Wolff nezabudol na Abú Zabí 2021: Šialenec zničil rekord najväčšieho šampióna | Magazín F1 - F1online.sk

:point_down:

Takze dali SC, ked Wolff prosil, aby nedali?

Jakooo? :clown_face:

3 Likes

Keby si niekto chcel pripomenúť tie krásne emócie a prvý titul jedného z najväčších velikánov F1. :netherlands:

https://www.dailymotion.com/video/x9ertcm

3 Likes

Jojo crackhead Jos zase s pěnou u huby neumí číst, všichni tu řeší konce závodu, jen Josík mopsík tu řeší úplně něco jinýho. Se nedivím, že slušný Slováci se oděsthovali z SK, když tam běhají individua jako ty

2 Likes

Super zavod hlavne ten koniec :+1:

1 Like

Tak naco lezies na Sk stranku ?Slovaci ti vadia a lezes tu kazdy den .Ty musis byt fakt chory na hlavu HOGARE :joy:

3 Likes

11 komentov a nikto na teba zase nereaguje :rofl: to musi byt trapne :smiley:

4 Likes

Co by si čekal od takové trosky? :smiley:

2 Likes

Zato tebe odpíše HOGAR tunajší blb .ten co ma tak rad Slovakov :joy: inak som rad ze ma tak pozorne sledujes

1 Like

Ze mu aspon ti jeho Verstapenovci odpisu… ale oni ho ignoruju tiez… asi je vacsia hanba sa s nim bavit aj ked zdieal ich nazor :smiley:

4 Likes

Ja som videl, ako Verstapen ‘‘znova’’ zahol do Hamiltona a vyradil sa sam. Ved Hamilton drzal volant v rovnakej pozicii a Ver zahol do prava. Videli sme to vsetci :smiley:
Co by sa dialo keby Ham pohol volantom, to by tu bol ako dokaz c.1 ale ked to spravi VEr, je vsetko v poriadku :+1:

3 Likes

Zahol volantom :joy: daj ešte niečo. Luiho fanatici nemaju chybu.zakruta v pravo tak asi zahne doprava ci? Teba museli dlho hladat :+1: s HOGAROM si môžeš veselo podat ruku

haha, doteraz som si myslel, ze to je mclaren siltovka.

2 Likes

Pytal som sa ta na situaciu, ked Wolff prosil Masiho, aby nedal SC. A to bola situacia po Giovinazziho vypadnuti.

Na to si napisal, ze dali SC ty lobotom negramotny.

Jj libtardi usli a tak to aj vyzera na zapade, cim dalej tym viac. Ale chriapu si stale chodia dat opravovat na to zle Slovensko. :joy:

Btw Cesi na tom nie su o moc lepsie, kolko ich je v Nemecku. :clown_face:

1 Like

To preto, ze mas v ociach dva k0k0ty a v hlave nasrate.

Ver zahol doprava, lebo zakruta isla doprava a Hamiltona smykalo von zo zakruty, lebo tam naletel ako besny a netrafil apex.

Rovnako si musel aj vidiet ako Hamilton zahol do Verstappena v Monze ty chudak obmedzeny.

PS: Mad Jos mode activated. :fu:

1 Like

Však dobrý, tak jsi prostě vyfetovanej blb, který neudrží myšlenku déle, než 20s. Nemusíš s tím furt otravovat

2 Likes

Vypatlanej Jos mod? Však ty jsi vypatlanej furt, akorát de to očividně horší

2 Likes

Chovej se slušně, ty burane!

4 Likes

Pisu to preci celou dobu tady. Ja fandim Maxovi, ne RBR. Proto “oranje”.

Ale @zeda98 me potesil. Doufam ze mu to prani vyjde. :grinning::+1:

1 Like

Lewis bude rad ked nedostane vyprask od Leclerca… Hups, neskoro…

4 Likes

A sakra, mamina zasa pustila internet na dve hodky?

3 Likes