pro určité vrstvy? Nechci nic říkat, ale máš IQ rozložené skříně a přišel si kopat na základě psaného projevu, když neumíš psát háčky a čárky.
No tak nic nerikej, proc to delas? IQ rozlozene skrine spis vypada na vtip ze zakladky. 
Co proč dělám? Ty jsi přišel kopat skrze můj názor, k F1 jako vždy nenapíšeš nic a ještě se snaží tupě urážet a u toho se střílíš do nohou
jj, ale akorát bych neurážel rozložené skříně.
Zas ti všetci len ubližujú Janko?
Ty chudáčik šikanovaný.
To je strašná klauniada co tu někteří předvádí. Borec přijde s tím, že moje spisovnost je šílená (lajkuje mu to expert, co napíše vyníci), ale k F1 nic nemá a neumí psát háčky a čárky. Já fakt nevím, jestli to je stand-up comedy domluvená nebo to myslí vážně. Protože jestli to myslí vážně tihle jedinci, tak opravdu patří do jiné sociální skupiny na okraji společnosti 
Ty zalez nebo zase dostaneš tak naloženo, že tu budeš fňujat další tři dny a ještě k tomu si budeš muset založit další účty
Janko HOGAR miestny blb 
Pises: nechci nic rikat. Proto ti odpovidam: tak nic nerikej. Neprisel jsem kopat kvuli nazoru, ale upozornit te, ze tu vypisujes vyrazy spodiny spolecnosti. A to se mi nelibi u nikoho, jedno komu fandi. Je to zabava a ty musis porad nekoho urazet kvuli blbostem.
Hádejte se pořádně a nebo vůbec.

Hovorové výrazy jsou výrazy spodiny? To nevím v jakém světě žiješ. Ale dobrý vědět, že hovorové výrazy jsou u spodiny, ale urážky typu rakovina jsou podle tebe ok.
A koho tu urážím při “každý slušný fanda tohle odsoudí”? Jen ty, co se v tom najdou, že nepatří mezi slušné fandy. Ty máš očividně dost.
Uz bys mohl rozpoznat provokacni multi-nick ne 
Chcel som sa opytat zapadniarov - co to tam mate vo vlade, ze Motoriste sobe? To je co preboha?
Kterýho z těch bláznů myslíš konkrétně? 
 Tam se to solidně sešlo…
To je fanklub Vaška Klause a sponzorovaný uhlo barony. Proto se hlásí k ministerstvu životního prostředí, aby omezili zákazy a dokonce chcou rušit některé chráněné zóny.
Tobě by se líbili. Chtějí v autách minimálně V8 a hajlujou z okýnka.
Zdravim 
 Motoriste jsou fajn, na Slovensku by meli uspech.
len tak obecne. v ceskej politike velky prehlad nemam.
Je to jakési groteskní. 
 Ale politika je krasná jako všechno ostatní = každý si najde to svoje.
https://x.com/jura_haczek/status/1974767513289294090