Čo je vlastne v súlade s ich doterajším účinkovaním v F1. Transparentnosť je pre Red Bull neznámy pojem.
To viem, že to je na stránke, len ja si to pozerám vždy až štvrtok večer, aby som vedel aké sú vysielacie časy tréningov a Q, fakt som bol v tom, že sa ide teraz Spa
Len ma tu už unavuje tisíci článok o čistkách v RB a čo si o tom myslí každý nímand z padoku, pritom pravdu nikto nevie a nič nové sa tu nedozvieš…
Človek by si tak rád prečítal cez uhorkovú sezónu niečo zaujímavé, napr. aj z histórie F1, ale tu nájdeš len samý bulvár…
Transparentnosť je neznámy pojem v celej F1 veľká väčšina vyjadrení jazdcov, alebo ľudí z vedenia tímov sú PR kecy, alebo marketingový bulšit.
Súhlasím, RB je v tomto s prehľadom na čele.
Je to tak, vidime jake dusledky takovy pristup ma, jejich vec.
Říkal jsem, že Max teď vyhazovem Hornera těžko přestoupí, když to bylo pro něj
Vsak at prestoupi a ukaze skill, zatim jsme od nej nic nevideli jen samy nesportovni zalezitosti.
Když už, tak vážně doufám že to bude vedle toho Russella.
Po Hornerovi skočí s radosťou nejaký tým,možno aj Ferrari. Mladý je hovado, tak ako josek, sám si ho vycepoval, lebo ako jazdec bol nýmand. Už by som mladého v týme nechcel. Sú tu ďalší jazdci. Mali ich vyraziť obidvoch. RB skončil.
Russell by ho zajezdil to VER dobre vi, ma na nej pifku, zadruhe RUS je v Mercedesu doma, nikdy by nemel podporu jako v Red Bullu, to ale nikde, nejen v Mercedesu plus je jasny ze Mercedes zrovna pilota vozu c.1 nemusi, po udalostech v 2021.
Jako nerikam ze by nebylo zajimavy sledovat prestup VER, on ale sam nikam nepujde, jak sam rika prestup neni nic pro nej.
Ak by Max chcel odist z RB, bol by mu Horner ukradnutý.