Verstappen si od motoršportu nedá pokoj: Čo ho čaká tento víkend na Nordschleife? | Magazín F1 - F1online.sk

S tím že by se mu to nemohlo stat nesouhlasíš, ale pak napíšeš, že by vše bylo okolo něj v každé staji. To víš podle toho že jezdil jen za RB, kde má exkluzivní podmínky?
Podle mě v F1 stačí detail aby ti tam něco nesedlo a celá aura postupně mizí. Tohle prostě Verstappena zatím nepotkalo aby to potvrdil i jinde.

1 Like

Treba si polozit otazku preco ma exkluzivne podmienky. Nie len kritizovat to ze ich ma.

ok a z toho, ze v tej situacii este nebol tak robis zaver, ze v inej stajni by aura splasla. ok, ale tu uz je len o tom, na co vsadzas. Moj nazor je, ze kdekolvek by dnes jazdil tak by bol povazovany za spicku. Niekdy by nakladal kolegovi pol sekundy ako v RB niekde by hral vyrovnanu partiu, ale nemyslim si, ze by niekde dostal naklad.

1 Like

Však s tím jsem v pohodě ale pochybuju, že by to bylo jinde tak, že on vyhrává / jezdí v pohodě podia, zatímco kolega neni schopen se dostat pomalu ani na body a to dlouhodobě. To je prostě směšný.
Já se prostě pak nedivím co řekně Tsunoda, Gasly, Perez starší…

1 Like

RB nenasiel vhodny typ pilota vedla Maxa. Maxovi to extremne auto vyhovovalo a v RB nebol ziaden apetit to prisposobovat dvojke. Tak hladali pilota, ktory s tym bude vediet zajazdit.

Tak to je další věc, tam je ted tak, že tam podle mě ani lepší pilot nechce. Však tam sotva chtějí jejich odchovanci. :smiley:

1 Like

Až budou druzí jezdci dostávat stejnou techniku, tak tam možná někdo přijde.
Tsunoda i Peréz resp. papa Peréz se vyjádřili ohledně techniky zcela jasně.

2 Likes

Já do ted nechapu, proč na Monze byl takovej rozdíl v těch křídlech. Kdo dostal tu novou podlahu o které Marko mluvil? Oba nebo zase jen Ver?
Fakt mi chce někdo namluvit, že by to se sklopenějším křídlem Tsunoda nedal? :thinking: Když se podívám na onboard Maxe, tak mu to auto krásně drží, žádné korekce, tak v čem by to nedal? Možná tomu jen nerozumím no…

Dostat na Monze v Q třičtvrtě sekundy je strašně strašně moc, imho…

1 Like

Tsunoda se neumí sžít s vozem, takže musí jezdit vysoký přítlak, aby se nevyboural.
Pouze Max díky své preciznosti dokáže tento vůz ovládat na 110%.
Takže se prostě stane, že za 3 zatáčky a 4 rovinky dokáže kolegovi nadělit 0,750s.

:shushing_face: :shushing_face: :shushing_face: :shushing_face:

2 Likes

:smiley: Jo vtipný. Nevím co k tomu dodat, ale krásný graf, to jsem neviděl. Díky.
Přesně tady by si člověk měl začít klást otázky, co ještě je a co už není normální. :man_shrugging:

1 Like

Kdyby jel Lewis museli by otevrit nejmene 4 tribuny navic a internet by nestihal.

Okruh nemoze mat 3 zakruty a 4 rovinky. to moze iba etapa napr na rely.

Z jaky vestecky koule jsi to zjistil? Kdy skonci fiat? A jaka bude cena btc v roce 2030?

1 Like

Veru nejde. Alonsovi k tomu chybaju 2 tituly F1, viac ako 30 vitazstiev a povest jednoznacne najlepsieho pilota v poli.

Vzdy bol porovnavany s Hamiltonom alebo Vettelom. Max nie je porovnavany s nikym, vela expertov sa zhoduje, ze proste Max je najlepsi a niektori o nom dokonca tvrdia, ze je najtalentovanejsi pretekar v historii. :slight_smile:

Preco asi. Vsade hladal okamzity uspech a takmer zovsade odisiel v zlom a spalil mosty.

Toto by ti Honzi vysvetlil:

Ved pred par tyzdnami ste tu boli posrati z toho, ze by podpisal Mercedes a bojovali ste tu za to, ze nech ostane v RB a nech sa ukaze tam, ked nebudu na vrchole. Ty si fakt klaun. :clown_face:

1 Like

Vychazim z toho ze Lewis ma jednou tolik titulu nez Emil a celkove je ve vsem dvakrat lepsi, nic sloziteho.

Čím víc proužků, tím víc Adidas :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kelly. Penelope je Kvjatová dcera.
Za chybu se samozřejmě veřejně omlouvám.