je to presne ako pises
preco sa taketo oslavne clanky nepisal pred letnou prestavkou ked maxo koncil daleko od vitazstva? vtedy kde bola ta jeho genialita? nuz bola presne tam kde v tom momente bolo jeho auto a rovnako je tam aj dnes presne podla toho na co ma jeho auto v ktorom sedi
ja som to tvrdil cely cas, ze to auto ma zaklad na dominanciu, len rb niekedy ku koncu roku 23 musel prijat tak zle rozhodnutie ktore z dominantneho auta spravilo auto totalne nevyspytatelne a vykonovo sa radilo medzi 1 az 3 miestami az 4 najrychlesie podla toho ako mu sedela trat
tieto vykony niesu o ziadnej genialite maxa, su o tom, ze inzinieri v rb napravili to co doje… pred takmer 2 rokmi
Tak jako vsude i mezi fanousky Maxe se najdou cerne ovce, ktere nerespektuji jine piloty.
Nicmene se domnivam (verim ze opravnene), ze vetsina fanousku Maxe ma k ostatnim pilotum respekt.
Kazdopadne pochybuji, ze i ti nejzarytejsi a nejneslusnejsi fanousci Maxe, projevuji takovou miru nenavisti, jako nekteri mistni prispevatele, kteri k Maxovi chovaji presne opacne pocity.
Myslim ze je i nyni zcela jednoznacne videt, jak se zveda vlna toxicity u tech, kteri Maxovi nepreji.
Nikdy by me ani nenapadlo a uprime jsem ani nikdy necetl vyrazy typu "kdo fandi tomuhle pilotovi (Maxovi), nebo tomuhle teamu (RBR) je … (prislusne vyrazy se mi nechce psat) " , od kohokoliv jineho, nez od odpurcu Maxe, nebo RBR.
Namatkou z dnesniho dne a bylo toho samozrejme vic.
To uz se nebavime o tom, jak mozna minuly, nebo predminuly rok tu nekteri adorovali inzultaci fanouska RBR tusim nekde v Americe.
Tech urazek Maxe a RBR po AD21 , si od mistnich moralistu zde na foru, myslim fanousci Maxe a RBR uzili dost a dost.
Jen pro poradek k tobe osobne. Od urcite doby jsi u jedne konkretni skupiny v nemilosti, jen proto, ze neprojevujes dostatecnou animozitu vuci Maxovi, ba dokonce jsi podezrivan z toho, ze ho respektujes, nebo dokonce uznavas. Pritom nevidim, ze by jsi psal jakkoliv ofenzivne vuci komukoliv jinemu. Viz toto vlakno. Stejne je to namatkou u @Evap .
Tady nejde o to, ze by jsi nejak fandil Maxovi, i me jsi okriknul at nepostuji tabulku s postavenim teamu v PK, ze tim jen provokuji. Vezmi si kam jsme se dostali, kdy i ty, slusny a rozumny clovek, me okriknes abych timhle neprovokoval. Co za atmosferu se tu urcite skupine podarilo vytvorit.
Takze nepochybuji ze tvoje vyzva u fanousku Maxe na zacatku dojde sluchu, ale obavam se, ze az urcita zdejsi skupina rozjede sve obvykle komentare ve stylu “RBR jsou podvodnici, mafiani, maji koupenou FIA, Max nic neumi, jen rozbijet auta a bourat do ostatnich, je to krivak, jakej otec, takovej syn”, a k tomu se prida "kdo temhle fandi je … (dopln si to nejhorsi co muzes slyset od cloveka), obavam se ze tohle by bez prislusne odpovedi nenechal ani sv. Frantisek z Assisi.
tiMure už opravdu stačilo té tvé bubliny a pohádek, co tu neustále vytváříš, že já, Situs, Spin a Puff jsme tu něco vytvořili negativního, to jsou ubohé lži a ty se nštítíš je tu neustále opakovat. Jos tu dostal multiban za ty urážky, rAstor tu dostal ban za to, že tu chtěl nechat viset Ukrajince a napsal, že Slovensko je zbytečný národ. Jos, ježek a Norďák tu šířili moji fotku a snažili se se mě tu urážet skrz vzhled. Jos, ježek a rHapo tu sdíleli linkáč a snažili se mě shazovat skrze vzdělání. Jos tu nesutále někoho uráží a Kiks nazval “starou pí*ou”, několikrát se tu uráželo pod “rakovinou fora”. A hádej co? všichni tihle internet dumb warriors fandí RBR a Maxovi, proti tomu nic, ale problém je ten, že tady ta základna není fanouškovská, ta tu vyloženě jede svojí demolici a když se jim něco nelíbí, tak tu jedou hnojomety až je to tu celý ve sračkách. A ty jsi ještě schopnej jim to obhajovat. Ne tiMure, negativní atmosféru jsem to nevytvořil já, Puff, Situs nebo Spin, ale ta vaše arogantní partička, to nedokáže příjmou nebo respektovat názor jiných a nedokáže unést negativní náory i z F1 na RBR a Maxe, ale to mluví o vaší inteligenci a morálních zásdách, ne o našich.
Máš pravdu. Nie je to tak, že za všetky urážky na fóre môžeš ty, Spinn a Situs a ste rakovina fóra. Presne preto ako píšeš, Jos, rHapo, ježek, Norďák… sú úplne to isté. A nechápem, prečo už roky nemáte perma bann na IP všetci.