Verstappen vo výpredaji: Wolff by ho chcel získať s 90-percentnou zľavou | Magazín F1 - F1online.sk

Tuším, že na budúci rok bude Red Bull taký márny, že Verstappen bude prosiť Tota aby ho zobral, hoci aj zadarmo…

Pokud bude mít Mercedes dobré auto, tak to Russell hravě zvládne. A za 1/4 peněz než Verstappen.

Všeobecně lidi Russella hodně podceňujou, ale pravda je, že je jezdecká extra třída.

Počkej, však si psal, že v RBR se nic neděje, ten tým je dominantní a Max nikam neodchází :thinking:

2 Likes

Totova ekonomie. Kluci, příští rok beru Verstappena ve výprodeji, takže uznejte, že za ty prachy, co berete teď, by to nedělalo dobrotu. Nechám si toho z vás, kdo bude jezdit za míň. Tři dva jedna teď… kolik teda chcete?

Ďalšia možnosť je Aston, kde je jeden synátor, ktorý je prinajlepšom širší priemer, a druhý senior, ktorý už má občas problém aj so synátorom.

A je dosť možné, že po 2026 bude chcieť zmenu aj slabší z dvojice McLarenu po prípadných dvoch porážkach od kolegu.

1 Like

Teď je Max ve výprodeji, to za Hornera nebyl.

Strhne se o něj rvačka. Ferrari, Aston, Mercedes, Red Bull… Kdo půjde z kola ven? Antonelli, Alonso nebo Hamilton? Škoda, že Maxové nejsou tři, každý by měl a pár loserů by skončilo.

Ešte aby nebola bitka aj o Hadjara ak bude pokračovať v takýchto výkonoch a RB bude na tom biedne. :slight_smile:

1 Like

Ahá, to je těch 90%, tak takhle se to počítá. Asi jsem chyběl :smile:

2 Likes

Vettel skončil, byl vyhozen, už 2022.

2 Likes

To je novinářská nadsázka, těch 90%, nesmíš brát ty novináře doslova.

Lepší Isacs než Antonelli. Aby nakonec Toto neprodával na ebayi i George.

Když se podíváš na včerejší výsledky, tak uvidíš, že nováček Hadjar dojel těsně za Emilem s Béčkovým vozem Red Bullu a to není pro Emila zrovna hezká vizitka.

3 Likes

Ale neke. Tak to by si Leclerc s Russellem museli balit kufry už teď.

Jak vidíš, tak i Kimi dostal u Merglu přednost před Emilem.

2 Likes

Verstappen by s Visou vyhral zavod o minutu Ferdo. To nevíš?:grinning:

2 Likes

Hele, Ferdo, největší fanoušci Fernanda Alonso ti dávají lajky. Co se stalo?

BTW, ty safety cary jsi viděl, ne?

1 Like

O dvě, nejméně o dvě.

No podle mě bys měl balit kufry s těma pohádkama, jak se o Verstappena všichni perou :grinning:

2 Likes

Prý mu stačí na tituly i traktor. :slightly_smiling_face:

3 Likes

To samou radostí, že jsem přestal vrtat do Alonsa a našel si jiného obětního beránka.
Ale hlavně, že mám pravdu. :wink:

2 Likes