Volal som Landa, nech sa stane mojím tímovým kolegom, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Aha takze max nechcem silnejsieho kolegu? Tu sa pise nieco ine hm… Zaujímavé ze😂

2 Likes

Nechce, nesmíš věřit Maxovi každou pípovinu co řekne

To vcelku podcenujes svuj team. Urcite by meli byt jeden z favoritu. Jak jezdecky, tak autem.

Souhlas. Stejne jako trestat predjeti mimo trat. Jedinou vyjimkou je samozrejme vyse uvedene.

1 Like

K ostatnímu se vyjadřovat nebudu, očividně se tu chcete rochnit v bahně. :smile:

Ale kdy přesně Ježek řekl, že Max vyjezdil titul jen díky prasárně? :thinking:

7 Likes

Aco ak by prave vdaka tomu vyhral titul?

Je to tak hodina, co se tu rochnil v jeho bahně

1 Like

Doporučuju vložit do překladače, úplně tam totiž nevidím to co se snažíš psát ty.

5 Likes

Proč by ho měl nechat vyhrát titul? To by byl projev respektu nebo co? :face_with_hand_over_mouth: Jestli nevíš o čem je řeč a sám to neznáš, vyprdni se radši na to :wink:

1 Like

Tak si přečti celou tu diskuzi. I když je mi jasný, že budeš hrát radši slepého, než abys uznal, že ježek začal nesmyslně překrucovat na začátku u Situse a pak se do toho zamotal

1 Like

Já jsem právě četl celou diskuzi a ty některé skoky v diskuzi byly zajímavé (nejen tvoje abys zase nebrečel jak jsem k tobě nefér :stuck_out_tongue:).

1 Like

Maxe se očividně všichni bojí :smile:

Ja dobre viem o com je rec - o tom najst si na maxa cokolvek, co sa ti hodi to nenavistneho narrativu

7 Likes

Jakej nenavistnej narrativ, ty piješ hned z rána?

1 Like

A s čím v mém komentu nesouhlasíš? Napsal jsem pravdu a tobě z toho praskla cévka. Ty nenávistný narative. Diskutuj věcně jestli na to máš nebo tu ze sebe nadále dělej zoufalce :smile: Ano, respekt Maxe k Landovi šel na trati vidět, hezký den :ok_hand:

1 Like

Spatny den, chapem, ale to prejde

Oh, tak to mě mrzí, snad ti bude brzo lépe. Pro začátek zkus tou věcnou argumentací :wink: Nebo bereš to jeho počínání na trati vůči Landovi jako projev respektu?

1 Like

Ježku, ježečku, nenech se naštvat každou blbostí. Svého času jsem říkával, že kdo se nase re, tak prohrál.
Buď dobrej. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Ale že jsem se včera s tou mírnou pochvalou uživatelů fóra moc nechytla, zdá se :slight_smile: Nu což, život je plný malých porážek :smile: .

3 Likes

Ja ti to rikam porad Jezku. Ale ty si nedas rict a nedas. Nech je at si pisou co chteji. Vzdyt o co jde, Max ma ctvrty titul sveta, odborna verejnost se dohaduje, jestli je nejlepsi na svete, nebo jenom jeden z nejlepsich.

A jestli si @Situs mysli, ze Max nema k Landovi respekt? No jeho vec. Ze ti to za to stoji.

Mas pristi sezonu uplne nadherne pripravenou, jste jednim z favoritu a pokud to toho duchodce bude bavit, budete mit jednoznacne nejsilnejsi dvojku na rostu. :+1:

1 Like

Ten není dobrej a nikdy nebude :slightly_smiling_face:

Takze za to muzes ty. Zakrikla jsi to. :smiley: Kam cert nemuze nastrci …, no nic.

Ale ja byl v klidu, ja vedel ze si zdanlive vecnosti a racionality neuzijeme dlouho.

A myslim, ze zimni prestavka nas proveri jeste vic. Uz se tesim co vsechno se tu o jednotlivych akterech jeste dozvim.

4 Likes