Určitě to s výkonností RedBullu souvisí, no hlavní je že to co nám teď F1 servíruje je špatnej vtip. Respektive kéž by to byl jen špatný vtip ![]()
Pane vy evidentne nevite co je to mit nazor to je pak tezky, na neco nadavat, neco zesmesnovat, hanit neni nazor ani nahodou, pane boze ![]()
Ja kdyz zesmesnuji, pomlouvam, delam si srandu z Emila tak to jde od srdce, neni to muj nazor, kratce na vysvetlenou.
Bez do exilu a docasne fandi jinemu tymu, napriklad Mercedesu jinak se zblaznis.
Nebud jak Emil. Pro fajnsmekry je tady jeste na vyber Ferrari.
Však si užívejte show F1 na styl Takeshiho hrad, nenechte se rušit ![]()
Nehanit F1 jinak bude ban.
…to by to tu musela vlastnit F1, ta by kritiky umlčela hned, to je mi jasný ![]()
Na carlosmiquel f1 pisou ze to tady F1 vlastni, vice info ti da @HellHogr ja o tom nic nevim.
Viem velmi dobre na rozdiel od vas pepo. Prirovnanie k niecomu hocijako smiesne je tiez nazor. Uz nie sme v Protektorate kde bolo zakazane kritizovat Fuhrera.
Aka ked sa vyjadruje na Maxa nie Emila, nekomol meno, tak predstav si vyjadruj svoj nazor, aj ked hlupy, ale nazor. Dakujem za pozornost v tejto veci
ty seš zas zlitej jak doga
urcite zlta je super, Jordany alebo aj nedavno Renault mal peknu zltu. Vravim ze toto konkretne livery mi prijde take chaoticke. To je cele.
O tom nic nevim.
Jak nevíš, však si posílal fotku te igelitky plný braníka už v 7 ráno
Ne nevis fasounku, mas gulas ve slovech a pojmech, rikat nekomu Emil neni nazor, je to jmeno.
Tos mi chtel poslat, ale splet sis cislo a poslals to sam sobe.
Uz mas dneska navarene?
Nebudu ti tady delat @Jos_Is_Back ktery te opustil, vykaslal se na tebe a uz ho nezajimas.
Pravidla se myslím upraví…
Netreba mu pridávať chudákovi chlapcovi a jatriť staré rany. Má čo robiť sám so sebou. Odkedy sa mu sen o top tíme Aston rozplynul, tak sa úplne pomiatol. Len tu krížom krážom behá s penou okolo huby a útočí už úplne bez rozmyslu na každého. A už to s ním ani nie je zábava, je to furt to isté dookola. Honzi skrátka zoslabol.
Ale podarený bol cez testy, keď tu ešte aj svojich vlastných presviedčal, že Aston všetko stíha, bude mať najlepšiu baterku, Newey postavil monštrum a všetko je len skrývanie. ![]()
V hrnci byly ingredience ze kterych se to nedalo uvarit, novy designer Newey, novy tym a pracovni kolektiv, novy motor, na prvni dobrou jsem to nevidel ani na chvili, plus jsme videli ze ho uz loni furt otravovali at jeste maka na starem aute, val val..
Ceka je hodne prace to neznamena ze se jim nekdo vysmiva, neni to Red Bull.
Alebo kto bude blokovat v brzdnej zone, ci vytlaci supera mimo trat vsak ?
Tie suboje Verstapena, alebo lepsie povedane bodicky ti chybaju, vsak ? Hlavne ked nad nim stale komisari prizmurovali ocka… Teraz jazdi na hnoji a hned sa na neho vali kritika zo vsetkych stran. Este mu par krat nalozi Hadjar a uz bude na tej istej urovni, ako vsetci sampioni co mali kedysi top monopost ![]()
V 3 monoposte ziskal titul.
V 4 nedociahne ani na bednu ![]()
Galakticky jazdec stratil galakticke schopnosti. Uz si ho vodia 6jazdci a nielen Norris. Tazko sa ti sleduju tie zavody, kde vzdy zaspi na starte
![]()