Wolff by jedenásty tím Audi privítal oveľa radšej než Andrettiho | Magazín F1 - F1online.sk

Od prvých oficiálnych informácií o tom, že Michael Andretti sa pokúša dostať svoj tím do Formuly 1, uplynulo už niekoľko mesiacov a stále netušíme, či na to FIA a Formula 1 prikývnu. Rozhodnutie, či prijať jedenásty tím, totiž nie je také jednoduché, aj časť štartového roštu je proti. Toto Wolff patrí k odporcom Andrettiho príchodu, no jedenásty tím neodmieta kategoricky. Audi by si v tejto pozícii predstaviť vedel.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73521/wolff-by-jedenasty-tim-audi-privital-ovela-radsej-nez-andrettiho

pekne to povedal : no toto je šport a biznis zároveň. a mohol tiež povedať že biznis je až na prvom mieste . šport no je síce na druhom ale dá sa povedať že aj na poslednom mieste.Jasné že wolf by oponoval že biznis je v tomto športe až na predposlednom mieste. Chudák Andretti a jeho snaha byť v centre diania v tej predposlednej pološke ktorú tak neochotne naozaj F1 ponúka ostatným.

Andretti Audi F1 Team.

samozrejme zeby si radsej zelal dalsi reklmany banner ako su oni sami ako plnokrvnu pretekarsku stajnu. Z politickeho pohladu budu vzdy tieto dve skupuny stat proti sebe. Ucelove vyjadrenie…

V prvom rade nechapem pravidla na udelenie miestenky pre 11. tim. Ved o tom snad nemozu rozhodovat timy, ale LM… Wolff dostane do vrecka par milionov z tych 200, co by Andretti zaplatil, tak nech je pekne ticho.

V 70. a 80. rokoch sa nic take neriesilo. A jazdilo aj 15 timov. Nie vzdy vsetky, ale pole malo vzdy aspon 24 aut.

ou to sa nedá porovnať tá doba teraz ked ide hlavne o biznis a vtedy šlo o prachy a šport áno aj prachy a slávu to už bolo iné ako prvých 20 rokov resp do nástupu Ecclestona ako šéfa F1 1976 + telev. práv , teda jeho éry . Dnes concordská dohoda je tak dohodnutá že Andrettiho by musela prijať väčšina Tímov + Foca a Fia je ale pravda že 200 melónov pre desiatich dnešnej dobe pre tím nie je až tak vela , ale Wolf sa bojí aj toho že Andretti mu zoberie slávu a reklamu na medvede v Amerike ved predsa američania budú pozerať aké má reklami ich tím a nie medved . Samozrejme Liberti a FIA budú deliť koláč na viac kúskov a to tiež wolfovi a malinovkám nevonia.

inak ešte by ma dosť zaujímalo koľko mu sľúbilo Audi za lobing. Zadarmo by hubu určite na verejnosti neotváral je dosť mazaný ale nie až tak aby to bolo neprehliadnuteľné.

Wolff se bojí, že mu Andretti sebere slávu, ale Audi se nebojí.

Četl jsem toho už hodně, ale…

3 Likes

Protože Horch se ve formulových sériích ještě nikdy neangažoval.

Audi a Mercedes dělají na poli automobilismu hodně hodně podobné výrobky.
Oba Němci, oba dělají sportovní verze, luxusní verze. Mercedes dělá luxusní verze možná o level výš, ale oba cílí na velmi podobnou klientelu.

Audi je velká automobilka, která má sto let zkušeností. Motorarny, aero, top inženýry. Prostě vše. Velké jméno a spoustu fandů. Ještě je pod VW oproti který je Mercedes chudej bratranec.

Andretti je další Haas. Jediný pozitivum vidím v tom, že by měl Latifi s kým bojovat.

Auto Union
obrazek
Má skutečně závodní kořeny, ale pod Audi se ukázali až s Quattrem. Pak v DTM a nakonec i v Le Mans.
obrazek

Přesto bych dal rěději přednost Mariovi.

Včera jsem chytal orgasmy u Audi.
Nové modely Audi RS7, RS5, RS e-tron GT, A7, A8, S8.

Takže já dávam přednost audi.

Pro mě je Audi nudný vůz, takže jako Tatrovák dávám přednost Porsche.

Porsche taky není Andretti. :stuck_out_tongue:

Krásné, ale moc nové. Stát tohle vedle veterána, tak si těchto vozů ani nevšimnu. :blue_car:

Ak audi vkroci to f1 co aj vkroci…najviac vadi mercedesu. Mozno si prrsadi a pride s novinkou ako mercedes ked si vydobil dominanciu. 200 milionov nie je vela kedze audi je pobocka. “Audi” nema problem investovat miliardu a zatienit mercedes. Redbull si aj tak pojde svoje a nenecha sa rozhadzat audi ako Macko.

Ještě jsem našel jeden hezký obrázek který jasně znázorňuje proč má Audi ve znaku čtyři kruhy.

2 Likes

Audi pride, vyhori tak ako BMW a pojde prec. Kazdemu je jasne ze 3-5 rokov sa bude motat niekde v strede pola.
To ale manazmentu Audi urcite vyhovovat nebude aby ich v priamej konfrontacii porazal Mercedes, Ferrari a Honda… dokonca aj Renault.
A neverim, ze budu mat trpezlivost.

Vidim ze tohle je z dilny Prokop design, sikovnej, dnesni 3D design je neuveritelnej. Podle me autu slusi vice nejake pusobive hrany nez extra oble vnady…:fist_left:

mne to dosť pripomína Hondu civic , ale najviac z predu mi to pripomína prilby z hviezdnych vojen.