Vitaj, Oliver! Haas oficiálne potvrdil príchod Ollieho Bearmana | Magazín F1 - F1online.sk

Bearman vyhral Q s poskodenym zavesenim. V prvej sezone F2 vyhral 4 zavody, sice skoncil 6. Ten rocnik vyhral Pourchaire ale iba s jednym vitazstvom. Dnes je Pourchaire v Indy a vysledky ma podpriemerne.
Tak neviem do akej miery su hodnoverne vysledky v F2, ci v inych seriach. Vlastne ani v F1 to nie je smerodatny udaj.
Do vysledkov vstupuje mnoho premennych, ktore jazdec v aute neovplyvni, moze to ovplynit rozhodovanim mimo auta, ale v aute nie.

beries v potaz aj to, ze Prema sa trapi s novymi autami od Dallary? lebo to je dolezity aspekt

1 Like

s takou istotou by som to netvrdil
wolff sa moze prepocitat s tym ako caka na maxa a to, ze na neho caka je proste jasne, lebo keby necakal tak zoberie to najlepsie co je k dispozicii a teda sainza a da mu 2 rocnu zmluvu
prinajhorsom nastanu na buduci rok 2 moznosti ak by chcel ist maxo od 26 do mercedesu a to bud vyhodi russella ak by bol sainz lepsi alebo vyplati sainza a na jeho miesto da maxa

lenze wolff este stale veri, ze situacia sa dostane do takeho stavu, ze maxo kyvne na sedacku od buduceho roka a preto nechce podpisat sainza a ten zas nechce podpisat nikde inde lebo caka na to ako sa rozhodne maxo a teda ci bude miesto v mercedese, alebo v redbulle :slight_smile:
no ale moze sa to tak zmenit, ze sainzovi sa zacnu zatvarat dvere v inych timoch a tak radsej s niekym podpise, maxo sa rozhodne ostat v rb a wolffovi naozaj neostane nic ine ako tam dat ten este do tejto sezony udajne najvacsi talent desatrocia(minimalne), ktory sa ale akosi v f2 nie a nie ukazat :slight_smile:

antonelli v suvislosti s williamsom sa akosi prestal spominat aj ked samozrejme moze to by aj taktika williamsu ako ukazat mercedesu, ze maju vela inych moznosti a tym tlacit na velkost balika co do mercedesu za neho dostatnu

Podle me je velka sance, ze v 26 Max do toho mercedesu pujde. Antonelli nema sanci, protoze nema smysl ho vymenit za Russella, kterej letos jezdi vyborne a narozdil od Antonelliho vyhral titul v prvni sezone f2.

aj keby sa prema trapila tak rozdiely medzi autami su velmi male a generacne talenty sa musia ukazat aj v tych horsich timoch f2

Neberu, na f2 se nekoukam, protoze to jsou zavody safety caru. Ale kolega nad tebou pise, ze minulej rok skoncil 6. Nevim, jesti jezdil v jinym tymu nebo ne, ale co uz :smiley:

Souhlas, ze vysledky ve f2 nejsou smerodatny, ale neco to ukaze. Podle me pilot, kterej tam skoncil hur nez 3. proste neni spicka.

@mp1 @rozvazane_boty ja vas chapem borci, jak sa na to pozerate
ma to byt hierarchicky postup F3 - F2 - F1

neni to tak, su tam platici, su tam akademie a protekcia

ja tiez F2 moc nepozeram aj kvoli tomuto

no len to je ten problem, ze sainz nechce ist do mercedesu na 1 rok s tym, ze ho vymenia za maxa a teda specialne to, ze za maxa :slight_smile:

samozrejme do mercedesu by na 1 rok skocilo mnoho inych kvalitnych jazdcov, ale to sa wolffovi by tazko vysvetlovalo, ze preco tam nedal ten svoj generacny talent ktory tak ospevoval a zobral napr. bottasa, ocona,…

Hele wolff opevoval i Schumiho a do medii rikal, ze si zaslouzi sanci a at mu ji nekdo da, ale on sam toho nebyl schopnej. Wolff je jen pohadkar. Uvidime jak to dopadne, mozna tam i ten Sainz pujde, kdo vi :smiley:

Pourchaire už není ani v Indy, McLaren ho nahradil Nolanem Siegelem.

1 Like

mal obrovske stastie, ze to bolo na zaciatku sezony a F bolo relativne ku konkurencii blizsie ako v poslednych 3 zavodoch. Teraz by ani nebodoval a do historie by sa zapisal podstatne horsie. Kazdopadne drzim palce, nech mu to buduci rok ide lepsie ako teraz v F2

mne ide len o to, ze pri neakademikoch :slight_smile: ak prisiel do f1 niekto z nizsich priecok a to myslim 3/4/5 miesta tak ci uz fans, alebo novinari ich casto oznacovali za platicov bez nejakeho extra talentu a tu zrazu z niekoho co je na 9. resp. 14. mieste robia priam senzaciu a generacne talenty a to samozrejme len preto, ze su v akademiach top timov
ak by bearman s antonellim neboli v akademiach, ale mali by za sebou silne firmy ktore by im platili karieru tak by boli oznaceni za cistych platicov a to nehovorim o tom aby by to boli rusi to by bol hejt na hejte. pred rokom 22 samozrejme dnes nerealne
nikto by nerozoberal ci sa ich tim v f2 s autami trapi, alebo nie. teraz sa hladaju vsemozne vyhovorky, ze preco to tymto dvom “akademickym megatalentom” v tej f2 nejde.

1 Like

s nim pekne vypiekli

1 Like

asi aj suhlasim, len akurat aj na pripade Micka mozeme vidiet, ze ani zastita akademie Ferrari neznamena zhola nic

su to taki poloplatici z mojho pohladu :smiley:

oh shit :smiley: 15zn

Máte to špatně kluci. Nezáleží, kdo je na kterém místě a jestli si to podle toho zaslouží nebo ne.
Záleží na tom, jestli má superlicenci.
Ostatní je jedno.

3 Likes

tak wolff chcel mat noveho maxa a kym s nim neprisiel do f2 tak to aj vypadalo, ze by to tak mohlo byt, lenze v f2 sa mu ten projekt “novy maxo” trochu zadrhol a teraz nevie co ma robit. podpisat sainza na tie 2 roky, cakat do poslednej chvile ci sa maxo uraci rozhodnut uz od 25 pre mercedes, ale riskovat, ze mu neostane nic ine ako nasadit ten jeho “megatalent” ktory ale ak vybuchne aj v f1 ako v f2 tak wolff bude za hlupaka :slight_smile:

wolff to vsetko stavia dnes na maxa, jeho prichod by na chvilu odviedol pozornost od nie kvalitneho vyvoja auta

1 Like

Tesim sa s Olliem. Sympaticky chalan, verim ze talentovany a to snad aj preukaze v F1. Drzim v tom palce, nech utisi zlobu…

První nováček už to má jisté.
Teď ještě aby RB oznámil Lawsona a to už asi pro příští rok znamená všechno. Mám totiž silný pocit, že Antonelliho ve voze F1 ještě neuvidíme.