Verstappenovi sme nemohli udeliť tvrdší trest, hovorí komisár Johnny Herbert | Magazín F1 - F1online.sk

Měli by ho potvrdit s otevřením nového aero tunelu. :relieved:

2 Likes

Tak uvidíme, že by byla první smlouva pro idioty na světě? :slightly_smiling_face:

ked ja neviem, ja som zvyknuty si ist stylom “ked ma nikto nepochvali, pochvalim sa sam” :smiley:

ale respektujem aj to, ze to niekto tak nema, a musi si to neustale vydobijat :grin:

ako vidite rozpolozenie sil v silverstone?

Asi furt stejný.
RedBull, McLaren, Ferrari, Mercedes, RB/Alpine/Aston, Haas, Williams a Sauber.

2 Likes

Tak to si pekne mimo. Ten britsky bias v F1 je a vzdy bol. Akurat to Alonsovo vytiahnutie spanielskej “victim card” tento rok bola pekna hlupost.

Ale britsky bias v dobe, ked bojoval proti Hamiltonovi, nikto z nas nespochybnuje.

Aston motory Mercedes, Newey do timu a tatko Stroll, ktory vzdy chce len tie najvacsie hviezdy. To vyzera ako idealne prostredie pre Maxa do novej ery pravidiel, kde bude pokracovat v zbierani dalsich titulov. :stuck_out_tongue:

najvacsia hlupost je, ze sa ako porusenie tratovych limitov berie aj to ak super vytlaci auto mimo trat pri suboji…

2 Likes

To hlava nebere no. Když za výjezd nemůže, nebo když na tom výjezdu tratí, tak k čemu to počítat a ještě trestat.

1 Like

Tohle absolutně nechápu, ještě pár sezón zpátky se tohle neřešilo - jestli někdo vyjel mimo trať a pozici ztratil nebo nezískal vyhodu, tak se nic neřešilo. Tohle mi přijde hodně ujeté

1 Like

Ja sa teším ako crash sa vždy vycrashuje. Lebo on nema rešpekt. Prasa ako on ho u mna mat nikdy nebude. Stale budem tvrdiť že v F1 nema čo robiť. Je to hovado zakerne a robi to všetko učelovo a naschval.

ale tak musis uznat, ze mal tazke detstvo a tvrdu vychovu od otca tyrana, co na nom muselo zanechat nasledky… on je len produkt svojho otca a stale sa mu chce zavdacit, nikdy nebude viest plnohodnotny a samostatny zivot… jos uz davno nemal ani posobit verejne za to, co vsetko uz porobil (pokus o vrazdu, fyzicke utoky voci zenam)

1 Like

To jako myslíš vážně ?
Porušení limitu tratě se bere pouze pokud je porušíš bezdůvodně…

Ich oddovodnenie je zrejme take, ze Norris vyjazdom mimo trat ziskal vyhodu. V opacnom pripade by musel ostrejsie na brzdy a prejazdom po obrubniku by stratil ovela viac. Ano, sice miesto Verstappenovi prepustil, ale v konecnom dosledku ziskal vyjazdom z trate vyhodu.