S tím že by se mu to nemohlo stat nesouhlasíš, ale pak napíšeš, že by vše bylo okolo něj v každé staji. To víš podle toho že jezdil jen za RB, kde má exkluzivní podmínky?
Podle mě v F1 stačí detail aby ti tam něco nesedlo a celá aura postupně mizí. Tohle prostě Verstappena zatím nepotkalo aby to potvrdil i jinde.
Treba si polozit otazku preco ma exkluzivne podmienky. Nie len kritizovat to ze ich ma.
ok a z toho, ze v tej situacii este nebol tak robis zaver, ze v inej stajni by aura splasla. ok, ale tu uz je len o tom, na co vsadzas. Moj nazor je, ze kdekolvek by dnes jazdil tak by bol povazovany za spicku. Niekdy by nakladal kolegovi pol sekundy ako v RB niekde by hral vyrovnanu partiu, ale nemyslim si, ze by niekde dostal naklad.
Však s tím jsem v pohodě ale pochybuju, že by to bylo jinde tak, že on vyhrává / jezdí v pohodě podia, zatímco kolega neni schopen se dostat pomalu ani na body a to dlouhodobě. To je prostě směšný.
Já se prostě pak nedivím co řekně Tsunoda, Gasly, Perez starší…
RB nenasiel vhodny typ pilota vedla Maxa. Maxovi to extremne auto vyhovovalo a v RB nebol ziaden apetit to prisposobovat dvojke. Tak hladali pilota, ktory s tym bude vediet zajazdit.
Tak to je další věc, tam je ted tak, že tam podle mě ani lepší pilot nechce. Však tam sotva chtějí jejich odchovanci.
Až budou druzí jezdci dostávat stejnou techniku, tak tam možná někdo přijde.
Tsunoda i Peréz resp. papa Peréz se vyjádřili ohledně techniky zcela jasně.
Já do ted nechapu, proč na Monze byl takovej rozdíl v těch křídlech. Kdo dostal tu novou podlahu o které Marko mluvil? Oba nebo zase jen Ver?
Fakt mi chce někdo namluvit, že by to se sklopenějším křídlem Tsunoda nedal? Když se podívám na onboard Maxe, tak mu to auto krásně drží, žádné korekce, tak v čem by to nedal? Možná tomu jen nerozumím no…
Dostat na Monze v Q třičtvrtě sekundy je strašně strašně moc, imho…
Tsunoda se neumí sžít s vozem, takže musí jezdit vysoký přítlak, aby se nevyboural.
Pouze Max díky své preciznosti dokáže tento vůz ovládat na 110%.
Takže se prostě stane, že za 3 zatáčky a 4 rovinky dokáže kolegovi nadělit 0,750s.
Jo vtipný. Nevím co k tomu dodat, ale krásný graf, to jsem neviděl. Díky.
Přesně tady by si člověk měl začít klást otázky, co ještě je a co už není normální.
Kdyby jel Lewis museli by otevrit nejmene 4 tribuny navic a internet by nestihal.
Okruh nemoze mat 3 zakruty a 4 rovinky. to moze iba etapa napr na rely.
Z jaky vestecky koule jsi to zjistil? Kdy skonci fiat? A jaka bude cena btc v roce 2030?
Veru nejde. Alonsovi k tomu chybaju 2 tituly F1, viac ako 30 vitazstiev a povest jednoznacne najlepsieho pilota v poli.
Vzdy bol porovnavany s Hamiltonom alebo Vettelom. Max nie je porovnavany s nikym, vela expertov sa zhoduje, ze proste Max je najlepsi a niektori o nom dokonca tvrdia, ze je najtalentovanejsi pretekar v historii.
Preco asi. Vsade hladal okamzity uspech a takmer zovsade odisiel v zlom a spalil mosty.
Toto by ti Honzi vysvetlil:
–
Ved pred par tyzdnami ste tu boli posrati z toho, ze by podpisal Mercedes a bojovali ste tu za to, ze nech ostane v RB a nech sa ukaze tam, ked nebudu na vrchole. Ty si fakt klaun.
Vychazim z toho ze Lewis ma jednou tolik titulu nez Emil a celkove je ve vsem dvakrat lepsi, nic sloziteho.
Čím víc proužků, tím víc Adidas
Kelly. Penelope je Kvjatová dcera.
Za chybu se samozřejmě veřejně omlouvám.