Wolff na margo priateľskej fotky s Hornerom: Kamaráti? Dva roky sme si ani len nepodali ruky | Magazín F1 - F1online.sk

Prave jsem mel chut na mensi fight, zmalovat nekomu duhovou prdel do modra, ale musim pryc, predavam ti zezlo :fire:

Když je to tak marný, proč ho řešíte? :man_shrugging:

Další den, dalsi Donovy chvíle na foru, kde píše o všem možným, ale nic k F1 :grinning:

1 Like

Si nevěděl, že když na některý začne uplatňova někdo jejich chování, tak je musíš lynčovat? :grinning: ale jen na ty, u kterých se to zrcadlí, u těch původců ne :grinning:

2 Likes

Nevěděl, ale u té morální sekty jsem to tušil :smile: Nic, zase nechci moc šťourat aby mě opět neobvinili pomalu z genocidy bez kousku nějakého hodnotného důkazu :thinking:

2 Likes

To já nemůžu, to strašně pálí :open_mouth:

Na to už je pozdě, ale moc jsem nepochopil, proč jsem do toho byl vtáhnout? Já nejsem pro žádný urážky, ale do cizích sporů se plést nebudu :person_shrugging:

Nerozciluj se. Vzdyt Bob uz mava duhovou vlajkou. Pise o tom jakej je Lewis borec ohledne multikultury, coz uprime si myslim ze celkem je.

Mozna ma Bob uz i pritele. A nad cim se tu pozastavujes. Nad pokrytectvim chlapcu kteri, vzyvajj cistotu a spravedlnost ve sportu, ale tleskaji kdejake spine?

Uz jsi tu nekdy videl RB nebo Max fans kritizovat RB nebo Maxe. Urcite ano.

Uz jsi nekdy videl, ze by tahle klaka odsoudila jakekoliv chovani tech svyh proteze? Nevidel vid.

Nereaguj na ne. Neni to ideal, ale neda se nic delat. S lidskou hlouposti a nizkosti nic neudelas.

5 Likes

Oni tě potřebujou všude :wink: :+1:

1 Like

Tyjo, už i ty si přišel zasevat nenávist? Ach jo

1 Like

Vždycky zapomenu, že jsem symbolem tohohle fóra :grinning:

Půjdem si popovídat tam kde MaxFans zkritizovali Masiho počin. … oh počkat :eyes:

2 Likes

Jsi zbytečně skromný :smiley:

1 Like

On to myslel tak, že RB a Max fans kritizuji Peréze, to jim stačí :grinning:

1 Like

Oni jsou tak nestranný, nedivím se že si nárokují post soudce, poroty i kata najednou :grin: Tak to má být :+1:

2 Likes

A ještě ti vysvětlí co si jak myslel, nebo kdy si co (ne)psal. No neber takovej servis :joy:

2 Likes

Ale j3b3m ja na nich, to boloz núdze cnosť, len som chcel ukazat vsetkym zase ich objektivitu komplexy a moralku :joy: samozrejme vsetko v úvodzovkách, okrem komplexov

Nechceš se přejmenovat na Mr komplex? O ničem jiným nepíšeš, ale asi chceš dát najevo svůj boj s komplexem :grinning:

1 Like

Inak ked uz si nadhodil tu objektivitu a komplexy, vedel by si mi napisat 3 ludi na tomto fore, o ktorych si myslis, ze su naozaj objektivni? Mne to pride, ze tu si kazdy obhajuje svojho milacika a nikto nie je objektivny :smiley:

2 Likes

3 ti nepoviem :joy: ale viem jedneho/jednu členku a tou je podla mna @Evap

8 Likes