Tak, ja im to uplne nezazlievam. Je to ich vec ako pristupuju k vylepseniam. Je pravda, ze su teraz v relativne komfortnej pozicii a mozu si dovolit potiahnut toho, komu auto nesedi, ale… Uz sa sice moc nevylepsuje, ale aby sa to este neotocilo a nemuseli sa o titul v PJ bat na konci roka. Staci, aby sa zvysok roka pocasie otocilo tak, ze tu ich vyhodu s manazovanim gum nevedeli vyuzit. A druha vec, byt Piastrim, tak to povazujem za podraz. Jemu sa s tym jazdilo dobre a team pracuje na tom, aby mu pridal supera, aj ked z vlastneho teamu. McLaren v PK nie je nijako ohrozeny, Verstappen je v tom sam, Antonelli ma vypadky a Ferrari nie je ziadna realna hrozba.
Minuly rok to vyzeralo, ze Norris vie gumy posetrit viac a Piastri ich rychlo znici ked ho nahana a pomoc neprisla. Dovod bol ten isty ako teraz pri Norrisovi, nesedelo mu auto ako malo, ale vyvoj nesmeroval tak, aby mu pomohli.
Za mna teraz pomohli len Norrisovi a z hladiska teamu vobec nemuseli, lebo aj Norris stale bol pred konkurenciou, jediny komu nestihal bol jeho kolega. Dalsia myslienka je len subjektivne hodnotenie, ale buducnost by som staval skor na Piastrim ako na Norrisovi. Netvrdim, ze to maju robit ako RBR, kde to auto nahnali do extremu aby sa dobre jazdilo Verstappenovi, ale mne osobne Piastri pride aktualne perspektivnejsi ako Norris.