Všetci ostatní majú nejakú slabinu, ale McLaren nie, vysvetľuje Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

29.8. máš kulatiny…
Takže Newey?

Však s tebou jsem se nerozhádal nikdy :stuck_out_tongue:

Newey a Allison :sunglasses:

Spíš mě zajímá, kdy a jaká oslava a jaký dárečky.
Vstupuješ do světa chlapáků.

Na narozky si želáš, aby Alonso prestúpil do prehnitého RB. V tak toxickom prostredí by bol ako doma.

Protože mám s tebou nekonečnou trpělivost. Jsem vlastně ekvivalent moderního světce :grin:

2 Likes

Kdyz musis tak musis

Obrázok

Džordžo a Albon na titul podľa mňa nemajú a Charlesovi pomaly prestávam veriť. Ale v podstate každý z tých 20 má na začiatku roka rovnakú šancu na titul :smiley:

Všetko je to len o šťastí sedieť v dominantnom monoposte.
Alonso má kvalít na rozdávanie a iba 2tituly.

Na titul má aj Magnusen, ak by sedel v dominantnom monoposte. Všetko je to o monoposte a v každom tíme sú dvaja piloti.
Jeden z nich je rýchlejší, ako ten druhý a titul získa.

Ferdo má talent a je rýchly, ale zároveň dokáže rozháda[ celý tím

Kromě sporů jeho táty s Josem žádné jiné spory do médií nepronikly. Alespoň já o žádných nevím. Přitom si myslím, že hlavním původcem sporů byl stejně Jos a né Carlos.

Lucia ale pod Ferdom myslela Fernanda Alonsa. :slightly_smiling_face:

Evidentně jsem nečetl příspěvek od Lucinky dostatečně důsledně.

To není poprvé, co rozdáváš rozumy, aniž by sis o tom něco zjistil

:joy: To je tou slovenčinou a teplom :smiley:

Slovenštinou určitě né. V tomhle jazyku jsem přečetl desítky knížek a mluvu kolem Nitranského kraje dodnes beru jako nejlíbivější řeč se kterou jsem se kdy potkal.

Tak už len to teplo zostáva :smiley:

Teplo rozháním ventilátorem a jablečným kompotem z padavek. Vychlazený je v tomto hycu vynikajícím občerstvením. :yum: