môže byť mne by len stačilo keby Marko povedal čo si myslí on nie hovoril za Maxa ale ved v pohode nic za tym nemusi byt s tym suhlasim
Marko dostal otazku ako na to reagoval Verstappen, tak na nu odpovedal:
Cital si vobec ten clanok, ci si precital nadpis a to ti stacilo, aby si mohol bezdovodne zhejtovat Helmuta?
Marko je taky, aky je, to vsetci vieme. Ak dostane prilezitost rozpravat, tak melie viac ako sa ho pytaju
A dalsia vec ktovie ci to je pravda. Vieme dobre ako to bolo stym simulatorom v lietadle co narozpraval médiám ohladom maxa ze ma v lietadle simulator ale max povedal ze nic take v lietadle nema
Podle me to bylo tak, ze se Verstappen bezel schovat na zachod, Marko to videl jakoze se smeje, a tak jo at se smeje
Sak Max ma pravdu.
Este minuly rok bol naveky spriahnuty s Mercedesom, opakovali to furt dokola, vsetci si to pamatame.
Pokial by sa Lewis tlaci do Ferrari v r.2016 napr, vtedy by jasne definoval ze cervene auto ma prenho vacsiu cenu ako dalsi isty titul s dominantnym autom.
Ked sa tam natlacil teraz, nema to tento efekt.
Naopak, odchadza ako Senna od McLarenu, nedali ste mi dobre auto, kaslem na vas … jaka loajalita, cakanie na lepsi stroj …
Tak Marko je známy vtipálek. Hlavne na adresu anglického mylorda
Tak to bylo vzdy a tak je to spravne, ne jezdit celou karieru za jeden tym, navic loajalita v praci snad uz ani nejni, navic chteji propoustet lidi bez udani duvodu, za to nikdo vdecny nebude.
Real na rozdíl od Ferrari pořád ještě vyhrává.
hlavne ze v sezonach tak 2018-2019 nechybalo vela aby odisiel. Vdaka Honde zostal. Hamilton sa tiez nehrabal z Mercedesu ked boli dominantni. Rovnako ako Schumi z Ferrari a mnoho dalsich pripadov ked top jazdec sedel v top teame.
Teraz si dobre tresol.
Schumi mohol s prstom v nose vyhrat 1996 titul.
Dovolim si napisat ze aj 1997.
To vedeli vsetci a najlepsie on.
Podpisal ferrari, ktore v 1995 ledva vyhralo 1 pretek.
Toto Lewis neurobil, o tom som pisal.
Vazne ?
Ktora stajna je 60 rokov stale na spici a vpredu ?
Zeby len ferrari ?
Já netvrdím, že není na špici, akorát od 2008 nic nevyhrálo. Na rozdíl od Realu. A ani jsem s tím nepříliš chytrým přirovnáním já nepřišel. Nebuď tak přecitlivělý.
Jasne nebudem
Co ja viem, minuly rok ferrari vyhralo preteky, aj 2022 …
Real tiez nema titul kazdy rok, či ?
Narážel jsem na to, že za dobu co je Ferrari bez titulu, Real vyhrál pětkrát Ligu mistrů. To je celé. Nijak jsem nechtěl znevažovat historické úspěchy Ferrari.
ano so schumim mas pravdu, odisiel z Benettonu, ktory bol v 1995 dominantny.
Tak Max asi není jako Lui co každou svoji myšlenku musí zveřejňovat, má rád svůj klid a nechce být furt na očí, a radši se soustředí na to aby podával 100% výkon a to mu jde skvěle. A nevidím důvod proč by se měl Max obávat Charlese nebo Rusella když každý kdo není zaslepený vidí že je o třídu před ostatníma.
Vy taky žijete jen v minulosti
Leclerc nie je od Maxa daleko. V kvalifikacii je mozno este o kusok lepsi, v pretekoch je zase Max lepsi. Hlavne musi prestat robit chyby, Max nerobi v podstate ziadne. A co sa tyka Russela, ten podla mna nie je uplne top jazdec. Verstappen, Leclerc, Hamilton a aj Alonso su od neho lepsi.
Napisal niekto, kto zije z dvoch titulov pred 17 a 18 rokmi a dodnes stale zije v roku 2012 a 2013.