Tak se podívejme na RB z jiné stránky.
Tsunoda, Hadjar ani Lawson jedničkou v RB nikdy nebudou, tam se čeká na Arvida a věř, že ho RB bude opěvovat hned když příjdou první náznaky, že RB Emil opouští.
Juki si zatial nepohorsil. Viacmenej jazdi to co jazdil Perez na konci minulej sezony. Perez sice preto odisiel, ale prisiel Lawson a zakopal latku tak hlboko, ze ju Juki snad nema sancu vykopat do konca sezony.
Pritom ukazal zopar svetlych okamihov. Cely padok uz teraz vie, ze druha sedacka v RBR nie je med lizat.
Ono sa dostal tak trocha do pozicie aku mal Albon.
Gasly letel po par pretekoch a Albon pri rovnakych vykonoch vydrzal jeden a pol sezony. Perez pri rovnakych 4. Cunoda moze kludne dostat rocnu zmluvu, pretoze apetit skusat dalsieho novacika je v RBR momentalne nizky.
Tsunoda si oproti Hadjarovi pomohl přestupem do RB o jeden bod a vedl myslím o tři, takže propad. Momentálně podává nováček Hadjar v TR lepší výkony než Tsunoda v RB a tomu říkáš postup?
Oprava.
Tsunoda stále vede nad Hadjarem o tři body o které vedl před přestupem do RB, takže stojí na mrtvém místě i s lepším vozem
takze si si sam odpovedal. Nepohorsil si. Teda bodovo. Co sa tyka skusenosti, tak RBR je top stajna. Ak sa chce este posunut, musi vyskusat top stajnu. Pri vsetkej ucte k jeho schopnostiam toto je podla mna jedina sanca na sedacku v top stajni aku kedy dostane. Takze z tohoto pohladu si jednoznacne polepsil.
Čísla jsou samozřejmě dané, ale myslím si, že kdyby zůstal v TR tak by teď měl více bodů a nejspíše by ani žádný vůz nerozbil.
V mobilu se mi to nechce hledat, ale myslím že se propadl i v pořadí v celkové tabulce.
Takhle si kariérní růst v Top týmu opravdu nepředstavuji.
este dobre, ze si tu ponuku odmietol.
Došly argumenty?
Ake argumenty? ty si nepredstavujes sedacku v top stajni ako karierny postup. fajn. co s tym ako mam ja robit? podla mna to karierny postup je. presviedcat ta o mojej pravde rozhodne nepotrebujem.
Já očekávám že jezdec bude v lepší sedačce podávat lepší výkony. Stagnace je kariérní propad.
Bohužel se to očekávalo a psal js3to tady hned pŕi oznámení, že Yúki bude střídat Lawsona.
este nie je koniec sezony…
Já stále doufám že se Yúki aspoň koncem roku chytí. Zatím další smlouvu nemá a byla by škoda aby z F1 vypadl.
Hadjar, vzdyt ten se zhroutil hned pred prvnim zavodem, kdyby ho neuklidnil otec Lewise…
Villeneuve je fakt strasnej.