V tvých posledních příspěvcích je nějaký argument?
Dovol, abych tě upozornil, že argument je jazyková konstrukce, která předpokládá deduktivní inferenci a funkcionální spojky.
V tvých posledních příspěvcích je nějaký argument?
Dovol, abych tě upozornil, že argument je jazyková konstrukce, která předpokládá deduktivní inferenci a funkcionální spojky.
Čtyřletí také reagují na to, co jim je řečeno. A vidíš, ty to ve svém věku nedokážeš
Hádam si nemyslíš, že on pochopí takéto súvetie plné pre neho cudzích slov.
Ty neumíš číst, že se takto hloupě ptáš?
Asi ti to uniklo, ale zareagoval jsem na otřesnou gramatickou podobu tvého bezobsažného, zbytečného a věcně irelevantního “příspěvku”, který bych zařadil do kategorie subjektivní duševní hygieny a profylaxe.
Ne, takto optimistické očekávání opravdu nemám, stejně jako nečekám, že Donald Trump zařídí světový mír, z Benjamina Netanjahua se stane dobrý člověk a zalíbí se mi nová Sněhurka.
Děkuji za potvrzení, že nejsi schopen vést debatu. Umíš pouze mlátit slámu, a to je celé co dovedeš. Do teď jsi nebyl schopný pochopit obsa příspěvků. Chlape, ty jsi měl jít studovat reálný obor a někdy reálně pracovat, ne nechat se živit státem.
Ale, ale, ale…
Kromě jiného mě stát opravdu neživí, další chyba v tvých “úsudcích”.
Každopádně klid, Honzíku, je čas jít spinkat. Vyčisti si zuby a nech si přečíst pohádku na dobrou noc.
Svetový mier ale Trump nesľúbil a ani si verejne neželal. Ten si želajú len dievčatá z Miss. Trumpovi ide primárne o USA a netají sa tým. Tak ako sa Honzi netají tým, že je rád šašo a baví ľudí.
Ale mohl by se ten Donald trochu snažit…
Aký by to malo efekt? To je ako snažiť sa viesť diskusiu o zložitejších témach s Honzim. Obe sú zbytočná snaha.
Svetový mier nikdy nebol a nikdy nebude. Na to existuje moc veľa náboženstiev, rás a národov. A hlavne vojna je dobrý biznis pre veľa silných hráčov.
Ale no, nebudeš lhát v další věci nebo jo?
Každopádně tvá křeč je už neúnosná, pozor na to, aby si nedopadl jako tady kolega mluti ban. Ale je vtipný, jak schizofrení jsi, když chceš za každou cenu shodit někoho jiného. Napíšeš Josovi o tom, že mám být v křeči - tomu Josovi, co mentálně nestabilní, neskutečně tu uráží (což mimochodem taky odsuzuješ). Jen, aby sis mohl kopnout. Cvrlikáš si tu s Josem, který Trumpa vynáší do nebes (jen proto, aby sis mohl kopnout). Víš, ono kdyby si byl opravdu inteligentní, tak používáš mozek, jenže ty jen hloupě kopíruješ a mlátí slámu, takže ti není pomoci.
Co to je?
Kromě důkazu tvé nenávisti k mateřskému jazyku.
Hele milenci se do sebe pouští. Líbánky skrz snahu kopat skončily. No nic, dva blbci si tu vystačí sami, tak se mějte
To už je totally the best…
No a ještě ta shoda přísudku s podmětem…
No já mít tvoji inteligenci, nepřispívám na internet.
Proč reaguješ na něco co tam není, ale na to co tam je, tak nereaguješ? Ty jsi fakt ubožák.
No bohužel, máš daleko nižší inteligenci. Zkus přečíst životopis Einsteina (budeš šokován, jak takový génius měl daleko větší problémy, než jen gramatikou)
A na co mám reagovat? Na tvůj laický pokus o Josovu psychologickou diagnózu?
Na obor psychologie by ses se svými znalostmi nikdy nedostal.
Slovo “gramatika” se v té větě musí skloňovat.