Verstappenov tím hral v odchode Hornera kľúčovú rolu, vyhlásil Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Čo je vlastne v súlade s ich doterajším účinkovaním v F1. Transparentnosť je pre Red Bull neznámy pojem.

3 Likes

To viem, že to je na stránke, len ja si to pozerám vždy až štvrtok večer, aby som vedel aké sú vysielacie časy tréningov a Q, fakt som bol v tom, že sa ide teraz Spa :thinking:
Len ma tu už unavuje tisíci článok o čistkách v RB a čo si o tom myslí každý nímand z padoku, pritom pravdu nikto nevie a nič nové sa tu nedozvieš…
Človek by si tak rád prečítal cez uhorkovú sezónu niečo zaujímavé, napr. aj z histórie F1, ale tu nájdeš len samý bulvár…

4 Likes

Transparentnosť je neznámy pojem v celej F1 :joy: veľká väčšina vyjadrení jazdcov, alebo ľudí z vedenia tímov sú PR kecy, alebo marketingový bulšit.

4 Likes

Súhlasím, RB je v tomto s prehľadom na čele.

1 Like

Je to tak, vidime jake dusledky takovy pristup ma, jejich vec.

1 Like

Říkal jsem, že Max teď vyhazovem Hornera těžko přestoupí, když to bylo pro něj :sunglasses:

1 Like

Vsak at prestoupi a ukaze skill, zatim jsme od nej nic nevideli :face_with_thermometer: jen samy nesportovni zalezitosti.

Když už, tak vážně doufám že to bude vedle toho Russella.

Po Hornerovi skočí s radosťou nejaký tým,možno aj Ferrari. Mladý je hovado, tak ako josek, sám si ho vycepoval, lebo ako jazdec bol nýmand. Už by som mladého v týme nechcel. Sú tu ďalší jazdci. Mali ich vyraziť obidvoch. RB skončil.

Russell by ho zajezdil to VER dobre vi, ma na nej pifku, zadruhe RUS je v Mercedesu doma, nikdy by nemel podporu jako v Red Bullu, to ale nikde, nejen v Mercedesu plus je jasny ze Mercedes zrovna pilota vozu c.1 nemusi, po udalostech v 2021.

Jako nerikam ze by nebylo zajimavy sledovat prestup VER, on ale sam nikam nepujde, jak sam rika prestup neni nic pro nej.

Ak by Max chcel odist z RB, bol by mu Horner ukradnutý.

2 Likes