Verstappenovi počas pretekov chýbal vankúš: To bola strašná nuda | Magazín F1 - F1online.sk

v tom nesuhlasim ano natrati to nieje extra zaujmave ale strategicky boj v boxov je stale dnes nebol a to je problem lebo pak to bolo naozaj nuda plus to tempo bolo oproti inokedy velmi pomale

Celé Monako nech už pošlú do prepadliska dejín. Proste ten okruh nespľňa pre dnešnú F1 absolútne nič. Snobské predvádzanie a balast okolo ktorý má z pretekaním úplné ho .uno

1 Like

Ono v Monaku je skoro všechno jinak než jinde.
Celá podstata závodu spočívá v trénincích a graduje v kvalifikaci.
Závod už je jednom o tom neudělat chybu.
Očekávat jako divák něco jiného, je odsouzeno k téměř jistému zklamání.

A čekat, že se nějak pozitivně změní trať, je jen iluze. Už teď tam v podstatě nejsou ani chodníky, trávníky ani nic jiného, kam by se dalo rozšiřovat.

1 Like

Nediv se, když všichni vyměnili gumy hned v prvním kole a s nimi většinou dojeli až do cíle.

Tak o čo ide? Hovoríme o pretekaní alebo o niečom inom???

Prošel jsem si zpátky pár sestřihu a sucho bylo 2021 a moc se toho nedělo. Ale jinak i když bylo sucho tak se o něco pokoušeli z čeho byl SC, restart bouračky, SC. Tohle opravdu byla jen karavana snažící se dopravit LeC do cíle. Snad ani neměl nejkolo. MV vyhrával s 20 sec protože na to šlapal a zajel i nej kolo.

1 Like

Ti jezdci kteří se dostali až do Q3 už neměli čerstvé gumy. První sadu použili při startu a druhou hned při přerušení závodu.

Monaco bylo vzdycky spis neco jako prezentacni jizda, misto pro setkani, kazdy chce vyhrat Monaco, ale z pohledu vykonu to nic moc neznamena.

No ako divák nečakám od Monaka najlepšie preteky, ale čakám aspoň tie pitstopy, ktoré to vedia spraviť zaujímavé a nie celý pretek na jedných pneu a úmyselné tempo na úrovni F2.

2 Likes

Je to jako v životě.
Ta cesta je cílem.
Je třeba si to užít a využít každou chvilku od středy ráno, aby jsi v neděli dopoledne mohl říci, byla to jízda…
Pak máš šanci na úspěch.

Neviděl jsem, nemůžu hodnotit.

To určite. Ak si tam a máš pridružené aktivity a až tak to nežerieš môže to byť super. Ale ak si niekde v prdeli v Československu pred telkou tak to až taká hitparáda nie je. Bohužiaľ :slightly_smiling_face:. Ale užívaj. Zo srdca ti to prajem :grinning:

Přidávám si tě k mým oblíbeným, páč máš nadhled a pochopení :+1:.

1 Like

Dík🙂. Chystám sa na Rally Legend s kamošom do San Marina. Oplatí sa či??? Chystáme sa ako modelári Rally modelov a fandovia rally už dlho niekde a chceme to skúsiť.

image

Nějak nám kluk vybledl.

Máš oslavovať a byť na kašu a nie postovať čudnie foťke😃
Čo tu do pekla robíš???

2 Likes

Závody ve Valencii byly naopak casto velice dramatické viz poslední z roku 2012

1 Like

Ježek už je na kaši poslední 4h :grinning:

Kdysi dávno jsem tam byl, to jel ještě V.Rossi s Peugeotem.
Asi to za to stojí.
Taky mám rád Rally, možná víc než F1.
Doporučuji eWRC fórum, má to úroveň, moderuje to nějaký Shacki :+1:.

1 Like