A keď to otočíme, tak RB je na 3. mieste len vďaka Maxovi - na “papieri”.
Ak by tam bol namiesto Maxa iný pilot (Albon, Gasly, …), tak by bol RB štvrtý s veľkou stratou na tretieho.
A keď to otočíme, tak RB je na 3. mieste len vďaka Maxovi - na “papieri”.
Ak by tam bol namiesto Maxa iný pilot (Albon, Gasly, …), tak by bol RB štvrtý s veľkou stratou na tretieho.
Já ti to vysvětloval několikrát, že to odmítáš pochopit je tvoje blbost.
RBR měl náskok v race pace do Činy (včetně Číny) 0.8s. Od Miami jejich náskok klesal až se dostali na úroveň McL případně ztráty 0.2s na nejrychlejšího (občas McL, pak Ferrari a párkrát i Mercedes).
Z tohohle hledisko ztratit náskok 0.8s je prostě obrovský propad. Jenže Red Bull se nepropadl 0.8s za McL, on zůstal na podobné úrovni po zbytek sezóny. Na tom není nic složitého, jenže ty vaše argumenty (co jsou postavený na vlhkých kalhotách z Maxe) vůbec nepracují s daty, tak nevím o čem se chceš bavit?
Palce mluvijó jasně
McLaren mal z pohladu celej sezony ovela lepsie auto ako RB. Tieto tvoje dristy na tom nic nezmenia Honziku.
Bola to rivalita na styl Prost - Senna. nechapem o com sa tu rozprava. Aj Prost niekedy stracal sekundu v kvalifikacii.
Zas den, kdy nevydržíš na mě nereagovat. Však ukaž na datech, kdy měl McL po dobu min 4 závodů po sobě takovou výhodu, jako RBR na začátku roku
Že si vaše úderka ho-ní na vzajem není nic nového. Jestli chceš diskutovat o vykonnostech, tak dolož data. Žádný výmysly nebo průměry
To bola moja prva reakcia na teba, zatial co ty tu na mna v poslednych par dnoch reagujes denne.
Preco po sebe? Ved to je uplne nepodstatne. Ty sa tu snazis vyvracat cisla, tak ukaz ty, ze RB bol lepsi ako McL. Alebo co sa vlastne snazis teraz dokazat? Postihnutemu dietatu totiz niekedy ani vlastna mat nerozumie.
Zase ty pe.nisy Hogře, ty nemáš v hlavě nic jiného.
Zrovna ty vyčítej někomu že si dává navzájem lajky .
Vždyť ty dostáváš lajky výhradně od třech stejně postižených zoufalců a i přesto máš poměr post/lajk nejhorší z celého fóra.
Kdybys to neuměl vyhodnotit, tak ti tím ostatní dávají najevo že jsi k smíchu a nikdo to nečte.
Presne takéhoto tu admini potrebujú. Nazýva sa to aj užitočný idiot.
Nenazval bych tě užitečným, ale idiotem určitě. 6 účet na fóru, ještě, že tvoje imaginární přítelkyně nevidí, kolik tu trávíš času
Jirko už jsem si říkal, že nepřepneš účty, aby si ze dvou účtů psal úplně stejný srance. Už si splatil exekuce, naučil se, že přechody rok má 366 dní, a že jsi troska?
Nedokážeš napsat post bez gramatické chyby a chceš aby tě někdo bral vážně .
Já nevím, proč tam máš chybu, i když jde o jednoduchou větu. Asi chyba v tvé prázdné hlavě
Asi myslíš manželku Honzi.
Ale podľa seba sa iných súdiť neoplatí, nie každý žije imaginárnymi priateľkami a virtuálnymi kamarátmi.
A keď sme pri tom užitočnom idiotovi, tak štatistiky hovoria jasne:
Ty si sen každého admina, teba by mali normálne platiť. Takúto aktivitu nemávajú ani fejkové účty a boti.
Jeden účet, to neznáš co?
… to mi od Cowella zatím stačí Teď k realizaci
Cowell je jednoznačně nejlepší člověk na projekt AM, jeho zkušenosti mluví za vše. Jsem rád, že Krack a Tom Ch. se odstavili pryč, protože to byla agonie. Reálně si myslím, že letošek bude hodně špatný (vzhledem k 24), ale 26 bude snad velmi dobrý
Kde se vytratilo to nadšení když Krack přicházel?
Nevím, kdo byl nadšený z Kracka, já to rozhodně nebyl