Vettel si všimol, že s ním Alonso na začiatku pretekov nebojoval: Veľmi mi to prial | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso má povesť nekompromisného pretekára idúceho za víťazstvom aj „cez mŕtvoly“. Veľký „El Nano“ však na posledných pretekoch sezóny v Abú Zabí predviedol aj poriadnu dávku sentimentu, keď podľa vlastných slov „dával pozor“ na svojho niekdajšieho veľkého rivala Sebastiana Vettela pri jeho posledných pretekoch v kariére.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84554/vettel-si-vsimol-ze-s-nim-alonso-na-zaciatku-pretekov-nebojoval-velmi-mi-to-prial

Pekné gesto od Ferda, ale ci náhodou na to neskôr nedoplatil.

Maličkos​t :slightly_smiling_face:

Nedoplatil bolo otázkou času kedy mu buchne motor a jemu už o nič nešlo. A predsa musíš byť milý na svojho nového zamestnávateľa.

Alonso odstúpil pre únik vody. A viac ako byť milý na nového zamestnávateľa by mu pomohlo to že by mal Vettel viac bodov čiže viac peňazí pre tím v ktorom bude v ďalšom roku. V každom prípade verí že za tým nebol žiaden skrytý úmysel.

Alfonso zabil 2 muchy jednou ranou. Urobil pre nového zamestnávateľa a ešte aj z toho vyťažil pozitívne PR že vlastne pre Vettela to bolo :slight_smile:

Double whammy - klasicky Nando

Však jasné, že to ferdo nerobil len pre Vettelove pekné oči :grinning: