Tuším, že na budúci rok bude Red Bull taký márny, že Verstappen bude prosiť Tota aby ho zobral, hoci aj zadarmo…
Pokud bude mít Mercedes dobré auto, tak to Russell hravě zvládne. A za 1/4 peněz než Verstappen.
Všeobecně lidi Russella hodně podceňujou, ale pravda je, že je jezdecká extra třída.
Počkej, však si psal, že v RBR se nic neděje, ten tým je dominantní a Max nikam neodchází
Totova ekonomie. Kluci, příští rok beru Verstappena ve výprodeji, takže uznejte, že za ty prachy, co berete teď, by to nedělalo dobrotu. Nechám si toho z vás, kdo bude jezdit za míň. Tři dva jedna teď… kolik teda chcete?
Ďalšia možnosť je Aston, kde je jeden synátor, ktorý je prinajlepšom širší priemer, a druhý senior, ktorý už má občas problém aj so synátorom.
A je dosť možné, že po 2026 bude chcieť zmenu aj slabší z dvojice McLarenu po prípadných dvoch porážkach od kolegu.
Teď je Max ve výprodeji, to za Hornera nebyl.
Strhne se o něj rvačka. Ferrari, Aston, Mercedes, Red Bull… Kdo půjde z kola ven? Antonelli, Alonso nebo Hamilton? Škoda, že Maxové nejsou tři, každý by měl a pár loserů by skončilo.
Ešte aby nebola bitka aj o Hadjara ak bude pokračovať v takýchto výkonoch a RB bude na tom biedne.
Ahá, to je těch 90%, tak takhle se to počítá. Asi jsem chyběl
Vettel skončil, byl vyhozen, už 2022.
To je novinářská nadsázka, těch 90%, nesmíš brát ty novináře doslova.
Lepší Isacs než Antonelli. Aby nakonec Toto neprodával na ebayi i George.
Když se podíváš na včerejší výsledky, tak uvidíš, že nováček Hadjar dojel těsně za Emilem s Béčkovým vozem Red Bullu a to není pro Emila zrovna hezká vizitka.
Ale neke. Tak to by si Leclerc s Russellem museli balit kufry už teď.
Jak vidíš, tak i Kimi dostal u Merglu přednost před Emilem.
Verstappen by s Visou vyhral zavod o minutu Ferdo. To nevíš?
Hele, Ferdo, největší fanoušci Fernanda Alonso ti dávají lajky. Co se stalo?
BTW, ty safety cary jsi viděl, ne?
O dvě, nejméně o dvě.
No podle mě bys měl balit kufry s těma pohádkama, jak se o Verstappena všichni perou
Prý mu stačí na tituly i traktor.
To samou radostí, že jsem přestal vrtat do Alonsa a našel si jiného obětního beránka.
Ale hlavně, že mám pravdu.