MV by se měl podívat realitě do očí. HM má roky a už to moc dél nedá. Přihodí se nějaká zdravotní komplikace a končí i bez rozhodnutí RBR. Takže se s ním svazovat je celkem hloupost. Odejde na truc z RB a Helmut po pár měsících třeba exne.
Je to okolo 20 rokov a ja stale netusim co vlastne Marko v RB robi. Viem co ma napisane na vizitke, ale co robi a preco je na kazdej VC netusim.
Počkej, oni chcou oživit Enza? To už je jiná hra
Myslel som to tam, že ak ich motor bude strácať, tak Newey môže postaviť čo chce a vyhrávať nebudú, takže bude jedno či bude v RB alebo nie.
Presne tak, najma ak poza chrbat vynasali informacie z vysetrovania, zivil tu kauzu a prilieval ohen, aby to Josovi preslo. Potom je jasne, ze Marko nerobi tie veci pre team, ale pre osobny prospech.
Myslis, ze to vyniesol Helmut?
Jako nedivil bych se, ale prokázat to je věc zcela jiná.
To asi né. Tuhle kauzu asi vypustil do světa Hornerův sok v lásce Jos, ale Helmut mu nejspíše ještě teď dává požehnání.
Helmut to řekl Josovi a ten to vynesl
Co Helmut řekl Josovi? Že mu Horner ojíždí jeho lásku?
Ferdoslave kroť se s těma vyrzama
Vážně Ti vadí výraz “ojíždí”, nebo trpíš tím, že jsi napsal hloupost?
Na základě čeho soudíš, že je to hloupost? Mimochodem závěr o ojižděni někoho si vyplodil ty, ne já. Moje myšlenka byla, že co se týče vyšetřování, alespoň co věděl Helmut, tak řekl Josovi a ten to zase vyzvanil mediim
Myslíš, že Jos si do postele s nějakou Fionou tahal i Helmuta?
Ty jsi pil nebo co?
Co k tomu dodat?
Co k tomu dodat? Soroš chce ovladnout ČR a SK, čipy ve vakcine a za všechno může Fiala ne?
Helmut Marko’s net worth is expected to be around $1.5 million as of 2023
Helmut je stará právnická líška. Zarába na jazdcoch slušné státisíce v biznise, kde lietajú miliardy. Cíti, že by mohol vytĺsť viac.
Je teprve poledne a Ty už máš dost.
Tohle je už na ústavní léčbu.
Tak nevěděl jsem, že ti musím vysvětlovat vše, i abusditu, kterou si tu sám nadhodil, proto jsem do tebe rypnul s těma nesmyslama.
Zase a znovu: podle mě Helmut měl nějaké střípky z vyšetřování, určitě sám musel být dotazovany během vyšetřování. A tyto informace pak předal Josvi, který to předal médiím. Nevím, kde si přišel na Fionu s Helmutem a Josem v posteli, to sis vymyslel sám.