Verstappen vysvetľuje, či vrazil do Russella úmyselne: Záleží na tom? | Magazín F1 - F1online.sk

Verstapen mu pustil poziciu a hned pridal. Taketo trapne finty moze skusat doma na simulatore. Prave preto mu dali trest, aby niekto niekoho neprepustil na 1mm dopredu a hned na to sa mu vrubal do zakruty. Toto presne spravil Ver aj Hamiltonovi a vtedy za to trest nedostal. Aj ked tam bol umysel a mohol superom poskodit monopost. Jednoznacne moze byt rad, ze nedostal ciernu vlajku za umyselne vrazenie do supera.
A ziadne 21 sa k tomu ani nepriblizuje, pretoze tam isli vedla seba a Ver mal dostatok miesta, na to aby nemusel zatocit ZASE UMYSELNE do Hamiltona ,)
A ako som ti uz 100x pisal, pozri sa ako sa riesia taketo situacie par kol dozadu po starte. Aby si bol v obraze zas a znova a potom sa opytaj sam seba, odkial asi poznas to slovicko LOBOTOMIA.
Zjavne vlastne skusenosti :smiley:

@Admin Jos tu zase nezvládá nic, dáte mu 6 ban? Alespoň na chvíli by byl klid

1 Like

Hamiltonovi fandilo veľa ľudí preto, že nemali radi Vettela.

Tak ako v 21 fandil Maxovi každý, kto nemal rád Hamiltona.

A tak isto fandil v 24 Landovi každý, kto nemá rád Maxa.

Hejteri sú vždy najväčší fanúšikovia. :sweat_smile:

2 Likes

Ma pravdu. Nezalezi na tom. Je to horuca hlava. Russell nespravil nic zle ani podle. Verstappen (a kazdy iny pilot) by to na jeho mieste urobil uplne rovnako.
Tukes v zakrute by som provnal s Vettelovym excesom. Nebezpecne to nebolo a pre komisarov tazko posudit ci islo o schvalnost alebo nedorozumenie. Mozno si to na poslednu chvilu s tym prepustenim pozicie rozmyslel, mozno mu praskala zilka pretoze to bol prave Russell. V kazdom pripade McLarenom barcelona nemohla vyjst lepsie.