Max půjde do WEC.
Tam mu to FIA dovolí?
Ne, ale nikdo na to nekouká, takže to nikoho nezajímá.
Táta má pro něj jiné plány
Já to nesleduju, jen jsem se zamyslel, jak bych to řešil já.
Moje série - moje pravidla, žádná politika, jenom zábava.
Přemýšlím jak se Sulayem mohl propracovat až k prezidentské funkci FIA?
Nikdy a nikde nebyl výrazně vidět a hle najednou je prezidentem.
A co zatím pro F1 udělal? Kromě toho, že bezvýznamně schválil vstup Andrettiho, tak
je o něm slyšet pouze když má spory s nějakými lidmi. Viz Emil, nebo Wolffová.
Moje série, moje pravidla.
Takže budeme Formuli Ferrari, Formuli Mercedes, RB…atd.
A ty to beres navazno? Vzdyt se nas to nijak netyka, hlavne ze celou dobu VER rika ze ho nebavi to resit, ze mu to prijde hloupe, ale odpovedet na otazky normalne neumi, zato spackovat mimo kamery to jo, sorry ale ten hloupy je tady VER.
Oni by se kluci domluvili, když to šlo nedávno v golfu musí to jit i jinde.
ja sa nato pozerám s pohľadu toho že každý nadáva a on musí ísť robiť tajtrlíka niekam vo svojom voľne, iným takéto tresty nedávajú a jemu už druhý krát a berie to dosť vážne lebo je jeden z najväčších talentov a aj jeden z najlepších v histórii F1 To čo on dokázal v jeho mladom veku za pár rokov v F1 to sa ešte nikomu nepodarilo tak že on si môže postaviť hlavu a robiť urazeného. FIA má mať rovný meter na každého a nemá si vyberať za ten istý prehrešok len jedného jazdca a dať mu potupný trest.
A ešte som zabudol , že celé je to choré táto kauza.
Piloti maji sve povinnosti a ucast na tiskovkach je jedna z nich, proste nechapu proc to resi, k cemu to komu je, jen si furt stezuje, bohuzel je 30s za Norrisem tak je nervozni to je cele, jenze na rozmazlene decko neni nikdo zvedavy, nevim proc ho obhajujes.
Podle mě, je Verstappen nervózní z tebe Bobi, jak mu neustále dáváš bídu, tak je to znát
Tak to me tesi, toho chlapa nemuzu vystat, stejne jako celej tym, pocinaje od sociopata Marka az po tu jejich rozmazlenou hvezdu.
Nie si sam s tymto nazorom tu. Minimálne dalsich 7 ludi
Edit: ty si aspon jediny co to vie priznat ako chlap
Nebudu tu zbytečně špačkovat
Zato ti davam Bodík, bobik
Ak by Max ukoncil karieru kvoli tomu, ze nie je ako vacsina a casto povie to co si ozaj mysli, zrejme by si to prezidet FIA dost vyzral. Uz aj tak sa netesi prilis velkej popularite.
Sorry, ale reci typu “vysvetľoval svoj odpor k nezmyselným nariadeniam a príkazom FIA, ktorá určite má na práci aj dôležitejšie veci, než zakazovať jazdcom neslušné slová, hoci ich v každom prenose aj tak cenzuruje” su pekny nezmysel. Kam sme sa ako spolocnost dostali? To uz sa kazdy moze chovat ako najvacsi buran a vyjadrovat sa ako posledny sedliak? Jednoducho by niekde mali byt stanovene hranice a je to rovnako dolezite, ako akakolvek ina “dolezitejsia” vec, na ktoru ma FIA dosah. To, ze sa nadavky pouzivaju v internej komunikacii timov (a tie su vzdy vypipane), to este dokazem pochopit. Ale tlacovky? Tam to ozaj nepatri. Uz mam fakt pocit, ze spolocnost zaziva totalny upadok. Pocnuc politikmi, kde nas streleny premier ide krasnym prikladom, ako sa to robit nema, az po rozne “hviezdy” typu Verstappen, ktore si myslia, ze im patri svet. Fakt sa spamatajme, lebo ak to takto pojde dalej a kazdy si bude robit, co chce, tak onedlho tu mame spolocnost ako z flmovej sagy Mad Max.
what do you think about the upgrades?
im here not to get fined.
and your pace?
im here not to get fined.
plis, nech to aj v f1 dojde takto daleko, to by pre mna priame prenosy zacinali uz tlacovkami o den skor