Verstappen zúril: Keby som zostal na trati, s Hamiltonom by sme sa zrazili | Magazín F1 - F1online.sk

Kedze bol pred nim v momente ako opustil trat, tak tam o ziadnej penalizacii nemohla byt rec. Maximalne tak skratenie a ziskanie vyhody, ale to by som chcel vidiet ako to budu penalizovat v prvom kole. Ale jasne je tu vidiet, ze bol pred Hamiltonom a takisto bolo jasne vidiet, ze Hamilton nemal auto pod kontrolou. RBR sa zo strachu z neopravnenej penalizacie s velmi velkou pravdepodobnostou pripravil o vitaztvo

1 lajk

Žádná blbost, střihl si to? Střihl, to je prostě vždy s výhodou, tak to bylo v minulosti a nikdo kromě vás z tábora Verstappena tu nekvičel. Když byl souboj Norris vs Verstappen v Mexiku, tak jste zase kvičeli, že si za to Norris mohl sám a Verstappen nikoho nevytlačoval.

1 lajk

Verstappen dostal trest +10s za presne taketo vytlacanie ako ukazal vcera Lewis.

1 lajk

Střihl to jak prase. :grin:
Ten neměl v úmyslu jet po trati.
Krásné je vidět, že tam celou dobu bylo místo na celý vůz.

3 lajkov

Jestli ti to přišlo stejné jako, když Verstappen vytlačil 2x Norrise 2024 v Mexiku, tak jsi slepej jak krtek.

1 lajk

to si dost slepi, nemal by si chodit sam na huby… , pretoze tam v prvej tretine toho videa jasne vidno, Verstappen to rotoval do zakruty, ale ked videl ako to tam Lewis krizuje tak to vypustil.

3 lajkov

Verstappen dostal +10s za to, že málem sejmul Norrise a oba vytlačil z tratě.

1 lajk

To i ten krtek má 100x lepší zrak než Verstappanovci očividně

1 lajk

to nie je bohvieco ked sa porovnavas s krtkom.

Proto má helmutko ty jogurťáky asi…:man_shrugging:t2:

1 lajk

To snad nemyslíš ani vážně..

Mazec, co udělá zaslepenost tvl…

2 lajkov

Však Verstappen jezdí jak prase celou kariéru, když takhel vyltačuje piloty, tak z toho má Mifty s Josem a Helmutkem mokrý tanga a když Ham jede svojí stopu a nechá tam místo, ale Verstappen si to stejěn střihne, tak tu kvičí jak je to nefér, neměl nic vracet a za všechno může Ham.

1 lajk

diki, ten prvy manever je dost podobny tomu co sa udialo v Madride.

nerob zo seba gaspara a pozri si videa.

Zajdi si na oční místo k zubařovi.

2 lajkov

Od toho je tu vaše četa.

Videa potvrzují co jsem tu psal několikrát.

1 lajk

bavime sa o tom prvom manevri, naco sem postujes ten druhy? som myslel, ze sachista nejaku inteligenciu ma.

Však ty šachista nejsi a inteligenci jsi neviděl ani z rychlíku.

1 lajk

Však to jsou oba dva, první nahorě a druhý dole.
Ještě něco potřebuješ vysvětlit?

1 lajk

ved v oboch pripadoch to pilot na vonkajsku strihol rovno. Verstappen nemal ako vediet ci to Lewis udrzi v zakrute a necha mu miesto, alebo nie. v Momente ked to Max poslal von tak Lewis mieril tiez von.