Tohle není WEC, to si pleteš Honzo.
Podla mna je jediny relevantny power ranking poradie v sampionate.
v uniserii ano v F1 to neplati.
Tak ty považuješ faktor H2H za vzorec rychlosti za celou sezónu, tak to mi přijde, jako největší debakl, ale tak co, svoje moudro o tom, jak Piastri byl pomalej, ale RBR nemá důvod měnit Peréze si tu vypotil už po 25x
Já si to nepletu, Piastri odjel všechny kola, nikdo jiný to letos nedal. Každopádně psát o Piastrim, že byl moc pomalej ve chvíli, kdy tu lidi brečeli nad Monzou a Baku, tak nevím no
McLaren měl letos hodně divnou politiku. Taky jsem nepochopil prč tým protlačil v jednom závodě Piastriho k vítězství, když si to nezasloužil. Taky jsem letos očekával od Piastriho trochu lepší výkony.
king kong fora
To je jediný na co se zmůžeš? Psal si tu, jak RBR nemá důvod měnit Peréz (opakovaně)? Psal. Napsal si tu, že Piastri dostal naklad a byl příliš pomalý? Napsal. Jakože smajlíka klauna si můžeš dát max k sobě
Uspesny tyzden prajem, pozeram, ze pondelok si uz nastartoval
A ty to chápeš v tomhle kontextu? mně to přijde, že Helmutko neví co, tak zbytečně kopl, já tu nekopu 🫡
Minulý týždeň som ho presne trafil vetou, že ho mám na povel ako psa, tak robí čo môže, aby nereagoval na mňa a dokázal sám sebe, že to tak nie je (všetci vedia že je), a tak musí nájsť niekoho iného komu bude odporovať aj za cenu, že si opäť spraví hanbu (Piastri odjazdil všetky kolá, tým pádom je právom štvrtý v power ranking).
Proste životný chudák, ktorý nemá čo iné na práci, tak sa snaží vyplniť si čas.
PS: Honzi ahoj ty nula, viem, že rozklikávaš každý môj komentár.
Helmutko tu je jeden z mala co sa drzi linky v diskusiach a nesplieta dve na tri…
na druhu stranu si to ty, kto ma neustale tendenciu hladat nejake alternativne odpovede len aby si bol za kazdu cenu na opacnej strane barikady
A já tu nedržím linku, že Peréz nemá v RBR dlouhodobě co dělat? A že Piastri rozhodně není pomalej? Držím.
Reagoval jsem na Helmutoka, že když he H2H špatný, tak je pilot příliš pomalý, ale to H2H ti neukazuje rozestupy ve vykonnosti, to je celý.
David mal pravdu, ten power ranking vymyslel samotny diabol
Power ranking je nesmysl úplně od svýho začátku
Myslim, ze v tomto pripade urobil excelentnu pracu Mark Webber. Vyboxoval mu poziciu aku mali pri svojom debute Hamilton ci Verstappen. Zvysok je na Oscarovi, ja mam ale pocit, ze do rovnakej ligy mu stale chyba rychlost, resp mu chybala minulu sezonu. Keby tie kvalifikacie boli nie 4:20 ale 20:4 tak Piastri mozno ten titul vyjazdi. V subojoch bol totiz velmi dobry. Ma spravnu davku ostrych laktov.
Bez Marka by dnes Piastri jezdil za Renault a nikdo by si ho moc nevšímal.
Vedle Landa, který smetl ze stolu Ricciho je hodně viditelný a i když trochu ztrácí, tak vypadá docela nadějně.
Na Oscarové drobné nedostatky se samozřejmě může ukazovat prstem, ale je to spíše konstatování, než kritika. Dvě sezóny učení vedle Landa, který letos bojoval o titul pro budoucnost kariéry vůbec nevypadají špatně.
V subojoch je Piastri velmi sikovny.