Tak ježek nemá realnej život, tak si to tu kompenzuje, tady další kolega ma IQ houpacího koně, tak vyplodil takovej nesmysl.
Každopádně vtipný, jak ježek uvrtal Maxe do toho, že by bez prasarne nedal titul, tak se to snaží zakrýt takovou blbostí
Aha takze max nechcem silnejsieho kolegu? Tu sa pise nieco ine hm… Zaujímavé ze😂
Nechce, nesmíš věřit Maxovi každou pípovinu co řekne
To vcelku podcenujes svuj team. Urcite by meli byt jeden z favoritu. Jak jezdecky, tak autem.
Souhlas. Stejne jako trestat predjeti mimo trat. Jedinou vyjimkou je samozrejme vyse uvedene.
K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, očividně se tu chcete rochnit v bahně.
Ale kdy přesně Ježek řekl, že Max vyjezdil titul jen díky prasárně?
Aco ak by prave vdaka tomu vyhral titul?
Je to tak hodina, co se tu rochnil v jeho bahně
Týmoví kolegové Prosta:
René Arnoux
Niki Lauda
Keke Rosberg
Ayrton Senna
Nigel Mansell
Damon Hill
Týmoví kolegové Alonsa:
Jacques Villeneuve
Lewis Hamilton
Filippe Massa
Kimi Raikkonen
Jenson Button
Týmoví kolegové Hamiltona:
Fernando Alonso
Jenson Button
Nico Rosberg
George Russel
Týmoví kolegové Verstappena:
… Ricciardo
Doporučuju vložit do překladače, úplně tam totiž nevidím to co se snažíš psát ty.
Proč by ho měl nechat vyhrát titul? To by byl projev respektu nebo co? Jestli nevíš o čem je řeč a sám to neznáš, vyprdni se radši na to
Tak si přečti celou tu diskuzi. I když je mi jasný, že budeš hrát radši slepého, než abys uznal, že ježek začal nesmyslně překrucovat na začátku u Situse a pak se do toho zamotal
Já jsem právě četl celou diskuzi a ty některé skoky v diskuzi byly zajímavé (nejen tvoje abys zase nebrečel jak jsem k tobě nefér ).
Maxe se očividně všichni bojí
Hlavně samotný RedBull zjeveně.
Ja dobre viem o com je rec - o tom najst si na maxa cokolvek, co sa ti hodi to nenavistneho narrativu
Jakej nenavistnej narrativ, ty piješ hned z rána?
A s čím v mém komentu nesouhlasíš? Napsal jsem pravdu a tobě z toho praskla cévka. Ty nenávistný narative. Diskutuj věcně jestli na to máš nebo tu ze sebe nadále dělej zoufalce Ano, respekt Maxe k Landovi šel na trati vidět, hezký den
Spatny den, chapem, ale to prejde
Oh, tak to mě mrzí, snad ti bude brzo lépe. Pro začátek zkus tou věcnou argumentací Nebo bereš to jeho počínání na trati vůči Landovi jako projev respektu?
Ježku, ježečku, nenech se naštvat každou blbostí. Svého času jsem říkával, že kdo se nase re, tak prohrál.
Buď dobrej.
Ale že jsem se včera s tou mírnou pochvalou uživatelů fóra moc nechytla, zdá se Nu což, život je plný malých porážek .