Tak to asi ne. Max tam jel jeste dalsi dve kola tusim. Jedno minimalne. A to tam bylo vody mnohem vic. A celou tu sekvenci projel a to se mu tam ti dva pletli. A myslet si, ze v tech par vterinach dostal echo a nejak to precetl. No to asi ne. To by znamenalo, ze jen prvni muze dostat smyk. A to je blbost ze?
kto tam pred nimi presiel? a kedy?
jasne, maxo je super genius, on zvladne vsetko, len preco potom dostal v prvom stinte od mclarenov 14 sekund? ved superman max dokaze vyjazdit titul aj v sauberi
lenze to uz vedel, ze to tam smyka, takze to nemozes takto porovnavat a isiel tak ako priposraty
on nedostal echo, on to videl, ze vyleteli
Hele ja se o tom nebudu hadat. Ale nezlob se. Max urcite nepotrebuje videt jak Lando s Oscarem vyleti z trate, aby vedel ze prsi a ze to klouze. Myslim ze v minulosti uz parkrat predvedl jak se na vode da jezdit.
No tahle debata s @mp1 bude asi zbytecna Josi. Tohle je jen hejterskej pristup. Vsiml jsem si pozde.
Az dostane Sainz nove chassis, pokud vubec tak se Williams v tymech zlepsi, coz by taky mohlo bavit.
F1 je závod na okruhu, nie rýchlostná rally prémia. Tam jazdci krúžia dookola a zvyčajne, okrem štartu, je pole roztiahnuté na celý okruh.
A keď chceš konkrétne, tak napríklad Bearman išiel nejakých 10 sekúnd pred nimi podľa live timingu.
Až tak by som nepreháňal. Je najlepší, ale stále človek. Aj Russell išiel v Austrálii výborne a nepovedal by som, že jeden išiel lepšie ako druhý. Ale každý máme svojho favorita, ty zjavne Maxa. A prečo McLaren mal náskok 14 sekúnd? Lebo auto. Presne preto, prečo Pérez získaval pódia, keď mal RB top auto.
Osobně stále věřím více Sainzovi, než Albonovi.
Šasi určitě dělá moc velký rozdíl, ale Carlos není žádná měkota a popere se i s tímto handicapem.
Vím kluci, že se vám to nelíbí, ale jak už jsem asi 3x psal.
Šasi mají oba stejné.
Kontroloval jsi inventární čísla? FIA by měla mít přesně pod kontrolou o jaké díly se jedná.
No, ale vidime ze tam neco bude, propadl se o zhruba P5 dozadu za kolegu.
Volal jsem do Williamsu i do FIA.
Kvůli rozpočtovým stropům používá Williams chassis z 2024, ale je upravené pro potřeby 2025.
Oba mají stejné, a oba mají nebourané.
Maji stejnou specifikaci, ale Albon ma nove vyrobenou, Sainz dojizdi lonsky kus, navic nekolikrat havarovany.
Možné to samozřejmě je, ale koncem roku jezdci Williamsu rozbili tři, nebo čtyři kusy šasí a tolik nových nemá v záloze ani Mercedes, nebo Ferrari.
Pokud si vzpomínám, tak Colapintové šasi po Albonovi ještě nějak slepili a Albonovi dali nový kus a ten hned taky rozmlátil.
Proto ani jeden Williams nedokončil ročník s nebouraným šasi.
Pokud mají letos oba nebourané šasi, tak mají nové, ale podle loňských plánů.
Co jsem četl, tak má mít Williams 3 šasi.
2 mají jezdci a 1 je náhradní.
Nikdo nemá nevýhodu.
Jak jsem psal. Loni jezdci rozbili všechno co bylo vyrobeno.
Jestli mají letos nové díly, tak je nevytáhli ze skladu, ale museli je během zimy vyrobit.
Myslím, že i loni používali některé díly z předloňska. Asi zavěšení, takže se u Williamsu nejedná o nějaké nepředvídatelné tahy.
Je to tak. Majú top auto a jeden z nich má byť majster sveta, tak ich podľa toho hodnotím. Keby majú pätinové platy a jazdia v Alpine, tak ich nekritizujem.
Vo futbale tiež iným metrom hodnotím Mbappeho a napríklad Endricka. Jeden top hráč sveta a druhý 18-ročný mladík, čo ešte len začína seniorskú kariéru.
Jedno je nove postavene, to ma Albon, dalsi dve jsou lonske, jedno ma Sainz a druhe je nahradni.
Touto logikou sa da povedat, ze mal McLaren vziat Heidfelda miesto Kimiho.
Riskli to, chapem preco a momentalne som rad, ze Liam dostava sancu vo Vise, lebo fakt mu to tam asi pojde lepsie.
Na nějakým základě ho vzít museli. Ať už data ze simulátoru, rozstřelu, různých testů.
Tak mu mohli dát déle času než 2 VC.
Takhle to vypadá, že ho vzali na truc.