Měli by ho potvrdit s otevřením nového aero tunelu.
Tak uvidíme, že by byla první smlouva pro idioty na světě?
ked ja neviem, ja som zvyknuty si ist stylom “ked ma nikto nepochvali, pochvalim sa sam”
ale respektujem aj to, ze to niekto tak nema, a musi si to neustale vydobijat
ako vidite rozpolozenie sil v silverstone?
Asi furt stejný.
RedBull, McLaren, Ferrari, Mercedes, RB/Alpine/Aston, Haas, Williams a Sauber.
Tak to si pekne mimo. Ten britsky bias v F1 je a vzdy bol. Akurat to Alonsovo vytiahnutie spanielskej “victim card” tento rok bola pekna hlupost.
Ale britsky bias v dobe, ked bojoval proti Hamiltonovi, nikto z nas nespochybnuje.
Aston motory Mercedes, Newey do timu a tatko Stroll, ktory vzdy chce len tie najvacsie hviezdy. To vyzera ako idealne prostredie pre Maxa do novej ery pravidiel, kde bude pokracovat v zbierani dalsich titulov.
najvacsia hlupost je, ze sa ako porusenie tratovych limitov berie aj to ak super vytlaci auto mimo trat pri suboji…
To hlava nebere no. Když za výjezd nemůže, nebo když na tom výjezdu tratí, tak k čemu to počítat a ještě trestat.
Tohle absolutně nechápu, ještě pár sezón zpátky se tohle neřešilo - jestli někdo vyjel mimo trať a pozici ztratil nebo nezískal vyhodu, tak se nic neřešilo. Tohle mi přijde hodně ujeté
Ja sa teším ako crash sa vždy vycrashuje. Lebo on nema rešpekt. Prasa ako on ho u mna mat nikdy nebude. Stale budem tvrdiť že v F1 nema čo robiť. Je to hovado zakerne a robi to všetko učelovo a naschval.
ale tak musis uznat, ze mal tazke detstvo a tvrdu vychovu od otca tyrana, co na nom muselo zanechat nasledky… on je len produkt svojho otca a stale sa mu chce zavdacit, nikdy nebude viest plnohodnotny a samostatny zivot… jos uz davno nemal ani posobit verejne za to, co vsetko uz porobil (pokus o vrazdu, fyzicke utoky voci zenam)
To jako myslíš vážně ?
Porušení limitu tratě se bere pouze pokud je porušíš bezdůvodně…
Ich oddovodnenie je zrejme take, ze Norris vyjazdom mimo trat ziskal vyhodu. V opacnom pripade by musel ostrejsie na brzdy a prejazdom po obrubniku by stratil ovela viac. Ano, sice miesto Verstappenovi prepustil, ale v konecnom dosledku ziskal vyjazdom z trate vyhodu.