Ale Hamilton mu nema preco nechavat miesto!!
Preco tu vseci pisu o vine dvoch ?
Hamilton bol v predu a zatvoril mu to, ved Ver siel mimo trat a tade sa nepreteka a to on sam velmi dobre vie.
Siel tam umyselne. To vzdy ked mu niekto zatvori zakrutu, on vybehne mimo trat s tym ze pojde po retarderoch do rohu zakruty ? Ako tam chcel zabocit do lava ? No jedine tak, ze sa o Hamiltona oprie, tak mi povedz ze tam nebol umysel 
Ja mu to nezazlievam, v tych rychlostiach im ide iba o jedine… Dostat sa pred supera a niekedy ide triezve uvazovanie bokom, tak ako Schumi v 96tom a tam dostal na supu trest, odobratie bodov zo sampionatu… to mal dostat aj Vettel v baku 2017, pretoze umyselne zautocil do supera monopostom… potom sa vyhovaral, ze mu usiel volant, nakoniec sa priznal, tak, ako Schumi v 96tom…
Nic to ale nemeni na tom, ze to Ver spravil vedome, vela adrenalinu…
Neviem preco riesis to, ako kolizia skoncila a ako bola nebezpecna… kolizia sa riesi co tomu predchadzalo, nie nasledky… je jedno ci su vedla seba, alebo hamburger…
@Andyy ano 96 sekol som sa, lebo som sledoval Schumiho dokument aj zavody z 94teho, za tym Sennov dokument, a pri pisani som dal 94automaticky…
@Gastone to iste aj tebe napisem… ten v zadu ma mysliet na to, aby nesposobil koliziu… Ham nema dovod nechavat miesto ani centimeter, ked bol v predu. Takto zjednodusujete Verstapenove zavinenie ze siel mimo trat umyselne a davate to 50na50, pritom Ham bol v predu a v prave zatvorit to…
Pozri si prve kolo, ako ho tam Ver vytlacil a Ham sa uhol a stratil dalsiu poziciu…
Pozri si silverstone prve kolo, ako bol Ham na tej rovinke par zakrut pred koliziou pred Ver a ten sa mu vopchal do vnutrajska a zase sa Ham uhol, leby to mohlo dopadnut, ako par zakrut neskor, ale obratene… navyse Ham nespravil ziadny pohyb do Ver, tak ako to urobil on, tesne pred koliziou…
Pozri si prve dve VC, ako v oboch Ver vytlacil Hamiltona mimo trat a znova stratil dalsiu poziciu…
Tu pekne vidno, ktory jazdec pri tom premysla a kto sa snazi supera predbehnut tym, ze ide do 100percentnej situacie, kde plati pravidlo “bud ho predbehnem, alebo letime von”
Dalsia vec o tom obrubniku
to vsetko je len nasledok toho, ze siel mimo trat aj napriek tomu, ze nemal priestor…
To ci tam bol obrubik a skoncil mu na hlave je jedno… tak isto by to bolo jedno, ak by tam ten obrubnik nebol, kam by siel ??? Vsak uz tam nebol asfalt 
Vsetko su to nasledky toho, ze chcel ziskat poziciu na ukor toho, ze bud sa Ham uhne alebo bude kolizia…
To co sa stalo pred talianskom nemozes zatahovat do tejto situacie a obhajovat tym Verstapenovu chybu…
Ja nepisem, ze tie vypadnutia a motor Ver nic neni, ale to su ine veci mimo tuto koliziu…
A pisal som to uz viac krat, nebyt smoly Ver a tych buraciek, bol by uz pred Hamiltonom daleko…
Nebol by ziadny boj o titul, RB je silnejsi a na tychto zvysnych tratiach to potvrdia dominanciou…
Dokona Perez bude rychlejsi, ako Bottas…
RB vyhra oba tituly…
@Donnie_Darko to iste… v silverstone spravil Ver umyselny pohyb smerom k Ham, v taliansku siel mimo trat… v silverstone siel Ham jednu stopu bez zmeny, v taliansku bol v predu… su to rozdielne zakruty, hlavne v rychlosti a co je dolezitejsie aj sirke…
Ale ano som zaujaty 
Vzdy to budu vidiet fanusikovia z 2stran…