Máš nějaké úspory nebo žiješ od výplaty k výplatě?
Nevím co je generace Z, snad ne něco ruského, ale on žije z minimálního platu a ještě nějakou dobu bude, to Situs to má na doživotí, jestli se nestane nějaký zázrak.
Já žiju z investic a platu stačí koupit dva, tři nájemní domy a máš se celkem ok
To jsi lepší je investor jak já. Mám 5 bytů. V jednom bydlím já, v jednom je bratranec jen za zálohy a 3 jsou X let volný.
Nebaví mě to.
A kvuli takovejm jako já, lidi nemají kde bydlet.
Jejich problem ne tvuj
Chybu, VER byl celych 7 let v F1 bez vetsich uspechu s katastrofalnim jezdeckym projevem, ziveny nenavisti k HAM.
puff si len prihrieva polievocku
Hrozný s tebou, takhle vytvářet neúnosnou bytovou politiku pro ostatní
Měli být rychlejší vid?
precher pour son saint
Měli, pak tu někteří dávají půl výplaty na 2+kk
Tak na tohle už není medikace, tomu se říká bájná lhavost. Je to diagnóza a dá se to léčit bez chemie.
Ty jsi expert. Co kdybych třeba za týden nakoupil Rubl… Po zrušení sankcí by mohl vylítnout.
Nebo nesmysl?
Rubl ti vyletí, směrem dolů
Však počkat až spadne a pak…
Zkusím to
Ukáž mi kde som ti napísal že si dem.ent… a je rozdiel napísať o niekom že je talent, rozdiel napísať že si myslíš že najväčší a rozdiel oznamovaciu vetu, že najväčší talent od 2007. Preto som sa opýtal, ako si to zmeral, že vieš že je najväčší. Inak ja ti vôbec nikde nerozporujem, že Kimi je talent alebo že Lewis je talent
Je zaujímavé, že nazývaš trollmi ľudí, ktorí sa tu snažia diskutovať. Ale taký bob alias shredder, ktorý jediný tu vykazuje jasné znaky trollenia, ten ti nevadí… aha… lebo on trolluje v prospech tvojich obľúbencov, tak takýto troll je ok? ale všetci ktorí sa nejako zastanú protivníkov tvojich obľúbencov… tí sú automaticky trollovia logika ako vyšitá
Na to si přišel jak?
A to tvrdím kde?
To je nějaká nemoc tu všechno přemroutit a dělat ze sebe oběti?
Ježek tu trolluje ve dne, v noci, sám to přizná, ale ty tu začneš radši převracet to, co někdo napíše nebo mu to vyložíš do hudby, i když nikdy nic takového netvrdil.
Neskutečný, v životě musíte mít opravdu mizerné morální hodnoty