Tohle je dobré, rychlé shrnutí. RIP 2021
Oni to nikdy nepochopí. Tu bolest, tu zradu. Od té doby mám PTSD.
A ještě k tomu to má obhájce. To mi je vždy ještě hůř.
Vďaka za pripomenutie, idem si to pozrieť
Masi 
Pozri to posledne kolo
to nemalo chybu
Na cele te veci je zajimavych nekolik aspektu.
-
v myslich fanousku Lewise a Tota, je Masi mluvi jako o clovek, ktery udelal chybu jen tehdy, kdyz podle nich mel byt potrestan Max. Jakykoli pohled, ktery poukazuje na nekozistenci rozhodovani Massiho v cele sezone, na jednu a druhou stranu, se u těchto fans da shrnout do jednoducheho :
- pokud byl potrestan Max, bylo to v poradku, pokud Lewis, Masi a FIA selhala - pokud bylo neco prominuto, nebo tolerovano Lewisovi, je to v poradku, pokud Maxovi FIA a Masi selhali
To ze fans Maxe, Masiho nesnaseli, pro jeho rozhodovani (ja tedy rozhodne) a tleskaji jeho odchodu se tak nejak opomiji.
- fans a Toto pomiji presne to co bylo popsano vyse. Lewis udelal nekolik naprosto fatalnich chyb, ktere ho dovedli do teto situace, niceho srovnatelneho se proste Max nedopustil.
A co je uplne zle je tohle :
Po takovem vyroku je vlastne jakakoliv diskuze vyloucena. Jediny dukaz, kteri dotycni maji, je verejna komunikace sefa RBR s Masim. A zase zde, pokud se proti tomu postavi komunikace Tota, ktera jasne ukazuje ze obe strany delali totoz, tak se nad tim zavrou oci.
A pozor, to jsme jiz o par let od uvedeneho. Kdyz jsem sem v 2021 prisel, byl stejny “zlodej” i Max. Inu pak se nikdo nesmi divit, ze nejaky smir zde asi nebude a ze by fanousci Maxe meli pochopeni pro tohle,
to se asi nestane.
nema osmy titul preto, ze pocas 24 pretekov ziskal menej bodov. mohol spravit menej chyb, alebo Mercedes postavit lepsie auto a titul by ziskal aj napriek rozhodnutiu Masiho v AZ. Hovoris, ze to nemozem chapat. Podla mna to chapem uplne spravne. Sezona 2021 bola super, ja som sa zabavil. Dalej to nema zmysel riesit.
tiMure, pokud nevidíš a nechceš vidět rozdíl Masiho k Wolffovi a Masiho ke kamarádům z RBR, tak gratluji k podpoře největšího podvodu v F1. Furt tu velebíš Maxe, jak je nejlepší, ale zároveň se rozplýváš nad krádeži, která mu dala titul, to si zase měl potřebu ukázat pokrytectví nebo?
A co měl dělat na Monze, kde ho sundal Verstappen? Helmutko už toho nech, já vím, že červenej nos nemůžeš sundat, ale to cirkusové vystoupení už stačilo
Naj podvod bol crashgate kde bol zapleteny tvoj rodak z Ovieda 
To máš pravdu s tým šťastím.Hlavne pretek v Brazílii ako sa Hamiltona snažil trikrát Maximum bigus dickus vyraziť z trate.Tolko šťastia v jednom preteku som dlho nevidel.
Kolik to bylo po 23 závodech?
Pokud me pamet neklame, nehledal jsem to, tak meli oba stejne bodu.
Kurna to je tu zas mur narekov 
Pocitam, ze niektori doma aj palia sviecky za ten titul co si Hamilton prehajdakal sam tym ako jazdil. Esteze sa zjavil Masi a je to na koho hodit a nazyvat to kradezou
5 kol před koncem měl Ham titul naprosto v kapse. A ano pak se zjevil šílenec, který si vytřel … s pravidly a Verstappen dostal titul na podnose.
Mur narekov
Luiho fans su doteraz na praskoch.
A co mal Max robit po Silverstone ked mu Hamilton poslal novy motor Honda na smetisko a Max este musel zobrat penalizaciu za nasadenie noveho motora?
Max si Silverstone způsobil sám. Ptát se na to, co měl pilot dělat jinýho, než vyřadit sebe a soupeře je docela síla
2 kola a měl titul… Jasný titul, pak se šílenec rozmyslel, že ne.
Spoustě lidem to nevadí dodnes. Těm šlo a jde jen o výsledek, zlodějna nezlodějna, hlavně že je to doma.
Tak taky si můžeš domyslet co za tím bylo a komu to nevadí. Tohle slušný člověk vždy odsoudí