Takze dali SC, ked Wolff prosil, aby nedali?
Jakooo? 

Takze dali SC, ked Wolff prosil, aby nedali?
Jakooo? 
Keby si niekto chcel pripomenúť tie krásne emócie a prvý titul jedného z najväčších velikánov F1. 
Jojo crackhead Jos zase s pěnou u huby neumí číst, všichni tu řeší konce závodu, jen Josík mopsík tu řeší úplně něco jinýho. Se nedivím, že slušný Slováci se oděsthovali z SK, když tam běhají individua jako ty
Super zavod hlavne ten koniec 
Tak naco lezies na Sk stranku ?Slovaci ti vadia a lezes tu kazdy den .Ty musis byt fakt chory na hlavu HOGARE 
Najlepsie posledne kolo ake som videl.
To tu dnes zasa bude placu
Presne tak ked Massi toleroval Luimu tratove limity tak to bolo samozrejme vsetko v poriadku.
Pozri to posledne kolo
to nemalo chybu
Naj podvod bol crashgate kde bol zapleteny tvoj rodak z Ovieda
Mur narekov
Luiho fans su doteraz na praskoch.
Co tu tolko zasa vyplakavate
dajte si prasok na hlavu
Luiho tratove limity cervene vlajky smiesne tresty
Luiho tam Max predbehol ako snehulaka
Super zavod hlavne ten koniec
Tak naco lezies na Sk stranku ?Slovaci ti vadia a lezes tu kazdy den .Ty musis byt fakt chory na hlavu HOGARE
11 komentov a nikto na teba zase nereaguje
to musi byt trapne 
Co by si čekal od takové trosky? 
Zato tebe odpíše HOGAR tunajší blb .ten co ma tak rad Slovakov
inak som rad ze ma tak pozorne sledujes
Ze mu aspon ti jeho Verstapenovci odpisu… ale oni ho ignoruju tiez… asi je vacsia hanba sa s nim bavit aj ked zdieal ich nazor 
A co mal Max robit po Silverstone ked mu Hamilton poslal novy motor Honda na smetisko
Ja som videl, ako Verstapen ‘‘znova’’ zahol do Hamiltona a vyradil sa sam. Ved Hamilton drzal volant v rovnakej pozicii a Ver zahol do prava. Videli sme to vsetci 
Co by sa dialo keby Ham pohol volantom, to by tu bol ako dokaz c.1 ale ked to spravi VEr, je vsetko v poriadku 
Zahol volantom
daj ešte niečo. Luiho fanatici nemaju chybu.zakruta v pravo tak asi zahne doprava ci? Teba museli dlho hladat
s HOGAROM si môžeš veselo podat ruku
haha, doteraz som si myslel, ze to je mclaren siltovka.
všichni tu řeší konce závodu
Pytal som sa ta na situaciu, ked Wolff prosil Masiho, aby nedal SC. A to bola situacia po Giovinazziho vypadnuti.
Na to si napisal, ze dali SC ty lobotom negramotny.
Se nedivím, že slušný Slováci se oděsthovali z SK
Jj libtardi usli a tak to aj vyzera na zapade, cim dalej tym viac. Ale chriapu si stale chodia dat opravovat na to zle Slovensko. 
Btw Cesi na tom nie su o moc lepsie, kolko ich je v Nemecku. 
Ja som videl, ako Verstapen ‘‘znova’’ zahol do Hamiltona a vyradil sa sam.
To preto, ze mas v ociach dva k0k0ty a v hlave nasrate.
Ved Hamilton drzal volant v rovnakej pozicii a Ver zahol do prava.
Ver zahol doprava, lebo zakruta isla doprava a Hamiltona smykalo von zo zakruty, lebo tam naletel ako besny a netrafil apex.
Rovnako si musel aj vidiet ako Hamilton zahol do Verstappena v Monze ty chudak obmedzeny.
PS: Mad Jos mode activated. 
Však dobrý, tak jsi prostě vyfetovanej blb, který neudrží myšlenku déle, než 20s. Nemusíš s tím furt otravovat
Mad Jos mode activated
Vypatlanej Jos mod? Však ty jsi vypatlanej furt, akorát de to očividně horší
Chovej se slušně, ty burane!
Pisu to preci celou dobu tady. Ja fandim Maxovi, ne RBR. Proto “oranje”.
Ale @zeda98 me potesil. Doufam ze mu to prani vyjde. 

Lewis bude rad ked nedostane vyprask od Leclerca… Hups, neskoro…
A sakra, mamina zasa pustila internet na dve hodky?