… uloženo, to jsem na tebe teda zvědavej
Není mi to jedno, proto vás beru za odpad, ale máte očividně potřebu to prokazovat každej den
Zítra si dá Hans day off a ještě vydělá. Borec.
Celú off season a vráti sa vo februári.
hogr nesuhlasil, koniec hry.
kde jsem nesouhlasil?
to máš pravdu Ferdo, kdybych dostal ban, tak tu nelezu hned za půl hodiny s dalším účetem, jako to dělal @Jos_The_Boss ten si stihl otevřít 2 účty během půl hodiny skrz bany. Asi nevydrží žít bez anonymního fora
Vím, že jsi to vydržel, ale určitě jsi nakukoval.
Na druhou stranu mít tisícovku denně jen tak zadara by nejspíše pár lidí oželelo taky. Dobrých 30 000,- Kč za měsíc navíc.
Neviem na koho reaguješ asi na svoj komplex ale to mi je jedno. A ani ta neschpnost ti akosi nevysla. Posledna jazda tvoje slova velmi pekne vyvracia. Ale jedno sa mi páci aky si frustrovaný a nervozny ked sa spomenie Lewis. Co dokázal si uvedomuješ .?! A ty si dokázal čo ?Absolútne že NIČ.
No lebo ty ides prikladom nam vsetkym, fejkovy hasič.
Si pekne pomotaný. Precitas si po sebe co si napísal. Komentoval si moj prispevok ? Privlastnovat a obhajovat su 2 uplne iné zalezitosti. A ocividne tomu co citas nerozumies.
Tak si to ty obhájca po sebe prečítaj ešte raz, aj keď v tvojej bedni to bude znieť ako “obhajoba” opak je pravdou.
No asi hej keď ti prišlo upozornenie na fóre a vzápätí na mňa reaguješ…
Ako vidím rozoznať vieš, aplikovať už nie a očividne tomu čo píšeš sám nerozumieš.
Neboj shredder, ty nemas konkurenciu
Ako krásne vie Wolff vždy brániť Hamiltona. Včera tak strašne chcel, aby porazil Russella. Chudák George sa musí v tíme cítiť ako piate koleso.
Nuda… len zametas pod koberec.
Vieš ale taky George robi vsetko preto aby sa to zmenilo. Nebude robiť napriek. Este aj v poslednom kole pustil Lewisa a este mu aj zatlieskal. V ociach Wolfa je to pre Georga veľké plus. Robi to správne. A hlavne si je vedomí ze budúci rok tam Lewis nebude. A mozno si sam dobre uvedomuje ze este nieje na takej urovni ako bol Lewis. A ze ak chce byt majstrom musi posluchat a zlepsovat sa. No ci to dokáže sa uvidí o rok. Ak mu Antoneli zacne nakladať tak to nebude dobré a Wolf si zacne branit noveho milácika.
Dalši s komplexom ninja korytnačiek. Ja sa nebojim fejkoveho hasiča.
Posledna jazda? Ved ho Russell pustil ty mameluk Co tu meles, uz sa spamataj. Mal az do poslesnej sekundy od Wolffa vacsiu podporu ako Russell, ktory bol raz diskvalifikovany z prveho miesta a raz mu zlyhala technika v boji o vitaztvo a stale Hamilton bodovo skoncil za nim. Kludne si hon nad tym, ze je sedemnasobny, ale hovori sa tomu zitie zo starej slavy, ked teraz trebalo zabrat, nedal ani Russella.
A to mal vsetkym v Mercedese bozkavat nohy. Lebo s ich autom by ten titul ziskali aj ini ( Bottas druhy v sampionate ), ale Hamilton by bez Mercedesu sedemnasobny stopro nebol
Vidno ako citas… precitaj si co som napisal v predposlednom prispevku. A potom si uvedomis aky si ty pako .
to jsi tak hloupej, nebo tak toxickej? nebo oboje?