V tomto případě se nejedná ani o celá slova, ale o pouhé slabiky ze kterých by nějaké vulgární slovo mohlo být složené. Pak se nemůžeme divit, že jsou vyškrtána zcela nevinná slova. Kdyby se jednalo o nějakou náhodu, tak by jsme se všichni zasmáli a nikdo by si toho nevšímal, jenže v tomto případě se jedná o dennodenní problém, který se táhne už několik roků a stále ho nikdo neřeší. A co hůř, tak se najdou lidé, kteří toho .,.,., ještě obhajují.
Ale slovo cer.noch fakt nechapem, lebo cernosi uz je povolene. To musel fakt vymyslat cierny rasista a zastanca fetaka Floyda.
Najvacsia ukazka toho ako je to stupidne je, ze im to cenzuruje slova v nadpisoch.
Čer.nocha už aspoň trochu vychytali. Bývaly časy, kdy se tady nedal napsat ani oficiální název balkánského státu “Černá Hora” a to už může být předmětem trestního oznámení. MonteNegro se ale stále musí napsat jako jedno slovo, aby to prošlo.
No ono je to celkom rasizmus, ked nazov rasy povazuju za urazku a zakazuju to slovo.
To už není urážka jednotlivce, ale urážka celého národa.
Takhle vypadá černohorská známka. Přikládám jako důkaz, že název Černé Hory není jedno slovo.
Berete ten rasismus příliš vážně, páč celý ten humbuk kolem nedává žádný smysl.
Existuje totiž něco, jako paradox rasismu…
Paradox rasismu: Aby byla společnost absolutně tolerantní a svobodná, musí být maximálně netolerantní vůči intoleranci, například rasismu…
Já beru rasismus jako běžná součást našeho života. Ono vedlejší rodina není moje a už tady se dá říci, že se ke svému sousedovi vždycky budu chovat rasisticky.
Proto bych neukazoval prstem na rasismus, ale na bezpráví k jinému člověku.
Koneckonců se vůbec nejedná o to jaké slovo si vymyslíme, ale o vlastní jednání.
Já jsem zastáncem toho, ať si dělá každý co chce. Když neubližuje ostatním a sám se sebou je v pohodě, tak ostatní ureguluje evoluce.
Na nějaké předsudky není čas, žijeme jenom jednou.
Slovo běloch můžou používat všechny rasy bez rozdílů.
Co s tym budeme robit?
Přesně tak a navíc žijeme hodně krátce, tak proč si život zbytečně komplikovat.
V Tobě dříme velký revolucionář Ferdo, já Tě fandím
Ze mě nikdy žádný Fidel ani jiný protagonista nebude. Všichni byli svým způsobem masochisté. Ale takový Švejk by za zvážení stál.
Nahlásime admina za rasizmus voči čiernym, keď názov ich rasy považuje za urážku.
@Admin daj si ban alebo to oprav.
Přece se nad takovou malicherností nebudeme pozastavovat. Mnohem lepší je být s nóblesou nad věcí a štěkání i vytí ponecháme ratlíkům za plotem.
To bol vtip. Hádam si nemyslíš, že admin tu má sebareflexiu alebo záujem o zlepšovanie fóra. To už by bol Honzi dávno preč. Len kto by to tu potom rozoštvával a robil polovicu obsahu?
Tady se admin moc neangažuje a dělá tak moc dobře. už jsem zažil weby, kde si admin hrál na pána boha a většinou ten web zhynul na úbytě.
To vôbec nie je dobré. Provokácie a urážky treba riešiť. Kvalita fóra od príchodu pliagy z českých fór išla rapídne dole a väčšina pôvodných používateľov ešte z f1.sk, čo tvorili fakt kvalitné príspevky a diskusie vďaka ním bolo fajn čítať, už sem buď vôbec nechodí kvôli ním alebo oveľa menej. Napríklad Bretnix. A vždy keď príde, tak ten hlodavec na neho útočí, hoci ho Bretnix ignoruje.
Toť otázka do pranice.
Když se chce někdo pobavit o technice, tak si někoho najde i když se tohle téma už stává spíše vyjímkou.
Když se chceš pobavit o téměř zapomenutým Piastrim, tak ihned najdeš mnoho aktivistů.
Dokonce stačí napsat slovo “ajťák” a taky se okamžitě vyrojí pár fanoušků.
No prostě všehochuť co hrdlo ráčí.
Jen si správně vybrat do kterého sousta se zakousneš.
Tady Ti nikdo nebude říkat “Papej polívčičku, bude z Tebe voják”.
A já blbec žral a žral.
Ako ajťáka ma tvoje komentáre o nich vždy pobavia, beriem ich s nadhľadom a viem, že sa úplne mýliš. Všetky problémy, čo hádžeš na ajťákov nepramenia z toho, že za ne môžu oni, ale práve opačne, môže za to ich nedostatok. A potom sa na to využívajú ľudia, ktorí nie sú dosť kvalitní alebo kvalifikovaní.
Špatně.
Ajťáků je takový přebytek, že vymýšlí jednu hovadinu za druhou a pak je potřeba další fůru ajťáků, aby škody těch původních ajťáků aspoň trochu napravili. No prostě nekonečný příběh.
Dokud negramotné pazury neschopných ajťáků nedostane k léčbě katův šleh, nebo aspoň umělá inteligence, tak se žádného zlepšení nedočkáme.