Wolff je veľký zástanca rozpočtového stropu: Generujeme vyše 30-percentný zisk | Magazín F1 - F1online.sk

V tomto případě se nejedná ani o celá slova, ale o pouhé slabiky ze kterých by nějaké vulgární slovo mohlo být složené. Pak se nemůžeme divit, že jsou vyškrtána zcela nevinná slova. Kdyby se jednalo o nějakou náhodu, tak by jsme se všichni zasmáli a nikdo by si toho nevšímal, jenže v tomto případě se jedná o dennodenní problém, který se táhne už několik roků a stále ho nikdo neřeší. A co hůř, tak se najdou lidé, kteří toho .,.,., ještě obhajují.

Ale slovo cer.noch fakt nechapem, lebo cernosi uz je povolene. To musel fakt vymyslat cierny rasista a zastanca fetaka Floyda.

Najvacsia ukazka toho ako je to stupidne je, ze im to cenzuruje slova v nadpisoch.

Čer.nocha už aspoň trochu vychytali. Bývaly časy, kdy se tady nedal napsat ani oficiální název balkánského státu “Černá Hora” a to už může být předmětem trestního oznámení. MonteNegro se ale stále musí napsat jako jedno slovo, aby to prošlo.

1 Like

No ono je to celkom rasizmus, ked nazov rasy povazuju za urazku a zakazuju to slovo. :sweat_smile:

To už není urážka jednotlivce, ale urážka celého národa.
Takhle vypadá černohorská známka. Přikládám jako důkaz, že název Černé Hory není jedno slovo.

1 Like

Berete ten rasismus příliš vážně, páč celý ten humbuk kolem nedává žádný smysl.

Existuje totiž něco, jako paradox rasismu…

Paradox rasismu: Aby byla společnost absolutně tolerantní a svobodná, musí být maximálně netolerantní vůči intoleranci, například rasismu…

1 Like

Já beru rasismus jako běžná součást našeho života. Ono vedlejší rodina není moje a už tady se dá říci, že se ke svému sousedovi vždycky budu chovat rasisticky.
Proto bych neukazoval prstem na rasismus, ale na bezpráví k jinému člověku.
Koneckonců se vůbec nejedná o to jaké slovo si vymyslíme, ale o vlastní jednání.

Já jsem zastáncem toho, ať si dělá každý co chce. Když neubližuje ostatním a sám se sebou je v pohodě, tak ostatní ureguluje evoluce.
Na nějaké předsudky není čas, žijeme jenom jednou.

1 Like

Slovo běloch můžou používat všechny rasy bez rozdílů.
Co s tym budeme robit? :grin:

Přesně tak a navíc žijeme hodně krátce, tak proč si život zbytečně komplikovat.

V Tobě dříme velký revolucionář Ferdo, já Tě fandím :muscle:

Ze mě nikdy žádný Fidel ani jiný protagonista nebude. Všichni byli svým způsobem masochisté. Ale takový Švejk by za zvážení stál. :blush:

Nahlásime admina za rasizmus voči čiernym, keď názov ich rasy považuje za urážku.

@Admin daj si ban alebo to oprav. :sweat_smile:

Přece se nad takovou malicherností nebudeme pozastavovat. Mnohem lepší je být s nóblesou nad věcí a štěkání i vytí ponecháme ratlíkům za plotem. :slightly_smiling_face:

To bol vtip. Hádam si nemyslíš, že admin tu má sebareflexiu alebo záujem o zlepšovanie fóra. To už by bol Honzi dávno preč. Len kto by to tu potom rozoštvával a robil polovicu obsahu? :sweat_smile:

Tady se admin moc neangažuje a dělá tak moc dobře. už jsem zažil weby, kde si admin hrál na pána boha a většinou ten web zhynul na úbytě.

To vôbec nie je dobré. Provokácie a urážky treba riešiť. Kvalita fóra od príchodu pliagy z českých fór išla rapídne dole a väčšina pôvodných používateľov ešte z f1.sk, čo tvorili fakt kvalitné príspevky a diskusie vďaka ním bolo fajn čítať, už sem buď vôbec nechodí kvôli ním alebo oveľa menej. Napríklad Bretnix. A vždy keď príde, tak ten hlodavec na neho útočí, hoci ho Bretnix ignoruje.

Toť otázka do pranice.
Když se chce někdo pobavit o technice, tak si někoho najde i když se tohle téma už stává spíše vyjímkou.
Když se chceš pobavit o téměř zapomenutým Piastrim, tak ihned najdeš mnoho aktivistů.
Dokonce stačí napsat slovo “ajťák” a taky se okamžitě vyrojí pár fanoušků.
No prostě všehochuť co hrdlo ráčí.
Jen si správně vybrat do kterého sousta se zakousneš.
Tady Ti nikdo nebude říkat “Papej polívčičku, bude z Tebe voják”.
A já blbec žral a žral. :grin:

Ako ajťáka ma tvoje komentáre o nich vždy pobavia, beriem ich s nadhľadom a viem, že sa úplne mýliš. Všetky problémy, čo hádžeš na ajťákov nepramenia z toho, že za ne môžu oni, ale práve opačne, môže za to ich nedostatok. A potom sa na to využívajú ľudia, ktorí nie sú dosť kvalitní alebo kvalifikovaní. :slight_smile:

Špatně.
Ajťáků je takový přebytek, že vymýšlí jednu hovadinu za druhou a pak je potřeba další fůru ajťáků, aby škody těch původních ajťáků aspoň trochu napravili. No prostě nekonečný příběh.
Dokud negramotné pazury neschopných ajťáků nedostane k léčbě katův šleh, nebo aspoň umělá inteligence, tak se žádného zlepšení nedočkáme. :stuck_out_tongue: