Wolff namieril na vlastný tím: Idiotskou chybou sme sklamali Lewisa | Magazín F1 - F1online.sk

… uloženo, to jsem na tebe teda zvědavej :slightly_smiling_face:

3 Likes

Není mi to jedno, proto vás beru za odpad, ale máte očividně potřebu to prokazovat každej den :poop:

1 Like

Zítra si dá Hans day off a ještě vydělá. Borec. :slight_smile:

2 Likes

Celú off season a vráti sa vo februári.

hogr nesuhlasil, koniec hry.

kde jsem nesouhlasil?

1 Like

to máš pravdu Ferdo, kdybych dostal ban, tak tu nelezu hned za půl hodiny s dalším účetem, jako to dělal @Jos_The_Boss ten si stihl otevřít 2 účty během půl hodiny skrz bany. Asi nevydrží žít bez anonymního fora :slight_smile:

1 Like

Vím, že jsi to vydržel, ale určitě jsi nakukoval.
Na druhou stranu mít tisícovku denně jen tak zadara by nejspíše pár lidí oželelo taky. Dobrých 30 000,- Kč za měsíc navíc.

3 Likes

Neviem na koho reaguješ asi na svoj komplex ale to mi je jedno. A ani ta neschpnost ti akosi nevysla. Posledna jazda tvoje slova velmi pekne vyvracia. Ale jedno sa mi páci aky si frustrovaný a nervozny ked sa spomenie Lewis. Co dokázal si uvedomuješ .?! A ty si dokázal čo ?Absolútne že NIČ. :kissing_heart:

No lebo ty ides prikladom nam vsetkym, fejkovy hasič. :man_facepalming:

Si pekne pomotaný. :rofl: Precitas si po sebe co si napísal. Komentoval si moj prispevok ? Privlastnovat a obhajovat su 2 uplne iné zalezitosti. A ocividne tomu co citas nerozumies. :yawning_face:

Tak si to ty obhájca po sebe prečítaj ešte raz, aj keď v tvojej bedni to bude znieť ako “obhajoba” opak je pravdou.

No asi hej keď ti prišlo upozornenie na fóre a vzápätí na mňa reaguješ…

Ako vidím rozoznať vieš, aplikovať už nie a očividne tomu čo píšeš sám nerozumieš. :yawning_face:

2 Likes

Neboj shredder, ty nemas konkurenciu

8 Likes

Ako krásne vie Wolff vždy brániť Hamiltona. Včera tak strašne chcel, aby porazil Russella. Chudák George sa musí v tíme cítiť ako piate koleso. :sweat_smile:

4 Likes

Nuda… len zametas pod koberec. :yawning_face:

Vieš ale taky George robi vsetko preto aby sa to zmenilo. Nebude robiť napriek. Este aj v poslednom kole pustil Lewisa a este mu aj zatlieskal. V ociach Wolfa je to pre Georga veľké plus. Robi to správne. A hlavne si je vedomí ze budúci rok tam Lewis nebude. A mozno si sam dobre uvedomuje ze este nieje na takej urovni ako bol Lewis. A ze ak chce byt majstrom musi posluchat a zlepsovat sa. No ci to dokáže sa uvidí o rok. Ak mu Antoneli zacne nakladať tak to nebude dobré a Wolf si zacne branit noveho milácika.

Dalši s komplexom ninja korytnačiek. :smile: Ja sa nebojim fejkoveho hasiča.

Posledna jazda? Ved ho Russell pustil ty mameluk :rofl: Co tu meles, uz sa spamataj. Mal az do poslesnej sekundy od Wolffa vacsiu podporu ako Russell, ktory bol raz diskvalifikovany z prveho miesta a raz mu zlyhala technika v boji o vitaztvo a stale Hamilton bodovo skoncil za nim. Kludne si hon nad tym, ze je sedemnasobny, ale hovori sa tomu zitie zo starej slavy, ked teraz trebalo zabrat, nedal ani Russella.

A to mal vsetkym v Mercedese bozkavat nohy. Lebo s ich autom by ten titul ziskali aj ini ( Bottas druhy v sampionate :rofl::rofl::rofl:), ale Hamilton by bez Mercedesu sedemnasobny stopro nebol

Vidno ako citas… precitaj si co som napisal v predposlednom prispevku. A potom si uvedomis aky si ty pako . :yawning_face:

to jsi tak hloupej, nebo tak toxickej? nebo oboje?