Kedy očakávas dominantný Aston
Popravdě, nevím jak tuhle éru začnou
Takže jestli a kdy budou dominovat, kdo ví. Co se týče Alonsa, ten pochopitelně moc času nemá a potřeboval by spíše raketový nástup, no Honda … jsou tam počáteční pochybnosti.
Alo má času dost, otázkou je jestli bude chtít
U Hondy nejsou otazníky, u Hondy se jen spekuluje, protože neposílá do světa hype jako Mercedes a Ferrari
Myslím že Honda bude něco ztrácet, ale doufám že ne tak moc. Ono nevím, neví nikdo kdo jaké si dal interní cíle a kdo na tom jak v porovnání s ostatními je.
Já jsem v klidu, horší, než loni to nebude, takže si zopakují loňských pár bodů a Alo skončí v F1
To by alonso musel predbehnut petrova ale to bolo neako nad jeho sily
alonso vyhral tilul jedine s pomovocou hmotnych tlmičov a ze schumi prdol motor inak si ani neskrtol.
Nestraš, od toho jsem tady já 
Tak ty spekulace co se šíří… tak beru to, že Honda nemá ani baterii a Newey udělá základ na pravidla až v létě 26, takže 9 závodů budou rádi, že nebudou poslední víš co, píšou to spekulanti, tak to bude pravda
Ano mal, ale formu uz davno nemal. Nemal ho kto pohanat v time, kedze Kimi bol este pomalsi a marnejsi, ako Vettel.
Honzíček nám nejako nereaguje, toho zaujíma len Vettel. 
Dobře vás udělal, fňuk 
To je děs, jak beze mě nedokážou už ani žít 
Zase rozložil všetkých a všetko, čo? Jediný kto sa udelal je ten, čo na mňa okamžite zareagoval.
Chlapi, nedělejte ze sebe křupany, 24/7 online a len čakáte kým niečo napíšem, nech môžte okamžite reagovať.

Kde ste nechali tretieho zeleného k0k0tka?
Klasický problém každého nového aerotunelu. Správná kalibrace trvá v lepším případě jeden rok.
Není kam spěchat, hlavně ať to je připraveno pro Verstappena pořádně…

Četl jsem, že Stroll má o Emila velký zájem. Asi si zakládá sbírku odložených mistrů světa.
Aston je taková LDN pro mistry světa.
Super, konečně funkční tunel a vývoj bude mega. Už druhá polovina sezony bude naše