrazy spodiny? To nevím v jakém světě žiješ. Ale dobrý vědět, že hovorové výrazy jsou u spodiny, ale urážky typu rakovina jsou podle tebe ok.

A koho tu urážím při “každý slušný fanda tohle odsoudí”? Jen ty, co se v tom najdou, že nepatří mezi slušné fandy. Ty máš očividně dost.

Uz bys mohl rozpoznat provokacni multi-nick ne :face_with_diagonal_mouth:

Chcel som sa opytat zapadniarov - co to tam mate vo vlade, ze Motoriste sobe? To je co preboha?

2 Likes

Kterýho z těch bláznů myslíš konkrétně? :smiley: Tam se to solidně sešlo…

4 Likes

To je fanklub Vaška Klause a sponzorovaný uhlo barony. Proto se hlásí k ministerstvu životního prostředí, aby omezili zákazy a dokonce chcou rušit některé chráněné zóny.

1 Like

Tobě by se líbili. Chtějí v autách minimálně V8 a hajlujou z okýnka.

Zdravim :person_raising_hand:t2: Motoriste jsou fajn, na Slovensku by meli uspech.

len tak obecne. v ceskej politike velky prehlad nemam.

Je to jakési groteskní. :smiley: Ale politika je krasná jako všechno ostatní = každý si najde to svoje.
https://x.com/jura_haczek/status/1974767513289294090