-
NUDA - Ano, bola to obrovska nuda, kvoli tempu ovela vacsia ako ked tam Max vyhraval s naskokom. Jasne, ze keby vyhral, tak by sa nestazoval, ale to je logicke.
-
MONAKO - Vzdy som sa Monaka v kalendari zastaval, ale prvykrat som dospel k nazoru, ze s tou tratou treba nieco robit. Vyrazneho zmensenia aut sa asi nedockame, tak sa treba pozriet na moznosti upravy trate. Rozsirenie niektorych usekov, zmena layoutu / predlzenie okruhu tak, aby vznikli sekcie, kde sa da predbehnut ci uz s drs alebo v zakrute. Layout, kde Max stahuje Russella tusim 2-3s na kolo a potom ho nema ako predbehnut (pri sucasnych autach), je o hovne.
-
PNEU - Nutit k viacerym pitstopom urcite nie, takyto “socializmus” je voci prirodzenosti motorsportu, ale s tymi pneu treba nieco robit. Nie je mozne, aby mediumky zvladli celu dlzku pretekov a nikto sa ani len nebal defektu alebo velkeho dropu vykonnosti. Mozno sa vratit k este maksim pneumatikam (ako boli ultrasofty a hypersofty) a alokovat na Monako tie. Tym by vznikli strategie s 2+ pitstopmi a az tak by nas netrapilo, ze na trati je nula predbiehacich manevrov, keby sa to vsetko 2-3x premlelo cez boxy a under/overcuty.
-
RED FLAG - Podium ako darcek pre Sainza je take ze “its a yoke”. Este vacsi yoke je prezuvanie pod cervenymi vlajkami. Co ze de.mentov robi tie pravidla, ked vsetci roky opakuju, ze prezut pri RF je maximalne nefer (to aj oprava auta, ale to je iny pripad) a stale je to povolene. Ta RF (spolu s nesmrtelnymi pneu) uplne zabila preteky a spravila z nich nedelnu vyhliadkovu jazdu monopostov F1. Ak by nebola RF, tak by aspon piloti startujuci na hardoch mohli zamiesat poradim a bolo by tam aspon nieco zaujimave, na co by vsetci cakali, ze ako sa to vyvinie.
PS: Je to len moje zamyslenie a uvaha.