Wolff: Hamilton je najväčší jazdec všetkých čias a vždy ním bude | Magazín F1 - F1online.sk

JB22 sa da dole vzdycky sam, cakal som uz len na argumentacny win z jeho strany v podani pecky “a ceho si dosahl ty?”

2 Likes

Nešikanuj tu zase ostatní uživatele, hrozný, jak nedokážeš respektovat názory jiných

2 Likes

Skutečně? Čím konkrétně?

1 Like

Souhlas. Hamík je nejlepší jezdec všech dob.

Jsem rád, že jsem ho mohl zažít na vlastní kůži. :goat:

2 Likes

No neviem skôr mal šťastie na naj auto. Teraz ukazuje aký je naj jazdec :grinning: čistý priemer .dostal na frak od butttona on russela aj od leclerka .1x aj od rosberga.naj pilot by snáď mal zdolať každého v rovnakom aute…

1 Like

Svojou odpovedou.

Každý sportovec někdy prohraje. Ani nejlepší sportovci historie nemají každý rok titul nebo zlatou.
Měl bys být rád, že jsi tohle mohl prožít, protože 105 výher je zcela něco neuvěřitelného.

2 Likes

Jakože když opakuje to samé dokola jako malé dítě, jo? :grinning: OKa.

Ako píšem dostal na frak od 4roch kolegov čiže asi naj nebude .105 víťazstiev ako píšeš dosiahol v dominantnom aute.ziadna veda keď máš o sec.rýchlejšie auto.a ano bol vtedy lepší ako jeho kolega v teame bottas a…v priemernom aute nemá ani na teamoveho kolegu .toto sa neako nezhoduje s naj pilotom všetkých čias jednoducho priemerný pilot v dominantnom aute nič viac nič menej.

1 Like

Z mojho pohladu posobi ako dieta ten, kto to nepochopil.

Nejlepší jezdci mají nejlepší auta. :tipping_hand_man:

No, bylo by dobré trochu rozlišovat termíny. Hamilton je prokazatelně statisticky nejúspěšnější pilot F1 historie, to je pravda… Ale nejlepší?! To snad ne!!! :blush:

1 Like

Aha takže momentálne je naj pilot Oscar .

Ano, je. Vede PJ, jestli nesleduješ F1.

Nie nesledujem to som len tak tipol

Od koho dostal na frak 7násobný Schumi??

Najlepší bol Schumi jednoznačne

Od Alonsa samozřejmě

2 Likes

Ty vies aj napisat inu vetu, ako dostal od timovych kolegov ? :rofl: naruseny
Skus porovnat jeho superov ci mali v time majstrov sveta, ako Hamilton.
1rok v F1 a rovnako na body s Alonsom - MAJSTROM SVETA
druhy rok v F1 TITUL MAJSTRA SVETA
A dalej tam mal Buttona a Rosberga - DALSI MAJSTRI SVETA
Kolko majstrov sveta mal vo svojom time Schumacher ci Verstapen ???
A to neratame, ze vo ferrari sa jazdilo iba na Schumiho a jeho potreby a v RB este horsie, druhy monopost nedostava novinky, jazdi-/l s nimi iba Verstapen.
Tie tvoje plytke argumenty, ze dostal od kolegov par krat za tie roky je dost ubohe a velavravne o tvojom prehlade. Ubohy hejter :poop:

1 Like

Majster sveta

majster sveta

nebojuju o titul, je jedno ciskonci 4 alebo 7 nie ?

Ja som videl, ako si poslednych 5VC Verstapen ani neprdol, ked mal Hamilton dominantny monopost. Zato som videl niekolko krat pocas sezony, ked na tom boli vykonnostne zhruba rovnako, ako ho Verstapen niekolko krat vypoklonkoval mimo trat, lebo na viac sa nezmohol a bez trestu.
A opytam sa aj teba, kto mal viac majstrov sveta vedla seba v time, ako Hamilton ???
Rozhodne to je najvacsi jazdec historie F1. A podstatne je, ze nikdy neklesol tak hlboko, aby musel jazdit tak spinavo, ako Ver ci Schumi… A za to ma kredit naviac. :fu:

1 Like