Nevím, ty ručičky mi k Alonsovi nějak neseděj Ale je to smutný že Ham zase nerozdýchal že skončil opět za Alonsem.
To bylo vidět na trati několikrát, ještě, že si to Ham cutoval, aby zustal před Alem na trati😀
Jinak, aby si teda zase nepřevracel pozadí závodu, tak na Monze byl gap mezi Piastrim a Leclercem 32,7s a pit trvá na Monze 22s, tak mi řekni, jestli 10s gap je pro tebe “blízko” v F1.
A v Singáči jim očividně gap mezi Piastrim a Leclercem nevadil, když šel Piastri do boxu druhý, tam měl náskok 27,9s na Leclerca a pit měl za 5,1s, vyjel s “náskokem” 3s
Fandit příští rok Mercedesu je celkem nuda, ne?
Doufám, že z těch 4 sezon - 96 závodů vyhrajou nejméně 85.
To bych byl spokojený.
…spokojený, a sám
Dělám si srandu, ale kdyby to bylo něco jak letošní McLaren, tak bych byl spokojen. O chloupek před ostatními, ale aby byli za určitých okolností porazitelní. To bych si užíval.
Tak škoda pro Tebe, že ti do toho hodí vidle Alonso na Astonu
To jsou balalajky do novin.
Ham má v hlavě Alonsa stejně jako obráceně, víš to moc dobře. Jen ať se maj v palici, to chceme. To že Ham vytahuje něco před 18 lety mluví dostatečně o tom kdo to má v palici.
No co by za tyhle balalajky dal takový Vettel od Alonsa.
Já se mám dobře a budu se mít ještě líp. Andrej mi vrátí, co mi Fiala ukradl.
No ještě mi nic nepřišlo…
Tvoje milá ti to vzala ze schránky, když se vracela domů. Díky
Nie, to nesedi. Piastri sa vratil na trat 4s pred Leclercom, takze 32,7s bola strata na veduceho Norrisa, za ktorym bol Piastri o dalsich sest sekund.
Predpokladam, ze ked si Lando vypytal zastavku pred Piastrim, povolali ho o dve kola skor, nez planovali. Piastri isiel do boxov v poslednom momente, kde mohol, aby neriskoval prepad za Leclerca.
Ok, i kdyby to bylo takto, tak jsou 4s podle tebe ohrožením pozice? Protože logicky Norris s horším pitem by se měl propadnou za Leclerca ne?
Jinak tady arguemntuješ takhle na Monzu, ale na Singáč zase jinak. Fakt je prostě ten, že nejsi schopný dodat jiné příkaldy z F1, kde se ptali pilota, kdy má zastavit jeho kolega.
Ano, keby Piastri zostal na trati este o kolo dlhsie, tak je to urcite ohrozenie pozicie aj s optimalnym pitstopom.
Norrisov sa za jedno kolo scvrkol o tri sekundy. Pomalsi pitstop na urovni 5.9s a bol za Piastrim.
Lenze oni sa Norrisa pytali v prvom rade to, kedy chce zastavit on. Ci chce ist do boxov hned, alebo az o dve kola neskor, teda kolo potom, co pojde Piastri. Piastriho zastavka bola kvoli pokrytiu Leclerca nevyhnutna v 28. kole. Jedina otazka bola, ci chce ist Norris pred nim v 27. alebo po nom v 29. To je snad logicke, ze sa ho pytaju, ktoru moznost preferuje.
x
to mi moc nevychází
jestli pokrývali Leclerca, tak proč by se na to pilota vůbec ptali?
Ehm, ty aj citas, co pisem?