We are the Champions, ale bez teba. McLaren pri majstrovských oslavách na pódiu zabudol na Piastriho | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, ty ručičky mi k Alonsovi nějak neseděj :smile: Ale je to smutný že Ham zase nerozdýchal že skončil opět za Alonsem.

2 Likes

To bylo vidět na trati několikrát, ještě, že si to Ham cutoval, aby zustal před Alem na trati😀

2 Likes

Jinak, aby si teda zase nepřevracel pozadí závodu, tak na Monze byl gap mezi Piastrim a Leclercem 32,7s a pit trvá na Monze 22s, tak mi řekni, jestli 10s gap je pro tebe “blízko” v F1.
A v Singáči jim očividně gap mezi Piastrim a Leclercem nevadil, když šel Piastri do boxu druhý, tam měl náskok 27,9s na Leclerca a pit měl za 5,1s, vyjel s “náskokem” 3s

Fandit příští rok Mercedesu je celkem nuda, ne? :stuck_out_tongue:

1 Like

Doufám, že z těch 4 sezon - 96 závodů vyhrajou nejméně 85.
To bych byl spokojený.

1 Like

…spokojený, a sám :smiley:

1 Like

Dělám si srandu, ale kdyby to bylo něco jak letošní McLaren, tak bych byl spokojen. O chloupek před ostatními, ale aby byli za určitých okolností porazitelní. To bych si užíval.

Tak škoda pro Tebe, že ti do toho hodí vidle Alonso na Astonu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

No hrozný noční můry.

2 Likes

To jsou balalajky do novin.

Ham má v hlavě Alonsa stejně jako obráceně, víš to moc dobře. Jen ať se maj v palici, to chceme. To že Ham vytahuje něco před 18 lety mluví dostatečně o tom kdo to má v palici.

2 Likes

Hele, bezdomovci v Německu se budou mít lépe než ty :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

No co by za tyhle balalajky dal takový Vettel od Alonsa. :smiley:

2 Likes

Já se mám dobře a budu se mít ještě líp. Andrej mi vrátí, co mi Fiala ukradl.
No ještě mi nic nepřišlo…

Tvoje milá ti to vzala ze schránky, když se vracela domů. Díky :smiley:

3 Likes

Nie, to nesedi. Piastri sa vratil na trat 4s pred Leclercom, takze 32,7s bola strata na veduceho Norrisa, za ktorym bol Piastri o dalsich sest sekund.

Predpokladam, ze ked si Lando vypytal zastavku pred Piastrim, povolali ho o dve kola skor, nez planovali. Piastri isiel do boxov v poslednom momente, kde mohol, aby neriskoval prepad za Leclerca.

Ok, i kdyby to bylo takto, tak jsou 4s podle tebe ohrožením pozice? Protože logicky Norris s horším pitem by se měl propadnou za Leclerca ne?

Jinak tady arguemntuješ takhle na Monzu, ale na Singáč zase jinak. Fakt je prostě ten, že nejsi schopný dodat jiné příkaldy z F1, kde se ptali pilota, kdy má zastavit jeho kolega.

1 Like

Ano, keby Piastri zostal na trati este o kolo dlhsie, tak je to urcite ohrozenie pozicie aj s optimalnym pitstopom.

Norrisov sa za jedno kolo scvrkol o tri sekundy. Pomalsi pitstop na urovni 5.9s a bol za Piastrim.

Lenze oni sa Norrisa pytali v prvom rade to, kedy chce zastavit on. Ci chce ist do boxov hned, alebo az o dve kola neskor, teda kolo potom, co pojde Piastri. Piastriho zastavka bola kvoli pokrytiu Leclerca nevyhnutna v 28. kole. Jedina otazka bola, ci chce ist Norris pred nim v 27. alebo po nom v 29. To je snad logicke, ze sa ho pytaju, ktoru moznost preferuje.

x

to mi moc nevychází

jestli pokrývali Leclerca, tak proč by se na to pilota vůbec ptali?

Ehm, ty aj citas, co pisem?