Wolff nezabudol na Abú Zabí 2021: Šialenec zničil rekord najväčšieho šampióna | Magazín F1 - F1online.sk

Tohle je dobré, rychlé shrnutí. RIP 2021

3 Likes

Oni to nikdy nepochopí. Tu bolest, tu zradu. Od té doby mám PTSD.
A ještě k tomu to má obhájce. To mi je vždy ještě hůř.

2 Likes

Vďaka za pripomenutie, idem si to pozrieť :slight_smile: Masi :+1:

2 Likes

Pozri to posledne kolo :+1: to nemalo chybu

2 Likes

Na cele te veci je zajimavych nekolik aspektu.

1. v myslich fanousku Lewise a Tota, je Masi mluvi jako o clovek, ktery udelal chybu jen tehdy, kdyz podle nich mel byt potrestan Max. Jakykoli pohled, ktery poukazuje na nekozistenci rozhodovani Massiho v cele sezone, na jednu a druhou stranu, se u těchto fans da shrnout do jednoducheho :

- pokud byl potrestan Max, bylo to v poradku, pokud Lewis, Masi a FIA selhala
      - pokud bylo neco prominuto, nebo tolerovano Lewisovi, je to v poradku, pokud Maxovi FIA a Masi selhali

To ze fans Maxe, Masiho nesnaseli, pro jeho rozhodovani (ja tedy rozhodne) a tleskaji jeho odchodu se tak nejak opomiji.

1. fans a Toto pomiji presne to co bylo popsano vyse. Lewis udelal nekolik naprosto fatalnich chyb, ktere ho dovedli do teto situace, niceho srovnatelneho se proste Max nedopustil.

A co je uplne zle je tohle :

Po takovem vyroku je vlastne jakakoliv diskuze vyloucena. Jediny dukaz, kteri dotycni maji, je verejna komunikace sefa RBR s Masim. A zase zde, pokud se proti tomu postavi komunikace Tota, ktera jasne ukazuje ze obe strany delali totoz, tak se nad tim zavrou oci.

A pozor, to jsme jiz o par let od uvedeneho. Kdyz jsem sem v 2021 prisel, byl stejny “zlodej” i Max. Inu pak se nikdo nesmi divit, ze nejaky smir zde asi nebude a ze by fanousci Maxe meli pochopeni pro tohle,

to se asi nestane.

7 Likes

nema osmy titul preto, ze pocas 24 pretekov ziskal menej bodov. mohol spravit menej chyb, alebo Mercedes postavit lepsie auto a titul by ziskal aj napriek rozhodnutiu Masiho v AZ. Hovoris, ze to nemozem chapat. Podla mna to chapem uplne spravne. Sezona 2021 bola super, ja som sa zabavil. Dalej to nema zmysel riesit.

9 Likes

tiMure, pokud nevidíš a nechceš vidět rozdíl Masiho k Wolffovi a Masiho ke kamarádům z RBR, tak gratluji k podpoře největšího podvodu v F1. Furt tu velebíš Maxe, jak je nejlepší, ale zároveň se rozplýváš nad krádeži, která mu dala titul, to si zase měl potřebu ukázat pokrytectví nebo?

3 Likes

A co měl dělat na Monze, kde ho sundal Verstappen? Helmutko už toho nech, já vím, že červenej nos nemůžeš sundat, ale to cirkusové vystoupení už stačilo

2 Likes

Naj podvod bol crashgate kde bol zapleteny tvoj rodak z Ovieda :+1:

4 Likes

To máš pravdu s tým šťastím.Hlavne pretek v Brazílii ako sa Hamiltona snažil trikrát Maximum bigus dickus vyraziť z trate.Tolko šťastia v jednom preteku som dlho nevidel.

Kolik to bylo po 23 závodech?

Pokud me pamet neklame, nehledal jsem to, tak meli oba stejne bodu.

Kurna to je tu zas mur narekov :woozy_face:

Pocitam, ze niektori doma aj palia sviecky za ten titul co si Hamilton prehajdakal sam tym ako jazdil. Esteze sa zjavil Masi a je to na koho hodit a nazyvat to kradezou

5 Likes

5 kol před koncem měl Ham titul naprosto v kapse. A ano pak se zjevil šílenec, který si vytřel … s pravidly a Verstappen dostal titul na podnose.

3 Likes

Mur narekov :sob: Luiho fans su doteraz na praskoch.

A co mal Max robit po Silverstone ked mu Hamilton poslal novy motor Honda na smetisko a Max este musel zobrat penalizaciu za nasadenie noveho motora?

4 Likes

Max si Silverstone způsobil sám. Ptát se na to, co měl pilot dělat jinýho, než vyřadit sebe a soupeře je docela síla

3 Likes

2 kola a měl titul… Jasný titul, pak se šílenec rozmyslel, že ne.

3 Likes

Spoustě lidem to nevadí dodnes. Těm šlo a jde jen o výsledek, zlodějna nezlodějna, hlavně že je to doma.

4 Likes

Tak taky si můžeš domyslet co za tím bylo a komu to nevadí. Tohle slušný člověk vždy odsoudí

3 Likes