Vettel po ďalšom šmyku: Veľa som riskoval | F1online.sk

Súhlasím, tiež som pánovi “hjenovi” napísal svoje. Trochu pokory by mu neuškodilo :slight_smile: A tiež diakritiky :smile: Ale je to jedno, aj keby ho admini zrušili tak urobí nový nick a hejtí ďalej … Fórum som vždy rád čítal ale ako náhle vidím tohto týpka, že na niečo reaguje tak prestanem čítať komentáre k danému článku… šetríme si nervy nie? :slight_smile:

Súhlasím stebou ja nereagujem na 90 percent veci čo napíše ten chlapec keďže mu chýba rešpekt voči jazdcovi tak nemáme očom … a určite si nenechám brat nervy nejakému zakmoplexovanemu človeku čo musí každý den pisat to iste a niečo si tým kompenzovať

1 lajk

Vo Vettelov pripade uz mam pocit, ze zlyhava zakladna komunikacia na jeho strane garaze. To sa Schumachrovi nestalo. Pointa je skor v tom, ze porovnavat na styl, ze tento porazil tamtoho tak pred styrmi rokmi by tento ziskal titul to je cista amatercina. to sam velmi dobre vies. Iste Vettel porobil nejake chyby, Objektivne 2016-18 ich nebolo tolko ako ich robi teraz. Keby nerobil ziadne chyby bol by lepsi. Netreba, ale zabudat, ze Mercedes mal stale rychlejsie auto 2016, 17, 18 aj 19. Staci sa pozriet na kvalifikacie a najrychlejsie kola. Nato aby Vettel nejaky titul s Ferrari ziskal musel byt lepsi ako Hamilton a to nebol a preto prisli chyby.

V případě Vettela je to již celé zlé, těch chyb bylo tolik že to až nechápu. Jenže teď už to není jen o chybách kterých se není schopen zbavit, ale i o rychlosti. Ferrari mělo v roce 17 a 18 konkurenceschopný balík, nedovolil bych si tvrdit že byli rychlejší nebo pomalejší. Bylo to celkově tak o desetině maximálně dvou. Ferrari taky dělalo chyby, však na to jsou zdá se experti. Jenže Vettelovi jeho díl pokažené šance v boji o titul nejde odebrat. Míra jeho selhání byla a je velká. Koukni kolik má bodů oproti Leclercovi teď, koukni o kolik je Leclerc rychlejší. Vettelovi není žádný senior aby tam byl takový schodek.

pri porovnani Leclerc 2020 vs vettel 2017 si uz odvaznejsi. :slight_smile:
v 2017 stal Mercedes 15x PP, Ferrari 5x. To su fakty. Ano Mercedes mal rychlejsi balik. Keby malo 15x PP Ferrari tlak by bol na druhej strane.
v 2018 to bolo vyrovnanejsie. Mercedes zaknihoval “iba” 13 PP z 21 pretekov. Avsak po letnej pauze kedy obe stajne priniesli vyrazne vylepsenia to bolo 7/10.
BTW ja nikde netvrdim, ze najma 2018 nemali balik na titul a SV nenesie svoj podiel na neuspechu. Pointa je skor v tom, ze podla dnesnych vykonov by som to urcite neposudzoval. Vettel je dost labilny pretekar a rozdiel medzi jeho dobrym a zlym vykonom patri k najsirsim v poli.

No však s tou labilitou se shodneme. V tom že auto na titul mělo taky. To že na neúspěchu nese Vettel svůj podíl viny taky. Pointu beru, akorát že Vettel to velké množství chyb předvedl i v tom roce 2018. Co se týče rychlosti, pro mě je taková ztráta na Leclerca jednoduše moc. Pár polehčujících okolností se najde ale ne k takovému rozdílu. Nejde ho hodnotit jinak než negativně.

1 lajk

zaujimave, ze pises o hejte…
lebo som este od teba necital ani jeden prispevok v ktorom by si vyargumentoval to co tvrdim ja…
neustale pises o mne, asi mas nejaky komplex :joy:
ja pisem o slabom Fetelovi, venujem sa tym teme, zatial co ty tu opisujes nejakeho vymysleneho imaginarneho kamarata s ktorym sa chces bavit…
na to su ale ine weby, napriklad pokec a zaloz si miestnost pre nastrocnych a tam sa mozes urazat sam so sebou :man_facepalming:

ak si si nevsimol venujem sa teme… zato ze tebe sa nepacia prispevky o kritike Fetela, ktory je plateny za to aby jazdil na urovni, uz ja nemozem… ja sa venujem teme, ban sa dava za hrube porusovanie pravidiel, nadavanie, reklama a podobne…
zato ty by si sa mal tiez pozriet, ako pises moj nick, ked ma uz chces poucovat… jeden aj druhy sa tu ohanate nejakymi pravidlami ci chovanim a sami to nerobite…
vodu kaze, vino pije :wine_glass:

preco klames, ked vsade kde pisem o Fetelovi sa tisnes predomna a poucujes ma :joy:
nevies otvorit oci a pozriet sa triezvo na svet a ides tu mudrovat..

To víš, takové chyby a takové výsledky u Vettela jim již dávno vzali použitelné argumenty. Zbylo jim jen kopat.

1 lajk

Jeden múdrejší ako druhý vy 2 ste ako pat a mat každého tu presviedčaťe že ste ty ktorý sa do všetkého rozumejú najlepšie všetko vedia pritom tu len roznášate len negatívnu energiu zakomplexovanosť z vašich zivotou zaujatosť a samozrejme žiadny rešpekt nikto tu nepíše že vettel ms formu je horší ako leclerk prečo to vie len on a tým Ferrari nikto tu nepíše že vie jazdiť stym autom lebo nevie a každý pretek sa točí teda skoro každý má brutálne problémy ovládať tu šunku ale je to 4x majster sveta a to mu vy 2 komixaci nikdy nemôžete zobrať dosiahol už teraz v živote to čo vy môžete snívať na pieskovisku každý deň cize tým chcem povedat to že ako fanusik F1 mu musím prejaviť rešpekt je 4 najúspešnejší v tabuľke výhier v celej F1 atd je najmladsi pilot ktorý vyhral veľkú cenu F1 nikto tu nehovorí že vettel je v tip top forme ale ide tu Oto že ako fanusik vettela s fanusik astonu verím že nájde v sebe novú energiu s zase začne naozaj pretekať a nebudem sa tu navyšovať a riešiť si komplexi ako vy 2 z vašich zivotou a urážať tu vettela dokonca ten kido to ešte aj naschval píše zle

Máš pravdu, píšeme o Vettelovi negativně protože jeho chyby a výsledky jsou negativní a je o tom článek. Tebe rozebírat nebudu, od toho tu nejsem a nemám tuto zakomplexovanou potřebu.

1 lajk

On nema ziadne argumenty, kazdym prispevkom nas ponizuje a hra sa na nieco viac. Stale dookola o nasich zivotoch, no nic na obranu Fetela. Co ine ako 4tituly sa da pozitivne napisat ohladom Fetela? Vlastne aj tie 4tituly su proti nemu, pretoze taky sampion by si mal monopost nadstavit lepsie, ako novacik Leclerc. Nehovorim o tom, ze za tie roky by uz mal mat schopnost dokazat sa monopostu prisposobit a vytazit maximum, ale taky bol Alonso. Fetel potrebuje sako na mieru, inac sedy priemer :nauseated_face:
Vidime to tento rok, videli sme to minuly rok.
Preto Fetel tak urputne bojoval kazdy rok o zmluvu pre Kimiho. Aby vynikal pri podpriemernom jazdcovi. Ricciardo aj Leclerc mu nalozili rozdielon triedy.
Keby mal od 2010 do 2013 timoveho kolegu Hamiltona ci Alonsa, nemal by dnes 4tituly :blush:

Ono napísať že nemal by dnes 4 tituly je dosť trápne a ak berieš váhu že šák čím by sa chválil šák má iba 4 tituly nič iné nemám sa ničím iným akože čo je viac ako titul majstra sveta v F1 ??? Wtf a ďalej je najmladší jazdec čo vyhral v F1 a 4 najlepsi v zisku výhier cize má sa aj čím iným chváliť :wink: ten tvoj alonso a hamilton hamilton po prehre z rodbergom dostal do týmu bottasa ktorý je oproti nemu slabý aby náhodou nebol druhý jazdec v mercedese taký dobrý ako on lebo by nemusel vyhrat a má najlepšie a najdominantnejšie auto hybridnej éry ktoré každému dá na kolo sekundu cize sa trosku zobuď čo trepeš pritom hamiltona rešpektujem ako každého iného jazdca v F1 aj keď snim nesúhlasím ako pilota ho rešpektujem

Ak ti to nedošlo… hjena píšem preto, lebo ty píšeš Fetel. Dúfam, že už je ti to teraz jasné :slight_smile:

mne to bolo jasne, ale tebe nebolo asi jasne co som napisal…
mne je ukradnute, ako ma budes oslovovat, len nemudruj na druhych, ked sam robis to iste… asi sa citis ako velky big boss, kludne si otvor doma pivko a oslav to…
hlavne sa venuj teme a nie ludom, tak ako Fifo, ktory tu len straca cas plakanim nad ludmi, miesto venovaniu sa F1, koli ktorej sme tu :raising_hand_man:

1 lajk