Zpřísňovali to, když to McL měl na jiným levelu a RBR vyplakával, jak je to proti pravidlům. Red Bull najednou přišel i přes zpřísnění, jak mít flexi křídlo, tak to FIA povolí úplně od 26.
Páči sa mi “objektivita”pri hodnotení výkonu jednotlivých jazdcov. Momentálne je to Verstapen, ale platí to všeobecne. Keď je auto slabé a nemá na boj o titul, tak je chyba v aute. Keď sa auto zlepší, tak sa zrazu objaví intergalaktický jazdec a skladajú sa naňho ódy, aký je najlepší na svete a podobné nezmysly, akokeby doteraz nesedel v tom aute.
A v tomto sú už aj naši komentátori odstrelení. Niekedy sa to ani nedá počúvať, ako neobjektívne komentujú Maxove výkony. (Nič proti Verstapenovi, nie som jeho fanúšik, ale vôbec nepochybujem o jeho kvalitách). Pochopím keď takéto veci rozpráva MArko, je to jeho dojná krava, ale komentátori by mal byť aspoň trochu objektívnejší.
Verstappen prostě vytváří situace, na jaké nikdo není zcela připraven. Je to kreativní, inovativní a také velmi tvrdý pilot. Empirická realita je vždy bohatší a rozsáhlejší než každý systém pravidel a Verstappen je empirická realita na steroidech.
Tak počkej až si tady začneš číst RB úderku.
RedBull bol vždy tím podvodníkov. Pravidlá na mieru a darované tituly. Ešte sa chvália, že si idú sami písať pravidla.
Honzo, jsi to ty? 
Fakt se tady nálada hodně zhoršila teď když je titul pro Maxe teoreticky reálnou záležitosti. 
Nesmysl co pišeš, žádný Turbo… to jak to měla Honda navrhnuté, byl systém Mercedesu, ale zcela nefunkční. Nemohlo to fungovat…
Honda od přechodu k Red Bullu udělala velké pokroky. Podle japonských médií se na tom podílela i divize, která staví letecké motory.
Helmut Marko, Christian Horner i Max Verstappen chválí Hondu prakticky v každém rozhovoru. Japonci udělali velké pokroky ve výkonu i spolehlivosti a jsou někde úplně jinde, než byli ještě v roce 2017 s McLarenem.
Honda měla svého času problémy mimo jiné s velkými vibracemi, které způsoboval hřídel připojený k MGU-K. Ten může podle pravidel dosáhnout až 125 000 otáček za minutu. Kvůli vibracím musela Honda snížit svůj výkon a navíc to mělo negativní vliv na spolehlivost.
Web RaceFans cituje informace japonské státní televize MHK, podle které Hondě pomohla jiná divize společnosti – konkrétně HondaJet. V případě proudových motorů je pochopitelně nutná maximální spolehlivost.
Na základě mnohaletých zkušeností pomohli odborníci s HondaJet změnit velikost a tvar hřídele a jeho ložisek, aby se zlepšila stabilita při vysokých otáčkách.
Je to boj o titul ne? Tak se bojuje na všech frontách.
No to jo ale je potřeba si při tom zachovat nějakou základní důstojnost 
Plete so to s úplně něčím jiným…většina Hondařů to má v hlavě vždycky tak, že Honda je nejlepší a to ještě nepřišel Elseňor.

Že ale vylepšila Honda i Turbo to je pravda, nicmáně problém bylo uložení hřídele co okopírovala Honda u Mercedesu, jenže to vyrobila úplně blbě, což jim řekl vedoucí Honda Jet, tohle fungovat nemůže.
Tuhle věc upravovali v roce 2018. Turbo “zasadně” tuším až o dva roky později…
Vážně tohle píšeš Puffovi?
A kdo vlastně? RedBull by měl zachovat důstojnost a hrát čestně nebo uživatelé?
RB hraje podle pravidel, nic víc k tomu nemám co napsat.
Nerozumím. Kolega nahoře nedůstojně brečí a Puff udělal reakci na tuhle mojí reakci, tak jsem mu napsal, že by se kolega nahoře měl chovat víc důstojně 
Včera si měl příležitost napsat, že by se měla zachovat dustojnost, dal sem ti jí. Radši si zmizel.
Davide, tady probíhá úplně jiné nedůstojné chování, no k tomu mlčíš a ke zbytku se ještě hlásíš.
Že někdo napíše, že RedBull podvádí, tak tady chceš důstojnost, a vadí ti to.
Kde byla tvoje důstojnost, když tu uráželi Honzu, posílali profil, fotky, smáli se jeho vzhledu atd.? Vlastně se to děje dennodenně. Nuda. Čus. Válka.
JÁ VÁM TADY NEBUDU DĚLAT SOUDCE! 
Zrovna jsem se tady vyskytl a přečetl jsem si příspěvek, na který jsem měl potřebu zareagovat, nic víc.
Stejně se tím mým jedním příspěvkem doslova nic nezmění, tak pokud ti to udělá lépe, tak předstírej, že jsem to nenapsal. 
Edit: Platí i na Puffa.
Hoši v klidu, konec sezóny bude pěkná mela a doufám že férová v rámci možností.
To přeci chce každej. Věřím že Mclaren celkově vyhraje.
Stejně je to vtipný. Den dva zpátky jsem tu měl diskuzi se @Situs , velice rozumnou diskuzi na téma jak by to vypadalo, kdyby fakt Max vyhrál titul. Jakou lavinu hejtu do McLaren a jeho jezdce by to vyvolalo.
A zrodila se mi myšlenka, že v pozdější fázi, kdyby to fakt vypadlo dobře pro Maxe, že bych tady na komunitu RB a Maxovců apeloval, aby zachovali základní respekt ve smyslu “Sláva vítězům a čest poraženým”. 
Řešení osobních věcí mě nezajímá, nečtu to. Ale myslím si, že řešení není zase tak složité, ale to by si kluci museli uvědomit, že nemusí reagovat na všechno. Věčnými hádkami jsou tady spoluviníci, sorry jako 
Decko ked neposlucha tak dostane zaracha
Nech si to kazdy interpretuje po svojom