Verstappena pobavil prestup Hamiltona, skonštatoval Marko | Magazín F1 - F1online.sk

môže byť mne by len stačilo keby Marko povedal čo si myslí on nie hovoril za Maxa ale ved v pohode nic za tym nemusi byt s tym suhlasim

Marko dostal otazku ako na to reagoval Verstappen, tak na nu odpovedal:

Cital si vobec ten clanok, ci si precital nadpis a to ti stacilo, aby si mohol bezdovodne zhejtovat Helmuta? :slight_smile:

1 Like

Marko je taky, aky je, to vsetci vieme. Ak dostane prilezitost rozpravat, tak melie viac ako sa ho pytaju :rofl:

1 Like

A dalsia vec ktovie ci to je pravda. Vieme dobre ako to bolo stym simulatorom v lietadle co narozpraval médiám ohladom maxa ze ma v lietadle simulator ale max povedal ze nic take v lietadle nema :joy::joy:

4 Likes

Podle me to bylo tak, ze se Verstappen bezel schovat na zachod, Marko to videl jakoze se smeje, a tak jo at se smeje :drooling_face:

1 Like

Sak Max ma pravdu.
Este minuly rok bol naveky spriahnuty s Mercedesom, opakovali to furt dokola, vsetci si to pamatame.
Pokial by sa Lewis tlaci do Ferrari v r.2016 napr, vtedy by jasne definoval ze cervene auto ma prenho vacsiu cenu ako dalsi isty titul s dominantnym autom.
Ked sa tam natlacil teraz, nema to tento efekt.
Naopak, odchadza ako Senna od McLarenu, nedali ste mi dobre auto, kaslem na vas … jaka loajalita, cakanie na lepsi stroj …

3 Likes

Tak Marko je známy vtipálek. Hlavne na adresu anglického mylorda :smiley:

Tak to bylo vzdy a tak je to spravne, ne jezdit celou karieru za jeden tym, navic loajalita v praci snad uz ani nejni, navic chteji propoustet lidi bez udani duvodu, za to nikdo vdecny nebude.

Real na rozdíl od Ferrari pořád ještě vyhrává. :joy:

2 Likes

hlavne ze v sezonach tak 2018-2019 nechybalo vela aby odisiel. Vdaka Honde zostal. Hamilton sa tiez nehrabal z Mercedesu ked boli dominantni. Rovnako ako Schumi z Ferrari a mnoho dalsich pripadov ked top jazdec sedel v top teame.

Teraz si dobre tresol.
Schumi mohol s prstom v nose vyhrat 1996 titul.
Dovolim si napisat ze aj 1997.
To vedeli vsetci a najlepsie on.
Podpisal ferrari, ktore v 1995 ledva vyhralo 1 pretek.
Toto Lewis neurobil, o tom som pisal.

Vazne ?
Ktora stajna je 60 rokov stale na spici a vpredu ?
Zeby len ferrari ?

Já netvrdím, že není na špici, akorát od 2008 nic nevyhrálo. Na rozdíl od Realu. A ani jsem s tím nepříliš chytrým přirovnáním já nepřišel. Nebuď tak přecitlivělý. :slightly_smiling_face:

Jasne nebudem :no_mouth:
Co ja viem, minuly rok ferrari vyhralo preteky, aj 2022 …
Real tiez nema titul kazdy rok, či ?

Narážel jsem na to, že za dobu co je Ferrari bez titulu, Real vyhrál pětkrát Ligu mistrů. To je celé. Nijak jsem nechtěl znevažovat historické úspěchy Ferrari. :wink:

4 Likes

ano so schumim mas pravdu, odisiel z Benettonu, ktory bol v 1995 dominantny.

Tak Max asi není jako Lui co každou svoji myšlenku musí zveřejňovat, má rád svůj klid a nechce být furt na očí, a radši se soustředí na to aby podával 100% výkon a to mu jde skvěle. A nevidím důvod proč by se měl Max obávat Charlese nebo Rusella když každý kdo není zaslepený vidí že je o třídu před ostatníma.

1 Like

Vy taky žijete jen v minulosti :grinning:

Leclerc nie je od Maxa daleko. V kvalifikacii je mozno este o kusok lepsi, v pretekoch je zase Max lepsi. Hlavne musi prestat robit chyby, Max nerobi v podstate ziadne. A co sa tyka Russela, ten podla mna nie je uplne top jazdec. Verstappen, Leclerc, Hamilton a aj Alonso su od neho lepsi.

1 Like

Napisal niekto, kto zije z dvoch titulov pred 17 a 18 rokmi a dodnes stale zije v roku 2012 a 2013. :slight_smile:

1 Like