Stalo. Akurát v tom nebola žiadna konšpirácia. Pár osobných zlyhaní áno (Latiffi, Massi a Mercedes PitCrew), ale pokiaľ sa jeden z vyššie uvedených neprizná k úplatkom, tak z toho “dobrú” konšpiráciu nevytrieskaš
Vidíš, napríklad. Proste osobné zlyhania
Nemyslím si, že by tu někdo na foru z toho dělal konsipraci, prostě Masi selhal a dopomohl tak Maxovi, thats all
Nie len Massi, on je na konci tej reťaze udalostí. A čo sa týka konšpirácie, reagoval som na sugestívny (myslené s nadsázkou), ktorý tu hodil Puff. Ber to s nadhľadom
S tímto týmem bude ještě zábava.
Už se těším.
Ale z pohladu Visa Cash App celkom dobry tah. Doteraz som o takom niecom ani nevedel a uz viem.
Myslim ze mali male logo pri sedacke pilota v Acku
male logo asi nefungovalo, takze isli do niecoho vacsieho.
tak som ich chcel podporit a prd. Na playstore to ani nie je…
Tak o Visa jsi věděl, když existuje v podstatě jen Mastercard a Visa… a o Cashapp možná ne.
Ale pokud nejsi z Usa nebo z VB, tak ti to je stejně jedno.
podla tej webstranky co maju vyzera, ze auto postavili rychlejsie ako appku.
No, tak ta appka není žádným ukazatelem rychlosti, ani spolehlivosti
Uz tak je jim to fandeni trapne, jeste neco falsovat Vsichni fanousci Verstappena si preji aby se mohl rovne postavit Hamiltonovi v soubojich, bohuzel RB mu to neumoznuje, tim se jeho vysledky vyrazne znehodnocuji, smutne
Ha! Pamatam si z onboardu
Se víc koukáš na RB, než na Ferrari
Ferrari nema ho.vna sponzorov tak ma to nejak nezaujalo
Ale ne, vcera som pozeral verstappen a gp ich komunikaciu napriec rokmi tak som to mal este v pamati ten onboard
Wow tak nakoniec predsa len podpisal do 2029? 🫨